kızlarrr çok özür diliyorum biizm topiğimiz ciiidi anlamda güzel yani uğursuzluğu kimse lütfen ağzına almasın ısrarla rica ediyorum gelene kapmız açık ama hakarete kapalıyız
canım transfere daha var uzun protokol benimki henüz doğum kontrol hapı kullanıyorum. cuma günü randevum bakalım ne olacak.
hahhahahahha ben buna nasıl güleyimm bilmemme amam uğursuzluk sizde olmasın sakın burda herşeyyy güzelll
kesinlikle bir hakaret değil. Lütfen bu şekilde anlaşılmasın. Yeterli açıklamayı yaptığımı sanıyordum ama hala konu bu şekilde devam ediyor üzüldüm başkada bişey diyemiyorum.
lütfen kimse kırılmasın biribirimizi tanımıyoruz alıngan olmayalım hallettik az önce bitti okykesinlikle bir hakaret değil. Lütfen bu şekilde anlaşılmasın. Yeterli açıklamayı yaptığımı sanıyordum ama hala konu bu şekilde devam ediyor üzüldüm başkada bişey diyemiyorum.
godesss serpil geç okumuş canım sorun yokhaklısın bende o zaman uğursuzluk.
umarım her şey yolunda gider ama stres yapma canım
godesss serpil geç okumuş canım sorun yok
bende bir sorun yok canım zaten.
Sizleri çok sevdim çok cana yakınsınız ve hemen kucakladığınız beni.
Şimdilik ben kaçıyorum daha sonra görüşmek üzere
ok canım gel yine amabende bir sorun yok canım zaten.
Sizleri çok sevdim çok cana yakınsınız ve hemen kucakladığınız beni.
Şimdilik ben kaçıyorum daha sonra görüşmek üzere
olsun kankaa bizde ilk aynı tepkiyi verdik ilk ama sorun yok :)))) buse canımm yaa nasılda savunuyo evın kuçuk kızı gibi onun heyecanını çok seviyorum bennsorma kumsalımm ben pott kırdım :)) ya aman bugün nevrim döndüü işte karmaşık oldukk
olsun kankaa bizde ilk aynı tepkiyi verdik ilk ama sorun yok :)))) buse canımm yaa nasılda savunuyo evın kuçuk kızı gibi onun heyecanını çok seviyorum benn
sorun yok serpilim merak etme canım opuyorumnanaktansorma kumsalımm ben pott kırdım :)) ya aman bugün nevrim döndüü işte karmaşık oldukk
benimde ya şimdi şimdi çıkıyor yorgunluğumm:bbo:busecannnnnn nihallll mısra kumsall oyyyyyyy anam ağlamış bugün
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?