canım ya dün nerdeyse hiç giremedim topiğe ve hala ne yazıldıysa hiç birini okuyamadım.kolum iyi allaha şükürler olsun. kızkardeşimin bebeğide doğarken yarım sünnetli doğmuştu ve çiş yapma deliği bulunması gereken yerde değil daha alt taraftaydı. geçen sefer bebeişi sünnet ettiler o alttaki deliği kapatıp üstte yeni delik açmışlardı. ancak o delik küçk olduğundan tam işlev göremiyor şimdi oraya tekrar delik açacaklar.
iyiyim balım sen nasılsın:1hug:
slm kızlar iyiyim canlarım sizler nasılsınız
ay dün uykumu iyi aldım allaha şükür
kandiliniz mubarek olsun
rabbim bütün dualrımızı kabul etsin
serpoş buse fatoş nasılsınız kızlarr
kızlar zerdaldan güzel haberlar alabiliriz ateşi güzel gidiyordu ama regl oldum dedi
ama sonra kahveye dönmüş ve bitmiş :Saruboceq:
bende iyiyim canım ya ne olsun bemin yumurta olmamış daha geç olucakk galiba yada olmucaksenağlama
seninde kandilin mübarek olsun canımmmopuyorumnanaktanslm kızlar iyiyim canlarım sizler nasılsınız
kandiliniz mubarek olsun
iyiyim canım sağol ben sana yazmıştım ama yakumsal sen demi burdasın görmedim seni canım
nasılsın aşağıda yoksun benden mi saklanıyosun yoksa:1ninca:
aaaaaaaaaaaaaaaaa üüzldümmsöyle canını sıkmasın umutlar önümüzdeki aya inşallhhh (( teş işi sadce yumurtlamayı tespit için mükemell gerisi hikaye bence kzılarr ama yumurtayı tespit etmek için harika bir siistemmsempatiksalakcinni
aaaaaaaaaaaaaaaaa üüzldümmsöyle canını sıkmasın umutlar önümüzdeki aya inşallhhh (( teş işi sadce yumurtlamayı tespit için mükemell gerisi hikaye bence kzılarr ama yumurtayı tespit etmek için harika bir siistemmsempatiksalakcinni
tamam canım bi denk gelemdik bende müsaityim bugün neyse kolay gelsinnn tatlımmmbusecann tanm yazayım dedim müşterim geldi ne okuyabildim ne yazabildim zor bela şimdii siizi okuyup çıkmama gerkiyor malum işler((
bende iyiyim canım ya ne olsun bemin yumurta olmamış daha geç olucakk galiba yada olmucaksenağlama
slm kızlar iyiyim canlarım sizler nasılsınız
kandiliniz mubarek olsun
tamam canım bi denk gelemdik bende müsaityim bugün neyse kolay gelsinnn tatlımmm
kım dedi????
ii zeytincim sen nasılsın???
geçmiş olsun fatoşcummmmmmmmmm kıyamam ben ona yaa bebişşş kızzz allah yardımcınız olsun şifalar versınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?