Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar çok sessız oluyo bura hayırdır

canım ya seninde kaderinemi ne bilmem aslında hep maşaşlhh çene yapardık bu ara biraz ben yoğunum birazz kızlar yoğun ondan canımm :))

nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmm seni özlemezmiyim birtanemm benimm

fatommmmmmmmmmm kumsalı sezeni zeytini göremedimmii ne daha geçmişe bakamadım ben

ebraraımm seni seviyorummm hehhehehheheh para yapıştırıyorsunya iki göbecikte atasım geliyor balım ya bugün dua edemekk ((

ahsenimm nerlerdee
honeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım sana muhakak ulaşacağım yaarını bekle

kızlarr mısranın bebbeşini öptümm ilk hamilelk testiini ben gördüm ilk ben duydum resminide ben gördüm yaaaaaaaaaaaaaa çok duygu dolu bir anan honeydee görecekk o resmii ve biz ona öpücükler konduracağız inşallhhhhhhhhhhhhhhh

busecan paramlakdın haaaaaaaaaaaaaa bizde çok denedikk o işi

sevds ateş ölçme işini sana yarın yazarım ben açıklamalı canımm

evet çok güzell aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımmmmm ben geldimmm ama çıkıyorum şimdi annem aradı çok özlemiş kıyamam yazlıktalar bizde eşimle oraya gidicez :))

nihalimmm tattalımm git anannenin şefkatli kollarınaaa

zeytinim umarım iyisndir canım kivim nasıl bu arda böbrek ağrıların nasıl iyi bak lütfen kendine

serpoş nasılsın canım mısranın kalp atışlarını duymasına çok sevindim
ben ve kivim iyi kesinleşti erkek bebek geliyoooo
3 lü için kan aldı ölçtü biçti herşey normal dedi dr. amcamız

serpoş nasılsın canım mısranın kalp atışlarını duymasına çok sevindim
ben ve kivim iyi kesinleşti erkek bebek geliyoooo
3 lü için kan aldı ölçtü biçti herşey normal dedi dr. amcamız

maşallhh ahada bir erkek daha oyy oyyyy anam başımızaa bir sürü erkekke geliyor savrulun kızlarrrrrrrr koruyucalrımzı geliyor

canım iyi olduğuna sevindimn rabbimm kolaylık versin

evet bu çok anlmalı bir mektup kendimizdende dersler çıkartabilirz

neyse ben yine kendi kendime yazayım bugün dua edemedik yani ben edemedi halayda çekemdimm ama aklım buradydıı bunu bilin canlarımm

ay serpoş valla çok güzel bir yazııı
canım be çıkıyorum
iyi tatiller öpüldün kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…