bende sana bayılıyorum kaydirigubbakcemile3ben bayılıyorum ona hormonal kanikim o benim :))))))))))))))))
busecannnnnn nihallll mısra kumsall oyyyyyyy anam ağlamış bugün
canımmmmmmmmmm bende hepinize bayılıyorummmmm ay ne yapayım heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3 savunma mekanızman çok ii çalışır :roflol:olsun kankaa bizde ilk aynı tepkiyi verdik ilk ama sorun yok :)))) buse canımm yaa nasılda savunuyo evın kuçuk kızı gibi onun heyecanını çok seviyorum benn
canım benim koku ve kaşıntı yosa korkama normal bir akıntıdır belkide hamilelikten oluyordur serpilcimm
günadyın canım nasılsın
canım güzel bir rüya hayırlara çıksın inşallah
günaydın busecim nasılsın hayatımm
busecim bebiş geliyormu desek hadi bakalım hayırlara çıksın canım belki birşeylerin habercisidir
herkese günaydın
kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bütün dularımızı kabul etsin bu mübarek günlerin hürmetine hepimize anneliği tatdırsın inşallahh
21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 :hulya:
30.06.2010 10.gün 35.9 :hulya:
01.07.2010 11.gün 35.7
02.07.2010 12.gün 36.0
03.07.2010 13.gün 35.9 :hulya:
04.07.2010 14.gün 36.1:hulya:
05.07.2010 15.gün 36.0
06.07.2010 16.gün 35.9
07.07.2010 17.gün 35.9 :hulya:
08.07.2010 18.gün 35.9
ooooooooooooo sabah sabah herkesler buradaymış ne güzel. zeytin, kumsal buse, serpil mısra günaydın canlarım a.s.
inşalalh canım inşallah düşündüğün şeydir :Saruboceq:iyyim canım sağolbende sana bayılıyorum kaydirigubbakcemile3
canımmmmmmmmmm bende hepinize bayılıyorummmmm ay ne yapayım heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3 savunma mekanızman çok ii çalışır :roflol:
sağol canım iyiyim sen nasılsın ay inş rüyam düşündüğüm şeye çıkar opuyorumnanaktan
bugün normal birşey yok gibilekelnemen nasıl kumsalcım
seninde kandilin mübarek olsun canımmbusecan rüyan hayırlara vesile olsun bende böyle süüslü püslü hani çingenlerin yada güneydoğunun yöresel kıyafetleri olur ya o kıyfaetleri giyinmiş kadınlar saff tutmuş namaz kılıyorlardı yanii hayır olsun inşallhh
kumsalım kokusuz galiba koklamadım :)) ama iç çamşırımı değiştireck boyuttaaa
mısracım haklsın ne diyeyeim bkleyip göreceğiz
zeytinim nasılsın canım keyfin yerindemiii
fatoözelim inşallhhh ameliyat güzel geçer bu mübarek gündee
kızlar kandiliniz mübarek olsunn
kumsalım maşaşllhh sabitlenmişsin ateşin gayett yüksek inşallhhh şu mübarek günlerin hurmetine beklentiler sevince dönerr
bizim bebişin ameliyatı ertelendi bebiş grip olmuş dolayısıyle ileriki bir tarihe ertelendi canım ilgin için çok teşekkür ederimgünaydın fatoşcum patron yok bugün rahatmkaydirigubbakcemile3
sizin bebiş nasıll oldu???
bizim bebişin ameliyatı ertelendi bebiş grip olmuş dolayısıyle ileriki bir tarihe ertelendi canım ilgin için çok teşekkür ederim
seninde kandilin mübarek olsun besecimmm ammminnnn inşalah inşallahhepinizin kandili mübarek olsun inş dularımızz kabul olsunn inş göbüşlermiz bebiş le dolsun canlarımmmmmmmmmm hamılelerimiz rahat bir hamılelik geçirsin inşş doğumları rahat geçsin inşş sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin inşş yaradanımmm
ooooooooooooo sabah sabah herkesler buradaymış ne güzel. zeytin, kumsal buse, serpil mısra günaydın canlarım a.s.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ii kumsalcım inşş bebiştir oh oh inşş bu ay dolu dolu bebiş olurrr burdaaaa inşşşşşşşşşşşş allahım dualarımızı geri çevşirmeyecekk biliyorummmmmmmmmmm
arkadaşları hepinizin kandili mübarek olsun. bu akşam dua okuyacamıyız.yani geçen seferki gibi
bişey değil cnm aklıma geldi nesi varkı fatoşcum ay kıyamam kızz küçükücükk daha
senın kolun nasıl oldu??? dün de sordum arada kaynadı galiba cevap vermedın
seninde kandilin mübarek olsun besecimmm ammminnnn inşalah inşallah
günaydın fatoşcum nasılsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?