gelip gidiyorum ama kimsecikler gelmemiş :gitme:
bizim işyerinde bir arkadaş var sürekli bayılıyordu bu ömer coşkuna gitti herbalist varya tv de filan çıkıyor hani. onun verdiği ilaçları kullandıktan sonra düzeldi.daha önce ben bakmıştım hamilelik için ama ilgilenmemiştim daha doğrusu inanmamıştım. bitkisel ilaçlar veriyor.
bak internette google ömer coşkun yaz çıkıyor. iletişim adresine mail attım. dünde telefon açmıştım bana dedilerki tahlillerinizi faxlayın. ona göre doktor sizi arayıp bilgi verecek
şifalı bitkiler filan diyo baktım da
bende şu video ya taktım kaydirigubbakcemile3
Dailymotion - SLUMDOG MILLIONAIRE - RINGA RINGA - um video do canal Música
:roflol:
hımm bu adamı biliyorum tvde pek çıkıyor şu zayıflama ilacı bana çok ilginç gelmişti kendi resimleri filan vardı ya adam amma kilo vermiş
ben zayıflama ile ilgilenmiyorumlmaz: zaten zar zor 55 kg oldum oda ilaçların sayesinde. 50 kiloydum ben. ben gebelik ile ilgili olanları ile ilgileniyorum
bişeyler almayı düşünüyomusun canım ordan
bilmiyorum aslında kafama yatıyor ama. bir görüşelim önce bakalım ne diyecek. ben bir kaç ay önce bakmıştım. bu adam kanal 7 de ikbalin programında çıkıyormuş. o zaman eltim söylemişti bende bkmıştım internetten gebelik için bir kaç çeşit program uyguluyormuş 600 milyondan başlıyordu bitkisel ilaçları ama şimdi konuşmadan almam
tabiki şimdi ben onlara mail attımya pazartesi günüde tahlil sonuçlarımı fax geçicem ondan sonra onlar inceleyip bana dönecekler ondan sonra karar vericem zatenhımm hayırlısı bakalım canım iyice detaylı konuşta sonra bi sıkıntı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?