Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet çok haklısın annen doğru söylemiş canım bu stres içten içe kemiriyor insanı ama bu sefer başaramıcak serpilim ve zafer bizim olucak
kumsal senin 28.günün.normalde kaç günde oluyorsun .inşallah hamişsindir canım birde senin için halay çekeriz.:teytey::teytey::teytey:
oda içerde çekiyor serpil teyzesi:teytey::teytey::teytey:
ahhh canım bu soryu cevaplamak çok zor çünkü hiç düzenli olmam yani öyle28 gündebir falan diye bir olay yok bende genelde ilaçla adet olurum ben geçen ay 1 hafta gecikmeli olarak kendiliğinden gelmişti bu ay ne olucak bilmiyorum o yüzden ümitlenmiyorum fazla
inşallah canım
şimdi hamile olan arkadaşlarımız ahsen ve kumral dimi

darısı listedeki tüm arkadaşlarımıza hepimize kaydirigubbakcemile2

bu ay bol hamişli bir ay olur inş.
yok canım ben daha adayım malesef :)
inşallah ondanda güzel haberler alırız bu ay
serpilcim o nasıl söz hepimiz anne olucaz hepimiz
Kızlarrrrrrrrrr nasılsınız?
Ben çokkkkkk yorgunum sabah 9 dan bu yana adliye,emniyet dolaştım geldim.

mısracım hoşgeldin canım nasılsın hayırdır kuzum adliye emniyet ne oluyor:sm_confused:

ben yeni değilim kız on haftalık olacağız yakında.altta ticker görünmüyormu zeytin yapmıştı bana..anlaşıldı ben diğer topikte çok az yazıyordum unutmuşsunuz beni burda daha çok yazacam :uhm::uhm:

busecan canım senin beklenmeyen adetin yakındı demi:sendede vardır bebiş inşallah kaç günün kaldı tatlım

tebrik ederim cnm ne zaman öğrendin kaç gün sonra evet regl 14 ünde beklenen
ama ateş ölçerdeki bir arakadaş 32 . gün regl olcaksın dedi gerçi ben 16. günden ölçmeye başaldım onunda etkisi var yorumunda neyse çok uzattım kaydirigubbakcemile3
ateşimi de ölçüyorum 36,2 den 36,5 çıktı iki gündür de oyle bakalım ne olcak heyecanlıyım duramıyorum :sm_cool:

kızlar mısra işini açıklayamaz sdace devlet memuru öyle yani işte memeur memeure hanımmmmmmmmmmmmmm anacım ne zaman müsait olursan okursun canım aaaaaaaaaa ne zaman fırsat bulursan .)))

kumsalım canım bu hayıttan ben umutluyum bouzk olan hormonlarra zımpara görevi yapıyormuş bende işe yaradı stresimi azlattı rahat hiisedeiyorum o yüzden sende içini rahat tut balım bak zaten triotunda işe yaradı bu zaten büyük bir etkii süper ötesi yanii

hımmm evet ben zaten anne olacağım en kötü ihtimallee pg taktıracağım ama muhakak anne olacağım inanıyorum buna zaten iannamak başarmaktır .)))

kılzar saat 4 de ev bakmaya gideceğim yine internetn buldum güzel görünüyor bir bakayım nasıl bişi mısra sana yakın gazilisesinin orada inşallh güzeldir nete güzledii beğenirsemm yakın olacağız bu çok güzel olacak biz iki antalyalı bak ahsenle ebrarda iki konyalı aralarında mesafe var ama olsun yinede gönül birliği olsun

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inş. seninde halayını çekeriz :teytey: :teytey: :teytey:

AAAAAAAAA sERPıL EV DEDıN ıYı Kı ŞıMDı AKLIMA GELDı.
Bahçeli de eşimin işyerinin tam karşısında bir ev kiralıkmış,istersen fiyatını öğrenelim.

Ahh biz o kadar ev aradık Bahçeli de bulamadık,daha doğrusu bulduklarımız 700 tl üzeriydi (((

başarıcaz canım hep birlikte
hayırlısı olsun diyeli ve bekleyelim o zaman bakalım neler olucakkaydirigubbakcemile3
ben 2 senedir troit hastasıyım serpilim ve düzenli ilaç kullanıyorum tammen hayıtla normale dönmedi yani arkadaşlar yalnış anlamasın bu hastalıkta mutlaka düzenli ilaç kullanmak gerekiyor ama hayıtında faydası oldu bana sınırda olan değerim normale döndü hakkını yiyemem

teşekkür ederim canım iki gün geçtikten sonra idrar tahlilinde öğrendim.az kalmış hadi hayırlısı bakalım busecan ateşin sabitlendiye hamilesindir inşallah.ateş yorumcuları öyle der.
kızlar mısra işini açıklayamaz sdace devlet memuru öyle yani işte memeur memeure hanımmmmmmmmmmmmmm anacım ne zaman müsait olursan okursun canım aaaaaaaaaa ne zaman fırsat bulursan .)))

gizlimi görevi ayyyyyyy ne esrarengiz :1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:

fatoözelimm busecanım ve diğer kızara:içelim: :içelim:
içelim yarasın :içelim:

inş canım evet inanç önemli inanmak pozitif olmak :teytey:

Tiroid ilaçsız kesinlikle tedavi edilemez çok haklısın cnm.
Bazı şeylerle değeri biraz düşebilir dereotu,tereotu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…