Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende ta evlenmeden önce derdim kızım olursa zeynep koyacam diye..eşimde severmiş zeynep ismini tamam dedi.inşallah bu sefer yakalarızda kızı koyarız.ben birde beyza ismini severimde kuzenim ve arkadaşım koydu bende vazgeçtim dediğin gibi aynı ortamdayken karışıyor..

aaaaaaaaaa tüylerim diken diken oldu okurken walla. annemde şimdi malatyada orada bir türbe var orayı ziyaret edecek benim için inşallah. ayrıca beyazıt ismi bencede çok güzel ikinci ismi düşünme bile.

fatoş sevdim bunu yakı kardeşliği olumunekankayizsmile

bende çok sevdim kaydirigubbakcemile5

kumsal nasılsın canım ateş tablon nasıl yayınlamamışsın bugün yada ben görmedim...

var canım kumsalın ateşi hemde maşallah çok güzel gidiyor

f5 demeye korkuyorum ya güncelleyince kafası karışıyor sitenin.bu ne ya böyleee

tatlım bir sendemi böyle oluyor acaba. bu sabahtan beri ben sorun yaşamadım sitede.

geldi takvimler silinmemiş canım.sen nasılsın

iyiyim bir tanem sağol yakıyı yapıştırdık nihalle bol bol yanıp kaşınıyoruz ne olsun :roflol: :roflol: :roflol:

ayyyy ikiside çok güzel isimlerin zaten zeynep te kardeşimin adı

Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmm.İşyerindeyim,sabahtan beri klübe giremedim.
Serpil son durumun nedir kuzucum?

selam mısracım. serpili merak etme bu sabah ateş yükselmiş. mide bulantılar var. ve çok heyecanlı kırmızılardan ses seda yok.

sen nasılsın tatlım

zeynepte çok yaygın bir isim ama ben çok seviyorum çok asil bir isim....sıcakta zor olmuyormu tatlım yakı.bende yapıştırmıştım bir ara baya yakmıştı ama..nihalle yakı kardeşiniz haaa

buseninde günü yakındı dimi güzel haberlerle döner inşallah tatilden ya sen ne güzel tatilini yaptın benimde ihtiyacım var ama gidemiyoruz işlerden sen nereye gitmiştin canımm
sen izinlerini topla doğumda kullan canım :))) ben bu sene ölüdenize gittim canım çok harika bir yer insan ömründe bir kez olsun mutlaka gitmeli

zeynepte çok yaygın bir isim ama ben çok seviyorum çok asil bir isim....sıcakta zor olmuyormu tatlım yakı.bende yapıştırmıştım bir ara baya yakmıştı ama..nihalle yakı kardeşiniz haaa
kızım aynen ya kış için ideal yakı ama kışı beklemek zor şimdi yana yana oturuyoruz kaydirigubbakcemile5 yakı kardeşimle

günaydın mısranın tatlı annesi...işe başladın demek ama kendine dikkat et yorma fazla kendini tamammı canım.erkek olursa ne koyacaksın ismini
selam mısracım. serpili merak etme bu sabah ateş yükselmiş. mide bulantılar var. ve çok heyecanlı kırmızılardan ses seda yo
sen nasılsın tatlım

ayyyyyyyyy fatoş test yapmayı düşünüyormu belkide yapar biz süpriz yapar ne güzel olur

selam mısracım. serpili merak etme bu sabah ateş yükselmiş. mide bulantılar var. ve çok heyecanlı kırmızılardan ses seda yok.

sen nasılsın tatlım

Ohh Süper inşallah b ebiş geliyor :)))))))))

Ben iyiyim cnm tşk ederim,tatilden sonra işe adapte olma zorluğu yaşıyorum sadece

28.06.2010 1.gün 36,4 regl
29.06.2010 2.gün 36,4 regl
30.06.2010 3 gün 36,2 regl
01.07.2010 4.gün 36,3 regl
02.07.2010 5.gün 36,5
03.07.2010 6.gün 36,6
04.07.2010 7.gün 36,7
05.07.2010 8.gün 36,3
06.07.2010 9.gün 36,2
07.07.2010 10.gün 36,3
08.07.2010 11.gün 36,3
09.07.2010 12.gün 36,1
10.07.2010 13.gün 36,5
11.07.2010 14.gün 36,3
12.07.2010 15.gün 36,5
13.07.2010 16.gün 36,5
14.07.2010 17.gün 36,5
15.07.2010 18.gün 36,7

Ahsencim eşim Ali Can ı seviyor bende büyüyünce hoş olmaz dalga geçerler diyorum.
Ben Canberk veya Doğacan düşünüyorum

Sen?

sen izinlerini topla doğumda kullan canım :))) ben bu sene ölüdenize gittim canım çok harika bir yer insan ömründe bir kez olsun mutlaka gitmeli

işin garibi benim izin alma sorunum yok kendi işim:)))ama bu daha kötü kapatıp gidemiyorsun.bu sene kayınvalidemlere bile gidemedik bayramı bekliyoruzzzzz

ahsennn sende yakı ile mi hamile kaldın yoksam bilmiyorumkismile
yok canım ben önceden bel ağrısı için kullanmıştım.ama kullanan kişiler var hamilelik için.işede yarıyor neyin vesile olacağını bilemeyiz.yakı hayıt kür bunlar hep vesile işte.inşallah sizede en yakın zamanda gelir bebişleriniz tatlım
Ahsencim eşim Ali Can ı seviyor bende büyüyünce hoş olmaz dalga geçerler diyorum.
Ben Canberk veya Doğacan düşünüyorum
mutlaka canlı birşeyler olacak yaniii:)))ali ismi tek başına güzel
Sen?

Ohh Süper inşallah b ebiş geliyor :)))))))))

Ben iyiyim cnm tşk ederim,tatilden sonra işe adapte olma zorluğu yaşıyorum sadece

bende bebiş geliyor diye düşünüyorum. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sende kendine dikka et çok yorma kendini el işi bitmez nasılsa

daha bugünle 3 günü var regl zamanına şimdilik beklemeyi tercih ediyor ama ben ölceeeeeeeeeeeeem meraktan akannehir

kızım aynen ya kış için ideal yakı ama kışı beklemek zor şimdi yana yana oturuyoruz kaydirigubbakcemile5 yakı kardeşimle

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olsun yarın öbür dünyada ne yapıcaz onu düşünelim. bu yakı nekiiii,, kardeşim inşallah güzel sonuçlar alırızda ben yanmaya razıyım. kötükedihüso

bana tatil demeyin yaaaaaaaaaa:1no2: :1no2: :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…