Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Serpilcim olanlar olmuş canım kendini paralamanın hiç ama hiç anlamı yok.
Zaten iyice erimiş kurumuşsun lütfen kendine dikkat et,bebişininde buna çok ihtiyacı var :)))))))

sabahh eşimm yanına aldı beni mısra güzel bir sohhbet etii ve konuyu kapatıyorsun dün yaşandı bitii dedi biraz rahatlattıı malum eşim imamgillerden biraz dini sohbet ettii benimle ve artık düdşünmemei söyledii bülentin evlenmek için evlndeiğini yalnış bir karar olduğunu anlatıı bülent en doğru kararı verdi dedi neyse şimdi ilaç biraz rahatlattıı

Serpilcim olanlar olmuş canım kendini paralamanın hiç ama hiç anlamı yok.
Zaten iyice erimiş kurumuşsun lütfen kendine dikkat et,bebişininde buna çok ihtiyacı var :)))))))

evet aynaya küstüm zaten şimdi artık ilaçlarla toparlanacğım kısmetse birde besleneceğimm :)) 1 haftada toparlarım galiba ne dersin

serpil inşallah antibiyotik filan içmedin değilmi

fatooooooo bu ay umutlusunda ben umutlumuyum bilmiyorum malum çalışmalarım çok iyi değil :))))))))))))))))))))))))))))))))

musyassssssssssssssssssssss soruma cevap vermedin ? aşğıda şimdi nikin görünüyor önce görünmüyordu o nasıl oluyor

fatooooooo bu ay umutlusunda ben umutlumuyum bilmiyorum malum çalışmalarım çok iyi değil :))))))))))))))))))))))))))))))))

saçmalama ya sen yumurta çatlama zamanını yakalamıştın.

içtim sabah hayatım500 mg lık birde vitamin içtim mısra biliyor aşırı dercede yoğunluktanb ve stresten şeklim şemalim kaydıı

içme lütfen vitamin filan al ama antibiyotik içme. ne olur ne olmaz

Kız antibiyotik ne işi yarayacak tüh niye içtin ((((
Vitamin yeterliydi.

Biliyorsun ben hamileliğimi öğrenmeden önce griptim yine de antibiyotik içmedim

kızlar eşim bana karışımı getirttii böyle limonataya benziyor adet olunca içecekmişim günde bir bardak veya 1 fincan güya 5 kişiye getirtilmiş 5 de hamile

Tatlım herkeste benim ki gibi belirti olmuyor ki.

Ayrıcana bu iş düzenli çalışmaya falan bakmıyor benim gibi tembel bile hamile kaldıysa siz haydi haydi kalırsınız

ama hayatım senin belirtilerin çoktu bende gram belirti yokki guclubacismile

kızım herkes te aynı belirti olacak diye bir şeymi var klava:

bilmiyorumkismile ne olacakkii antibotiktenn şimdii

antibiyotik vücuda yararlı olduğu kadar zararlı bir ilaç aynı zamanda. hamileliklerde düşük olabiliyor canım neyse bir tane içtiysen daha içme sakın. birde zate antibiyotik doktor gözetiminde olmadan kesinlikle kullanılmaması gereken bir ilaç. düşün vücuttaki mikrobu kurutuyor. mikrop yoksa herhalde ne bulsa kurutur diye düşünüyorum

Kız antibiyotik ne işi yarayacak tüh niye içtin ((((
Vitamin yeterliydi.

Biliyorsun ben hamileliğimi öğrenmeden önce griptim yine de antibiyotik içmedim

aklın yolu bir.

kızlar eşim bana karışımı getirttii böyle limonataya benziyor adet olunca içecekmişim günde bir bardak veya 1 fincan güya 5 kişiye getirtilmiş 5 de hamile

İnşallah gerek kalmaz karışıma,kalırsada hemencik başlarsın tamam mı?
Düğün işide yok ,yardımcında geliyor az kaldı derhal dinlenme,tatil,karışım..

Tatlım herkeste benim ki gibi belirti olmuyor ki.

Ayrıcana bu iş düzenli çalışmaya falan bakmıyor benim gibi tembel bile hamile kaldıysa siz haydi haydi kalırsınız

mısra sen hamile kaldığın ay adetinin hangi günlerinde çalışman olmuştıuu vallhii bende buay temeblimm bu konuda yumurtlayınca kadar çalıştık yaklaşık 6 gündür çalışmamaışız biz yanii fırsat bulamdık daha doğrusu benden kayanklıı çalışma olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…