Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kız ben ne yumurtlama günü mü takip ediyordum ne de çalışıyordum.
Benim ki tamamen şans ve kocaman süpriz oldu.
Tahminim bilmeden 1 kez yumurtlama günlerinden birinde çalışmışız oldu :))))))))

serpil02507 kullanıcısından alıntı
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil
13gün 36.4
14gün36.2
15gün36.5
16gün36.6
17gün36.6
18gün36.7
19gün36.6
20gün36.7

Kız ben ne yumurtlama günü mü takip ediyordum ne de çalışıyordum.
Benim ki tamamen şans ve kocaman süpriz oldu.
Tahminim bilmeden 1 kez yumurtlama günlerinden birinde çalışmışız oldu :))))))))

yani geriye yönelik hesap yapınca hangi gündü bilebiliyormuusn

Fatoş sen hayıt içtin mi cnm?

hayır canım ya daha alamadımki bizim işyerinin burada aktar filan yok sanay bölgesi burası. evimin ordada yok. benim aktar olan yere gitmem lazım. geçen haft dgidemedim ama bu hafta gidicem ve mutlaka alıcam

o nejki canım?

mısracım haklısnn

ömer coşkun bitki bilimci herbalist hani kanal 7 de ikbalin programında çıkıyormuş. yardımcı doçent doktormuş adam. bitkilerle tedavi ediyormuş. sabah yazmıştım. bizim işyerinde bir arkadaş var o sürekli bayılıyordu yıllardır bu ömer coşkuna gittikten sonra bayılmaları kesildi

serpil02507 kullanıcısından alıntı
gün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
12.gün36.8 sağlıklı bçr ölçüm değil
13gün 36.4 çalışma
14gün36.2
15gün36.5
16gün36.6
17gün36.6
18gün36.7
19gün36.6
20gün36.7
ondan sonrada çalışma yok rahibe modundayyımm

fato adresi verirsin kargoyla yollayalım sana karşımda aktarcı var beni,m canım bu hayıtı kzkardeşime içirtiyorum adet sendurumu çok kötü onda o rahatlıyor şuan pek memenun kalmış bana abla giderken götürecğim dedi

kız ben bu tablolardan anlamıyorum ama maşallah sanki senin ateş sabitlenmiş gibi. 7 günmü vardı adet olmana. inşallh bu şekilde kalır. bugün loveli yok. tablonu ateş topiğinedekoyda pazartesi oda baksın. pazar ve pazartesiyide yazarsın daha net olur sanırm. ama sen yinede bugünlerde kendine dikkat et. ağır kaldırma. herhangi bri yere uzanma. yediklerine ve içtiklerine dikkat et. allahım inşallah bu ay umduğunu verir

walla ne iyi olur kız. adres yazdım sana bugün verrsen ben p.tesi alırım. yurtiçi kargo ya ver. ödemeli gönder lütfen

Canım en son hatırlarsan 23 Mayıs taregl oldum.
ınternete göre hamile kaldığım tarih 6 Haziran ama yumurtlamam bozuk olduğu için ben 6-7-8 Haziran günlerinden birinde olabilir diye düşünüyorum.
Haaa şunuda belirteyim biz bugüne değin hiç üç gün üstüste çalışmadık:))))))))))

Fatoşcum Esmeralda diye bir arkadaşta ıbrahim SARAÇOĞLU yla irtibata geçmişti epeycede para vermişti kızmıştı öyle hatırlıyorum.

Hayıtı sakın ihmal etme olmadı biz gönderelim

Ben şimdi bulaşık yıkayıp evi biraz toparlamalıyım kızlar.

fatomözel şimdi ateş tabloma göre ben yumurtladım canım 14 cü gün yumurtam oldu :))) gıdgıdgıdakladım ama çalışma 13cü gündü sonrası yok anladınmı hayatımm sonra bu ateşş yaklaşık 3 gün daha böyle gidecek diyelimkii 3 gün sonra 36.7 adete 2 gün kala başlayavk düşmeye 36.6
36.5 36.4 yani 36.4 le ben adet oluyorum şimdi ateş işini birz çözdünmü

walla ne iyi olur kız. adres yazdım sana bugün verrsen ben p.tesi alırım. yurtiçi kargo ya ver. ödemeli gönder lütfen

hayatım zaten yurttiçi kargoyla gönderceğim canımm benim oda benim yanımda yanii maşlllhhh antlayanın göbeğinde olunca elim kolum pek uuznun oluyor dermişim hahahhahahahhahaha

tatlım ben hemen görüşüpte para kaptıramam zaten böyle bir param yok çünkü. ama en azından görüşmek istiyorum. hayıtı da serpil bugün alıp banakargoya verecek. sağol bebeğim

hayatım zaten yurttiçi kargoyla gönderceğim canımm benim oda benim yanımda yanii maşlllhhh antlayanın göbeğinde olunca elim kolum pek uuznun oluyor dermişim hahahhahahahhahaha

allah razı olsun canım kardeşim. seni seviyorum

ateş işini çözdüm gib sayılır ama sen bugünlerde yinede dikkat et daha düşmeye başlamadı seninki ben temmuzda senden iyi bir haber umuyorum allahın izni ile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben kaçtım mesai bitti. gidip birazda kızkardeşimin bebeleriyle ilgileneyim. malum ikiside hasta. kız ikisi ile birde ilgilenemiyor. hepinizi öpüyorum.

pazartesiye kadar allaha emanet olun. serpiiiiiiiiiiiiiil ilaç filan almıyorsun kendine dikkat ediyorsun canım
mısra cım hem kendine hemde minik mısramıza iyi bak canım

canım geçmiş olsun öptüm iyi tatiller

iyi tatiller canım :1hug:

pazartesi görüşürüz bende çıkıccam kursuma gidicem zemuszemus
öpüyorumm opuyorumnanaktan

Mısracım senide bebişinide öptüm kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…