Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aaaaaaaaaaaa ama hala benden başka kimse yok. ebrar sen cumartesileri çalışırdın sen nerdesin.

ateş tablomu yazıyorum kızlar.

ATEŞ TABLOM

1.GÜN 36,4
2.GÜN 36,4
3.GÜN 36,2
4.GÜN 36,3
5.GÜN 36,5
6.GÜN 36,6
7.GÜN 36,7
8.GÜN 36,3
9.GÜN 36,2
10.GÜN 36,3
11.GÜN 36,3
12.GÜN 36,1
13.GÜN 36,5

bizim işyerinde bir arkadaş var sürekli bayılıyordu bu ömer coşkuna gitti herbalist varya tv de filan çıkıyor hani. onun verdiği ilaçları kullandıktan sonra düzeldi.daha önce ben bakmıştım hamilelik için ama ilgilenmemiştim daha doğrusu inanmamıştım. bitkisel ilaçlar veriyor.

bak internette google ömer coşkun yaz çıkıyor. iletişim adresine mail attım. dünde telefon açmıştım bana dedilerki tahlillerinizi faxlayın. ona göre doktor sizi arayıp bilgi verecek

olabilir canım yaa alternatif tıp bazen cidden oldukça etkili oluyor

bak internette google ömer coşkun yaz çıkıyor. iletişim adresine mail attım. dünde telefon açmıştım bana dedilerki tahlillerinizi faxlayın. ona göre doktor sizi arayıp bilgi verecek

bayada ilgililer yani CADIARZU

vaktin olursa o videoyu izlesene canım kaydirigubbakcemile3

hımm bu adamı biliyorum tvde pek çıkıyor şu zayıflama ilacı bana çok ilginç gelmişti kendi resimleri filan vardı ya adam amma kilo vermiş

hımm bu adamı biliyorum tvde pek çıkıyor şu zayıflama ilacı bana çok ilginç gelmişti kendi resimleri filan vardı ya adam amma kilo vermiş

ben zayıflama ile ilgilenmiyorum lmaz: zaten zar zor 55 kg oldum oda ilaçların sayesinde. 50 kiloydum ben. ben gebelik ile ilgili olanları ile ilgileniyorum

bişeyler almayı düşünüyomusun canım ordan

bilmiyorum aslında kafama yatıyor ama. bir görüşelim önce bakalım ne diyecek. ben bir kaç ay önce bakmıştım. bu adam kanal 7 de ikbalin programında çıkıyormuş. o zaman eltim söylemişti bende bkmıştım internetten gebelik için bir kaç çeşit program uyguluyormuş 600 milyondan başlıyordu bitkisel ilaçları ama şimdi konuşmadan almam

hımm hayırlısı bakalım canım iyice detaylı konuşta sonra bi sıkıntı olmasın

Nbr kızlar?
Ben KPSS sabah oturumuna girdim geldim.
Öğleden sonra ikinci oturum var.

Sizler nasılsınız?

evet ya bir denemek istiyorum ama eminde değilim. bu ay kendimi pek iyi hissetmiyorum. sanırım dün yumurtalarım çatladı ama be bu ayda hamile kalamayacağımı düşünüyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…