Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben bayılıyorum ona hormonal kanikim o benim :))))))))))))))))
bende sana bayılıyorum kaydirigubbakcemile3

busecannnnnn nihallll mısra kumsall oyyyyyyy anam ağlamış bugün

olsun kankaa bizde ilk aynı tepkiyi verdik ilk ama sorun yok :)))) buse canımm yaa nasılda savunuyo evın kuçuk kızı gibi onun heyecanını çok seviyorum benn
canımmmmmmmmmm bende hepinize bayılıyorummmmm ay ne yapayım heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3 savunma mekanızman çok ii çalışır :roflol:

sağol canım iyiyim sen nasılsın ay inş rüyam düşündüğüm şeye çıkar opuyorumnanaktan

lekelnemen nasıl kumsalcım

busecan rüyan hayırlara vesile olsun bende böyle süüslü püslü hani çingenlerin yada güneydoğunun yöresel kıyafetleri olur ya o kıyfaetleri giyinmiş kadınlar saff tutmuş namaz kılıyorlardı yanii hayır olsun inşallhh

kumsalım kokusuz galiba koklamadım :)) ama iç çamşırımı değiştireck boyuttaaa

mısracım haklsın ne diyeyeim bkleyip göreceğiz

zeytinim nasılsın canım keyfin yerindemiii

fatoözelim inşallhhh ameliyat güzel geçer bu mübarek gündee

kızlar kandiliniz mübarek olsunn

kumsalım maşaşllhh sabitlenmişsin ateşin gayett yüksek inşallhhh şu mübarek günlerin hurmetine beklentiler sevince dönerr

hepinizin kandili mübarek olsun inş dularımızz kabul olsunn inş göbüşlermiz bebiş le dolsun canlarımmmmmmmmmm hamılelerimiz rahat bir hamılelik geçirsin inşş doğumları rahat geçsin inşş sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inşş yaradanımmm

ooooooooooooo sabah sabah herkesler buradaymış ne güzel. zeytin, kumsal buse, serpil mısra günaydın canlarım a.s.

inşalalh canım inşallah düşündüğün şeydir :Saruboceq:iyyim canım sağol
lekelnemen nasıl kumsalcım
bugün normal birşey yok gibi
seninde kandilin mübarek olsun canımm
canım koklamana gerek yok zatenkaydirigubbakcemile3kendilğinden kokar o
ay serpilcim güldür beni Şeniz

kumsalım maşaşllhh sabitlenmişsin ateşin gayett yüksek inşallhhh şu mübarek günlerin hurmetine beklentiler sevince dönerr

aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim hepimize önce hamişliği sonrada anneliği nasip etsin:Saruboceq:

ii kumsalcım inşş bebiştir oh oh inşş bu ay dolu dolu bebiş olurrr burdaaaa inşşşşşşşşşşşş allahım dualarımızı geri çevşirmeyecekk biliyorummmmmmmmmmm

bizim bebişin ameliyatı ertelendi bebiş grip olmuş dolayısıyle ileriki bir tarihe ertelendi canım ilgin için çok teşekkür ederim

bişey değil cnm aklıma geldi nesi varkı fatoşcum ay kıyamam kızz küçükücükk daha

senın kolun nasıl oldu??? dün de sordum arada kaynadı galiba cevap vermedın

seninde kandilin mübarek olsun besecimmm ammminnnn inşalah inşallah
ooooooooooooo sabah sabah herkesler buradaymış ne güzel. zeytin, kumsal buse, serpil mısra günaydın canlarım a.s.

günaydın fatoşcum nasılsın canımmm

ii kumsalcım inşş bebiştir oh oh inşş bu ay dolu dolu bebiş olurrr burdaaaa inşşşşşşşşşşşş allahım dualarımızı geri çevşirmeyecekk biliyorummmmmmmmmmm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşları hepinizin kandili mübarek olsun. bu akşam dua okuyacamıyız.yani geçen seferki gibi

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun aaa evet okuyalımmm kızlar

dün patronum vardı klavyeye zor bela sessiz basıyordum aman duymasın takır takır diye herkesss burdaydı sohbet gırlaydıı ben yazamıyorum tam anlamıyla içimdekileri diye deliriyordum bilgisayar başındaaaaaakaydirigubbakcemile3
bugün de kimsecikler yok :1no2:

bişey değil cnm aklıma geldi nesi varkı fatoşcum ay kıyamam kızz küçükücükk daha

senın kolun nasıl oldu??? dün de sordum arada kaynadı galiba cevap vermedın

canım ya dün nerdeyse hiç giremedim topiğe ve hala ne yazıldıysa hiç birini okuyamadım.kolum iyi allaha şükürler olsun. kızkardeşimin bebeğide doğarken yarım sünnetli doğmuştu ve çiş yapma deliği bulunması gereken yerde değil daha alt taraftaydı. geçen sefer bebeişi sünnet ettiler o alttaki deliği kapatıp üstte yeni delik açmışlardı. ancak o delik küçk olduğundan tam işlev göremiyor şimdi oraya tekrar delik açacaklar.

seninde kandilin mübarek olsun besecimmm ammminnnn inşalah inşallah

günaydın fatoşcum nasılsın canımmm

iyiyim balım sen nasılsın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…