Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım yarınki ateşin yüksek çıkarsa 12 ci gün yumurtlamışsın diyeceğiz çalışman varmıydı

mısracım sınavın nasıl geçti birtaenmm

ebrarım nasılsın balım
fatoözell kızzzzzzzzzzzzzzzzzz nerelerdesin ağladığını duydum geldim anam kocaccaımmmmmmmm buradaya yani cumartesileride çalışmamaı istemiyor o yüzden geç kalıyorumm

ben sana küstüm :1no2: sen beni çok ihmal ediyorsun mafoldumben

hahahhahhahahah sıcaklardann bende sanan kucak açıyorum kuşum hoşgeldinnnolumunekankayizsmile

kız sabah tv de pakize suda antalyadaydı ve acayip yağmur vardı acaa eski programmıydı. antalyayı görünce aklıma sen ve mısra geldi hemen. konya altı plajında çekim yapıyorlardı

canım yarınki ateşin yüksek çıkarsa 12 ci gün yumurtlamışsın diyeceğiz çalışman varmıydı

yoooooooooooooooooooooook bilmiyorumkismile

İyidir sanırım fatoşcum şimdi kocaaaaaaaa bir dilim karpuz yedik :))))

oooooooooh afiyet bal şeker olsun. mısramıza kaymak olsun inşallah

Ayy Serpoş şimdi aklımdan geçtin nerde acaba dedim bir geldim burdasın:1hug:

Bugün daha iyisindir umarım???

tünaydın güzeller bol yagmurlu bir tekirdagdan size gülücük getirdimmmm:)

Hoşgeldinnnnn

mısaracım eşim antibiotik getirdii birde vitamin akşam resmen sesim falan kısldıı annem kızdım gizli gizli altınlar yapmış kıza takmış tabbii kızın kıçı kalkık buna sinirlendimm canım gece şok oldum bunları duyuncada iyice kötü oldumm sinirimden ağladımmmmmmmmmmmmmmmmmmm seseim kısıldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…