Günaydın Serpil cim.
O akıntı hamilelik akıntısıda olabilir cnm.:)))))))))))))))
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil
13gün 36.4
14gün36.2
15gün36.5
16.gün36.6 loveli çatlamışım :))))))))))))))))))) ama ne yazıkki çalışma yok
17gün36.6
18gün36.7
mısracım inşallhh ama ne bileyim hiç öyle birşey yok göğüslerim foooosss karnımın şişliğide bugün normal gibi şişkinliğim gitii inşallhh ama ne bileyim önemli günlerde nedense bizde çalışma yok(
Buse bebiş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
ya rüyamda kadınlarr namaz kılıyordu ben değil başkalrı garip bir ruyayadıı ama nete bulamıyorum yani başkalrının kıldığı namz ne ki acaba
ii çok sevindim bak düzeliyorsun işte allahımıza şükürler olsunBen şimcik çıkıyorum epilasyon yapmam lazım malum yarın dr a gideceğim
Busecim inşallah ben ateş tablosundan anlamıyorum Serpoş a sor .
Ağzımda bir metal tadı ,tiroid ilacımı içtim bişeyler yemeyi bekliyorum bunun dışında iyiyim cnm.
canım benim koku ve kaşıntı yosa korkama normal bir akıntıdır belkide hamilelikten oluyordur serpilcimmkızlar kızkardeşimdeyim bende çok fena bir akıntı vardün başladı yine ya böyle beyaz su gibi desem bu işi anlamdım acaba bende enfeksiyonmu var moralim bozuldu bu hayıtı kullandığımdan beri akıntım var ama reg biitikten sonra herşey normaldi şimidi yine fazlalalştıı bana bir öneriniz varmı
günadyın canım nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrr
canım güzel bir rüya hayırlara çıksın inşallahya rüyamda kadınlarr namaz kılıyordu ben değil başkalrı garip bir ruyayadıı ama nete bulamıyorum yani başkalrının kıldığı namz ne ki acaba
günaydın busecim nasılsın hayatımmgünaydınnn canlarımmmmmmmmm:1hug:
ay kızlar gece rüyamda sürekli patatess soydum ama nasıl patateslerr anlamı da şuymuşş
Patates soymak, kısmete ve arzu edilen isteğe işaret eder.Rüyada patates görmek mal, nimet, şöhret, sevinç ve rahatlığa işarettir. Patates soymak, kısmete ve arzu edilen bir murada;
ayy inşş sürekli elimde bıcak patates soydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?