fatoo canımm sen bana küsmeeeeeeeeeeeee
fatoözel canım adetime yaklaşık 7 gün var
Serpilcim olanlar olmuş canım kendini paralamanın hiç ama hiç anlamı yok.
Zaten iyice erimiş kurumuşsun lütfen kendine dikkat et,bebişininde buna çok ihtiyacı var :)))))))
mısaracım eşim antibiotik getirdii birde vitamin akşam resmen sesim falan kısldıı annem kızdım gizli gizli altınlar yapmış kıza takmış tabbii kızın kıçı kalkık buna sinirlendimm canım gece şok oldum bunları duyuncada iyice kötü oldumm sinirimden ağladımmmmmmmmmmmmmmmmmmm seseim kısıldıı
serpil inşallah antibiyotik filan içmedin değilmi
evet aynaya küstüm zaten şimdi artık ilaçlarla toparlanacğım kısmetse birde besleneceğimm :)) 1 haftada toparlarım galiba ne dersin
fatooooooo bu ay umutlusunda ben umutlumuyum bilmiyorum malum çalışmalarım çok iyi değil :))))))))))))))))))))))))))))))))
içtim sabah hayatım500 mg lık birde vitamin içtim mısra biliyor aşırı dercede yoğunluktanb ve stresten şeklim şemalim kaydıı
Çokkk dikkat edersen,düzenli beslenirsen yani öğün atlamadan tabi toparlanırsın cnm.
Evet ya antibiyotik mi içtin sen?
Kız antibiyotik ne işi yarayacak tüh niye içtin((((
Vitamin yeterliydi.
Biliyorsun ben hamileliğimi öğrenmeden önce griptim yine de antibiyotik içmedim
ama hayatım senin belirtilerin çoktu bende gram belirti yokki guclubacismile
bilmiyorumkismile ne olacakkii antibotiktenn şimdii
Kız antibiyotik ne işi yarayacak tüh niye içtin((((
Vitamin yeterliydi.
Biliyorsun ben hamileliğimi öğrenmeden önce griptim yine de antibiyotik içmedim
hadi inşallah şifa olur. bende bu ay ömer coşkun herbalist varya onunla görüşmek istiyormkızlar eşim bana karışımı getirttii böyle limonataya benziyor adet olunca içecekmişim günde bir bardak veya 1 fincan güya 5 kişiye getirtilmiş 5 de hamile
kızlar eşim bana karışımı getirttii böyle limonataya benziyor adet olunca içecekmişim günde bir bardak veya 1 fincan güya 5 kişiye getirtilmiş 5 de hamile
Tatlım herkeste benim ki gibi belirti olmuyor ki.
Ayrıcana bu iş düzenli çalışmaya falan bakmıyor benim gibi tembel bile hamile kaldıysa siz haydi haydi kalırsınız
Tatlım herkeste benim ki gibi belirti olmuyor ki.
Ayrıcana bu iş düzenli çalışmaya falan bakmıyor benim gibi tembel bile hamile kaldıysa siz haydi haydi kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?