mısra canım sen ne iş yapıyorsun polismisin avakatmı hangisi bakem
evet çok haklısın annen doğru söylemiş canım bu stres içten içe kemiriyor insanı ama bu sefer başaramıcak serpilim ve zafer bizim olucakkumsalım dedim ya canım kendi kendimize ediyoruz bende 1 tane sorun bulamdılar ama ben her ay ağlayan zırlayan her birliktelite hamile kalacağını zanneden biriydim annem kızkardeşime demişki çok stres yapıyor o yüzden olmaz demiş ve gerçekten stres ve abartılarımız engelll buna yemin ederim
fatoözelim aman gerginlik yok hayatımızda enazından topiğimizde zaten yaşam gergin amannnnnnnnnn saalım çayıra mevlam kayıraaaaa
ahhh canım bu soryu cevaplamak çok zor çünkü hiç düzenli olmam yani öyle28 gündebir falan diye bir olay yok bende genelde ilaçla adet olurum ben geçen ay 1 hafta gecikmeli olarak kendiliğinden gelmişti bu ay ne olucak bilmiyorum o yüzden ümitlenmiyorum fazlakumsal senin 28.günün.normalde kaç günde oluyorsun .inşallah hamişsindir canım birde senin için halay çekeriz.:teytey::teytey::teytey:
oda içerde çekiyor serpil teyzesi:teytey::teytey::teytey:
yok canım ben daha adayım malesef :)şimdi hamile olan arkadaşlarımız ahsen ve kumral dimi
darısı listedeki tüm arkadaşlarımıza hepimize kaydirigubbakcemile2
bu ay bol hamişli bir ay olur inş.
inşallah ondanda güzel haberler alırız bu aykızlar aylint çok ama çok heyecanı biliyorsunuz aylint hamile kalırsa havafişek patalatacağım :))))) ki inşallhh tez zamanda kalır
haaaaaaaaaaa ben hamile kalırsam valhii hepiniz göbek atın çünkü hepiniz kalacaksınız demektir bu:)) ohhhh ohhh yandannnnn olmadı baştan seksen doksan yüzzzzzzzzzzzzzzzzz :)))
Kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?
Ben çokkkkkk yorgunum sabah 9 dan bu yana adliye,emniyet dolaştım geldim.
Valla geçmişi okumam imkansıza yakın,akşam okurum diyecektim ama çıkışta annemlere gideceğim sonra birlikte aile dostlarımızı ziyarete.Tahminimce gece 12 ye doğru evde olurum
Siz kısaca söyliyverin.
Ahsen hamile anladığım kadarıyla çokkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim sağlıcakla gelsin inşallah bebişin
busecan canım senin beklenmeyen adetin yakındı demi:sendede vardır bebiş inşallah kaç günün kaldı tatlım
c şıkkı hiçbiri kafa tamircisiyim :))))
:içelim: hayıt suyunu topiğimiizn şerefenie kaldırıyorum içelim güzelleşelimm
c şıkkı hiçbiri kafa tamircisiyim :))))
:içelim: hayıt suyunu topiğimiizn şerefenie kaldırıyorum içelim güzelleşelimm
kumsalım canım bu hayıttan ben umutluyum bouzk olan hormonlarra zımpara görevi yapıyormuş bende işe yaradı stresimi azlattı rahat hiisedeiyorum o yüzden sende içini rahat tut balım bak zaten triotunda işe yaradı bu zaten büyük bir etkii süper ötesi yanii
hımmm evet ben zaten anne olacağım en kötü ihtimallee pg taktıracağım ama muhakak anne olacağım inanıyorum buna zaten iannamak başarmaktır .)))
kumsalım canım bu hayıttan ben umutluyum bouzk olan hormonlarra zımpara görevi yapıyormuş bende işe yaradı stresimi azlattı rahat hiisedeiyorum o yüzden sende içini rahat tut balım bak zaten triotunda işe yaradı bu zaten büyük bir etkii süper ötesi yanii
hımmm evet ben zaten anne olacağım en kötü ihtimallee pg taktıracağım ama muhakak anne olacağım inanıyorum buna zaten iannamak başarmaktır .)))
teşekkür ederim canım iki gün geçtikten sonra idrar tahlilinde öğrendim.az kalmış hadi hayırlısı bakalım busecan ateşin sabitlendiye hamilesindir inşallah.ateş yorumcuları öyle der.tebrik ederim cnm ne zaman öğrendin kaç gün sonra evet regl 14 ünde beklenen
ama ateş ölçerdeki bir arakadaş 32 . gün regl olcaksın dedi gerçi ben 16. günden ölçmeye başaldım onunda etkisi var yorumunda neyse çok uzattım kaydirigubbakcemile3
ateşimi de ölçüyorum 36,2 den 36,5 çıktı iki gündür de oyle bakalım ne olcak heyecanlıyım duramıyorum :sm_cool:
kızlar mısra işini açıklayamaz sdace devlet memuru öyle yani işte memeur memeure hanımmmmmmmmmmmmmm anacım ne zaman müsait olursan okursun canım aaaaaaaaaa ne zaman fırsat bulursan .)))
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inş. seninde halayını çekeriz :teytey: :teytey: :teytey:
içelim yarasın :içelim:fatoözelimm busecanım ve diğer kızara:içelim: :içelim:
başarıcaz canım hep birlikte
hayırlısı olsun diyeli ve bekleyelim o zaman bakalım neler olucakkaydirigubbakcemile3
ben 2 senedir troit hastasıyım serpilim ve düzenli ilaç kullanıyorum tammen hayıtla normale dönmedi yani arkadaşlar yalnış anlamasın bu hastalıkta mutlaka düzenli ilaç kullanmak gerekiyor ama hayıtında faydası oldu bana sınırda olan değerim normale döndü hakkını yiyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?