busem stres yapma relaks ol canım bekle ve gör bir tanem neden kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun. biliyorum istiyorsun ve merak ediyorsun ama sürekli sinir harbi yaşıyorsunBen parmak kontrolunu şöyle yapmıştım normalde son iki gün benim iyice yumuşayıp açılırdı hamile kaldığım ay parmağımı değdirdiğim an bir engele takılıyordu ve sertti yani rahim ağzı kapanmış oluyor.
kızlar ateş topiğinde julıa da da böyle olmuşş ay içime serpildi sularr
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben MIsra.
Bebişi gördük,kalp atışını duyduk pıt pıt pıt çok heyecanlandım.
Allah sizlerede nasip etsin inşallah
busem stres yapma relaks ol canım bekle ve gör bir tanem neden kendini bu kadar sıkıntıya sokuyorsun. biliyorum istiyorsun ve merak ediyorsun ama sürekli sinir harbi yaşıyorsun
gözün aydın canıııııııııııııım. amin
maşallahhh amin canımm sağlıkla ilerleyin bu yoldaaa
Saolun kızlar ben hamileliğimi tamamlamadan hatta yarılamadan sizlerde hamiş olacaksınız bak görürsünüz
Saolun kızlar ben hamileliğimi tamamlamadan hatta yarılamadan sizlerde hamiş olacaksınız bak görürsünüz
canım kenine çok iyi bak. inşallah hayırlı haberlerle dönersinkızlarr canlarım ben 1 hafta yokum tatılde hep sizi düşüncem inş döndüğümde hayırlı habr veririm kaçamak yapıp girebilirsem yazarım inşş ama bilemiyorum kociş yanımda olcak kaydirigubbakcemile3 inş dönünce güzel haber veririm sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk özlüycemmm :gitme: beni sakın unutmayın anacımmm opuyorumnanaktan
ayın 19 unda görüşmek üzere dualarım sizinleee
kızlarr canlarım ben 1 hafta yokum tatılde hep sizi düşüncem inş döndüğümde hayırlı habr veririm kaçamak yapıp girebilirsem yazarım inşş ama bilemiyorum kociş yanımda olcak kaydirigubbakcemile3 inş dönünce güzel haber veririm sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk özlüycemmm :gitme: beni sakın unutmayın anacımmm opuyorumnanaktan
kızlarr canlarım ben 1 hafta yokum tatılde hep sizi düşüncem inş döndüğümde hayırlı habr veririm kaçamak yapıp girebilirsem yazarım inşş ama bilemiyorum kociş yanımda olcak kaydirigubbakcemile3 inş dönünce güzel haber veririm sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk özlüycemmm :gitme: beni sakın unutmayın anacımmm opuyorumnanaktan
canım kenine çok iyi bak. inşallah hayırlı haberlerle dönersin
iyi tatilller canım güzelce dinlen tatilin keyfini çıkar ve stressiz sıkıntısız müjdeli haberlerle gel opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
adet gününde başlayıp her sabah ateş ölçüyosun dil altından her gün aynı saatte kaydediyorsun o daha detaylı anlatır kızlargüle güle canım tatıle gıdıyosun keyfıne bak bıde ates tablosu falan dıyosunuz nedır o?
busemmmm iyi tatiller canımm hiç kafana takma bidaha da parmağını falan sokma bırak boşver rahat ol bol bol dinlen kocanla güzel güzel tatil yap seni özliycem hayırlı haberlerini bekliyorum :teytey:
sayfa 900 de uğurluyoruz seni canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?