Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bir ateş tablom bilem yok anlıyormusun canımm çekti yavf bugün alıyım bari eczaneden sırnaşık şey

işte fatoş kim ne tutturursa

kesinlikle öyle canım. yapılan işlem aynı ama mekan yer vs sebeplerden 50 liralık şeyler bazı yerlerde 200-250 ye kadar varabiliyor

dereceni çantana koycan. gideceğin yere götürücen klava: yok öyle birde nisbet yapar gibi yazlıktaydım ölçemedim filan

yok kız ne havası atacam annemlerin yazlığı ee benımde sayılır hafta sonları arada gidiyoruz haklısın yanıma almayı unutmamalıyım

serpilim hasta mı oldun sen aa geçmiş olsun canım ya ne oldu iyimisin peki

sezenim hem çok yoğun çalışma tempomm hem ailevi meseler erkek kardeşimle alaklı birtaz beni fena salladı hastalandım biraz iyiyim tattalım merak etme şeftalim yüzme sporları yapmış iyi bir yüzücü olarcak buna iananıyorum mucux uğurlu hamişimizzzzzz

ebraraım cxanım nasılsın tattalım .) vidonu sakin olunca izleyecğim sonra yorumumu yaparım balım

fatözelim canım ne haber 70 yasin,imiz kaldı bitirebilrsek bu hafta bitirelim dağıtmak yok kim ne kadar okuyabilirse canım
mechul_mim hoşgeldin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…