hadi inşallah şifa olur. bende bu ay ömer coşkun herbalist varya onunla görüşmek istiyorm
Kız ben ne yumurtlama günü mü takip ediyordum ne de çalışıyordum.
Benim ki tamamen şans ve kocaman süpriz oldu.
Tahminim bilmeden 1 kez yumurtlama günlerinden birinde çalışmışız oldu :))))))))
Fatoş sen hayıt içtin mi cnm?
o nejki canım?
mısracım haklısnn
serpil02507 kullanıcısından alıntı
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil
13gün 36.4
14gün36.2
15gün36.5
16gün36.6
17gün36.6
18gün36.7
19gün36.6
20gün36.7
fato adresi verirsin kargoyla yollayalım sana karşımda aktarcı var beni,m canım bu hayıtı kzkardeşime içirtiyorum adet sendurumu çok kötü onda o rahatlıyor şuan pek memenun kalmış bana abla giderken götürecğim dedi
walla ne iyi olur kız. adres yazdım sana bugün verrsen ben p.tesi alırım. yurtiçi kargo ya ver. ödemeli gönder lütfen
Canım en son hatırlarsan 23 Mayıs taregl oldum.
İnternete göre hamile kaldığım tarih 6 Haziran ama yumurtlamam bozuk olduğu için ben 6-7-8 Haziran günlerinden birinde olabilir diye düşünüyorum.
Haaa şunuda belirteyim biz bugüne değin hiç üç gün üstüste çalışmadık:))))))))))
Fatoşcum Esmeralda diye bir arkadaşta İbrahim SARAÇOĞLU yla irtibata geçmişti epeycede para vermişti kızmıştı öyle hatırlıyorum.
Hayıtı sakın ihmal etme olmadı biz gönderelim
Ben şimdi bulaşık yıkayıp evi biraz toparlamalıyım kızlar.
hayatım zaten yurttiçi kargoyla gönderceğim canımm benim oda benim yanımda yanii maşlllhhh antlayanın göbeğinde olunca elim kolum pek uuznun oluyor dermişim hahahhahahahhahaha
fatomözel şimdi ateş tabloma göre ben yumurtladım canım 14 cü gün yumurtam oldu :))) gıdgıdgıdakladım ama çalışma 13cü gündü sonrası yok anladınmı hayatımm sonra bu ateşş yaklaşık 3 gün daha böyle gidecek diyelimkii 3 gün sonra 36.7 adete 2 gün kala başlayavk düşmeye 36.6
36.5 36.4 yani 36.4 le ben adet oluyorum şimdi ateş işini birz çözdünmü
kızlar ben kaçtım mesai bitti. gidip birazda kızkardeşimin bebeleriyle ilgileneyim. malum ikiside hasta. kız ikisi ile birde ilgilenemiyor. hepinizi öpüyorum.
pazartesiye kadar allaha emanet olun. serpiiiiiiiiiiiiiil ilaç filan almıyorsun kendine dikkat ediyorsun canım
mısra cım hem kendine hemde minik mısramıza iyi bak canım
kızlar ben kaçtım mesai bitti. gidip birazda kızkardeşimin bebeleriyle ilgileneyim. malum ikiside hasta. kız ikisi ile birde ilgilenemiyor. hepinizi öpüyorum.
pazartesiye kadar allaha emanet olun. serpiiiiiiiiiiiiiil ilaç filan almıyorsun kendine dikkat ediyorsun canım
mısra cım hem kendine hemde minik mısramıza iyi bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?