Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Gergin gergin oturuyorum cnm.
Ofis markete gitmem lazım çok üşendim.
Bugün cnm ha bre bişey çekiyor

canım benim ayağımdadda varis vardı canı ı acıtıyordu sülük yapıştırdım 3 yıldır ne ağrım var ne sızım tavsiye ederim

Canım benim onca işinin arasında hiç gerek yok,alacağım şey yemek malzemesi.Düşünmen yeter saol cnm.

Gergin gergin oturuyorum cnm.
Ofis markete gitmem lazım çok üşendim.
Bugün cnm ha bre bişey çekiyor

ah canııııııııım ne çekiyor mesela

slm kızlar hepınız hoşgeldınıza.s.

sende hoşgeldin tatlım nasılsın

1 su bardağı kaynatılmış su içine bir tatalı kaşığı hayıt sonra üzerini kapakla kapatıp10 dk demliyorsun sonra süzüp içiyorsun canım

mısra bana hayıtı dövücen dedi senin gönderdiğini dövmeme yaza ezmeme gerek varmı direk suyun içine koyayımmı. bir de bir şey daha sorucam aç karnınamı tok karnınamı içicem. ayrıca yumurtlama zamanı soğan suyu gibi içilir içilmez diye br şey varmı. mesela soğan sıyunu yumurtlama zamanından sonra içemiyorsun. olası hamileliklerde bebişin tutunamamasına sebep oluyormuş.

ayyy çokmu sordum ya birde klava:neden kargoyu karşı ödemeli göndermedin klava: ne dedim ben sana. karşı ödemeli yolla dedim değilmi

tamam:kedi:

hımmmmmmmmmmm geçmişi okudum benim güzel arkadşımın canı pek sıkkınmışş eee akşam seni kaçırayımmı şöyle sahile inelimii gece ne dersin evet çok yorgunum ama sevdiklerime karşı değil :)) yanii size değil

nihal,mm her yer yorgun olur ama bizim topic yorgun olamazz hadii kalkın canlanın bakayımm

Serpilcim Kuzucum sen gerçekten çok yorgunsun birde benim için yorulma tatlım.Evine git güzelce duşunu al dinlen

Fatoş cnm önce yeşil mercimek salatası çekti
Sonra kırmızı mercimek köftesi
Şimdi de kabak mücvere taktım:)))))))))

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bana ihtiyaç duyarsan yanında olucamm şeker hadii bir halay çekleim şen olalımm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh yandannhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

işte seanss h buuuuuu hahhaha:teytey::teytey::1ninca::teytey::teytey::teytey:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Fatoşşşş aç karnına içeceksin cnm.
Ben hayıtı 1 hafta kadar kuralına uygun yani ezerek kullandım sonra üşendim Serpil gibi direkt suya attım :))))))

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:zemuszemuskaydirigubbakcemile5alkisalkisalkishihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…