canım bir ziyarete gitmiştik
eğer bebeğim olursa erkek olursa
yatırın ismini koyacam ve bebek doğunca kurban kesecem diye adadım
beyazıt bestami yatırın adı beyazıt ismi hoşuma gittiği
için koyacam yanınada kısa bir isim düşünüyorum
serpoştan gelsin güzel haberler inş.
nhlkpr, ahsen_81+, fatosozel, kumsal
slm çıtır hatunlarrr
fatoş sevdim bunu yakı kardeşliği olumunekankayizsmile
kumsal nasılsın canım ateş tablon nasıl yayınlamamışsın bugün yada ben görmedim...
f5 demeye korkuyorum ya güncelleyince kafası karışıyor sitenin.bu ne ya böyleee
geldi takvimler silinmemiş canım.sen nasılsın
iğislm zeytinim nasılsın.beyazıt tek başına güzel zaten kızlarında dediği gibi uzun..iki isim pek söylenmiyor zaten genelde biri tercih ediliyor benim oğlumun ismide iki ama biz birini söylüyoruz bu seferkine tek koyacağız inşallah.kız olursa zeynep oğlan olursa yusuf
kızlar busenin patronu napıyo acaba zavallı adam tek kaldı
allah seni kahretmesin aklına gelene bak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kızlar busenin patronu napıyo acaba zavallı adam tek kaldı
selam mısracım. serpili merak etme bu sabah ateş yükselmiş. mide bulantılar var. ve çok heyecanlı kırmızılardan ses seda yok.Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmm.İşyerindeyim,sabahtan beri klübe giremedim.
Serpil son durumun nedir kuzucum?
aaaaaaaaaa tüylerim diken diken oldu okurken walla. annemde şimdi malatyada orada bir türbe var orayı ziyaret edecek benim için inşallah. ayrıca beyazıt ismi bencede çok güzel ikinci ismi düşünme bile.
bende çok sevdim kaydirigubbakcemile5
var canım kumsalın ateşi hemde maşallah çok güzel gidiyor
tatlım bir sendemi böyle oluyor acaba. bu sabahtan beri ben sorun yaşamadım sitede.
iyiyim bir tanem sağol yakıyı yapıştırdık nihalle bol bol yanıp kaşınıyoruz ne olsun :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyy ikiside çok güzel isimlerin zaten zeynep te kardeşimin adı
sen izinlerini topla doğumda kullan canım :))) ben bu sene ölüdenize gittim canım çok harika bir yer insan ömründe bir kez olsun mutlaka gitmelibuseninde günü yakındı dimi güzel haberlerle döner inşallah tatilden ya sen ne güzel tatilini yaptın benimde ihtiyacım var ama gidemiyoruz işlerden sen nereye gitmiştin canımm
canım hadi hayırlı oldun iş başı yaptın :) nasılsın iyimisin bizde serpili bekliyoruz valla fatoşa 12 de gelicem demişKızlarrrrrrrrr ben geldimmmmm.İşyerindeyim,sabahtan beri klübe giremedim.
kızım aynen ya kış için ideal yakı ama kışı beklemek zor şimdi yana yana oturuyoruz kaydirigubbakcemile5 yakı kardeşimlezeynepte çok yaygın bir isim ama ben çok seviyorum çok asil bir isim....sıcakta zor olmuyormu tatlım yakı.bende yapıştırmıştım bir ara baya yakmıştı ama..nihalle yakı kardeşiniz haaa
günaydın mısranın tatlı annesi...işe başladın demek ama kendine dikkat et yorma fazla kendini tamammı canım.erkek olursa ne koyacaksın isminiKızlarrrrrrrrr ben geldimmmmm.İşyerindeyim,sabahtan beri klübe giremedim.
selam mısracım. serpili merak etme bu sabah ateş yükselmiş. mide bulantılar var. ve çok heyecanlı kırmızılardan ses seda yo
sen nasılsın tatlım
selam mısracım. serpili merak etme bu sabah ateş yükselmiş. mide bulantılar var. ve çok heyecanlı kırmızılardan ses seda yok.
sen nasılsın tatlım
sen izinlerini topla doğumda kullan canım :))) ben bu sene ölüdenize gittim canım çok harika bir yer insan ömründe bir kez olsun mutlaka gitmeli
yok canım ben önceden bel ağrısı için kullanmıştım.ama kullanan kişiler var hamilelik için.işede yarıyor neyin vesile olacağını bilemeyiz.yakı hayıt kür bunlar hep vesile işte.inşallah sizede en yakın zamanda gelir bebişleriniz tatlımahsennn sende yakı ile mi hamile kaldın yoksam bilmiyorumkismile
Ahsencim eşim Ali Can ı seviyor bende büyüyünce hoş olmaz dalga geçerler diyorum.
Ben Canberk veya Doğacan düşünüyorum
mutlaka canlı birşeyler olacak yaniii:)))ali ismi tek başına güzel
Sen?
Ohh Süper inşallah b ebiş geliyor :)))))))))
Ben iyiyim cnm tşk ederim,tatilden sonra işe adapte olma zorluğu yaşıyorum sadece
günaydın mısranın tatlı annesi...işe başladın demek ama kendine dikkat et yorma fazla kendini tamammı canım.erkek olursa ne koyacaksın ismini
ayyyyyyyyy fatoş test yapmayı düşünüyormu belkide yapar biz süpriz yapar ne güzel olur
kızım aynen ya kış için ideal yakı ama kışı beklemek zor şimdi yana yana oturuyoruz kaydirigubbakcemile5 yakı kardeşimle
sen izinlerini topla doğumda kullan canım :))) ben bu sene ölüdenize gittim canım çok harika bir yer insan ömründe bir kez olsun mutlaka gitmeli
yinemi yazmamışımhani çalışmaların nerde fatoş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?