merhABA BENDE GELDIM BANADA YER VARMI
yaa benim ayaklarımda varislerim var iyice ilerledi mesela bu gun yururken rahatsız ediyo zamanda önlemini almadım eşimde kaç kere söledi şimdi korkumda ağrıyoda diyemiyorum dr ye gitmek istemiyorum bide onun tedavisiyle uğraşamam allahımmmmm
Gergin gergin oturuyorum cnm.
Ofis markete gitmem lazım çok üşendim.
Bugün cnm ha bre bişey çekiyor
Gergin gergin oturuyorum cnm.
Ofis markete gitmem lazım çok üşendim.
Bugün cnm ha bre bişey çekiyor
slm kızlar hepınız hoşgeldınıza.s.
1 su bardağı kaynatılmış su içine bir tatalı kaşığı hayıt sonra üzerini kapakla kapatıp10 dk demliyorsun sonra süzüp içiyorsun canım
ebraraım cxanım nasılsın tattalım .) vidonu sakin olunca izleyecğim sonra yorumumu yaparım balım
fatözelim canım ne haber 70 yasin,imiz kaldı bitirebilrsek bu hafta bitirelim dağıtmak yok kim ne kadar okuyabilirse canım
mechul_mim hoşgeldin canımm
canım benim ayağımdadda varis vardı canı ı acıtıyordu sülük yapıştırdım 3 yıldır ne ağrım var ne sızım tavsiye ederim
yani bendemi dövmeyeyeim kız onlar bit kadar zaten nasıl dövücem onları.ne zaman başlayacağımı yazmamışsın. bugünden başlayayımmıfatoooo ben dövemiyorum tembelliğimden kolay yoldan yapıyorumm :))
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Serpilcim Kuzucum sen gerçekten çok yorgunsun birde benim için yorulma tatlım.Evine git güzelce duşunu al dinlen
Fatoş cnm önce yeşil mercimek salatası çekti
Sonra kırmızı mercimek köftesi
Şimdi de kabak mücvere taktım:)))))))))
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?