Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

busem stres yapma relaks ol canım bekle ve gör bir tanem neden kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun. biliyorum istiyorsun ve merak ediyorsun ama sürekli sinir harbi yaşıyorsun

busem stres yapma relaks ol canım bekle ve gör bir tanem neden kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun. biliyorum istiyorsun ve merak ediyorsun ama sürekli sinir harbi yaşıyorsun

ay sorma sinir değilde stres oldum birden neyse herşeyin hayırlısı

kızlarr canlarım ben 1 hafta yokum tatılde hep sizi düşüncem inş döndüğümde hayırlı habr veririm kaçamak yapıp girebilirsem yazarım inşş ama bilemiyorum kociş yanımda olcak kaydirigubbakcemile3 inş dönünce güzel haber veririm sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk özlüycemmm :gitme: beni sakın unutmayın anacımmm opuyorumnanaktan
ayın 19 unda görüşmek üzere dualarım sizinleee

canım kenine çok iyi bak. inşallah hayırlı haberlerle dönersin

iyi tatilller canım güzelce dinlen tatilin keyfini çıkar ve stressiz sıkıntısız müjdeli haberlerle gel opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güle güle canım tatıle gıdıyosun keyfıne bak bıde ates tablosu falan dıyosunuz nedır o?

iyi tatilller canım güzelce dinlen tatilin keyfini çıkar ve stressiz sıkıntısız müjdeli haberlerle gel opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amin canımmmmmmmmmmmm
güle güle canım tatıle gıdıyosun keyfıne bak bıde ates tablosu falan dıyosunuz nedır o?
adet gününde başlayıp her sabah ateş ölçüyosun dil altından her gün aynı saatte kaydediyorsun o daha detaylı anlatır kızlar

busemmmm iyi tatiller canımm hiç kafana takma bidaha da parmağını falan sokma bırak boşver rahat ol bol bol dinlen kocanla güzel güzel tatil yap seni özliycem hayırlı haberlerini bekliyorum :teytey:

serpilcimmmmmmmmmmmm en yakın senin fatoşun ve benim sanırım inşşş güzel haberler verirsin çok duygulandım şu an inşşşşşşşşşşşşş tabıkı diğer arkadaşlarında inş tez zamanda versin allahım

busemmmm iyi tatiller canımm hiç kafana takma bidaha da parmağını falan sokma bırak boşver rahat ol bol bol dinlen kocanla güzel güzel tatil yap seni özliycem hayırlı haberlerini bekliyorum :teytey:

aminnn canım döndüğümde senin peşindeyim sana az kalmış olcak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…