Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hımm anladım canım pardon bende bu kız nie yazmaz die bakıyordum
bende kadınhanılıyım canım yunak köyünden eltim var özyayladan size yakındır oralar
iyisiniz dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ahsencim eşim Ali Can ı seviyor bende büyüyünce hoş olmaz dalga geçerler diyorum.
Ben Canberk veya Doğacan düşünüyorum

Sen?

mutlaka canlı birşeyler olacak galiba ali tek başına güzel bir isim.canberkde güzel ama doğayı kızada veriyorlar.ben kız olursa zeynep oğlan olursa yusuf düşünüyorum.babasıyla ortak kararımız...

kızlar isimlere geçmişiniz bende hep diyorum kızım olursa elif kayra yada ayşe kayra kendi ismim olur farkedermi etmez
oğlum olurusada alperen çok hoşuma gidiyor allah nasip eder de olursa inşallahhhhhhhhhhhhhhh

hımm anladım canım pardon bende bu kız nie yazmaz die bakıyordum
bende kadınhanılıyım canım yunak köyünden eltim var özyayladan size yakındır oralar
iyisiniz dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özyayla ismini duydum ama hiç gitmedim canım konya merkezdemi oturuyorsun kadınhanındamı.konyaya giderken geçeriz hep ordan yunak merkeze uzak baya..

kızlar isimlere geçmişiniz bende hep diyorum kızım olursa elif kayra yada ayşe kayra kendi ismim olur farkedermi etmez
oğlum olurusada alperen çok hoşuma gidiyor allah nasip eder de olursa inşallahhhhhhhhhhhhhhh
hımm isimlere geçtik vallaa :))) elifte çok güzel yiğenim elifsu severim elifkayra oldu oda güzel

özyayla ismini duydum ama hiç gitmedim canım konya merkezdemi oturuyorsun kadınhanındamı.konyaya giderken geçeriz hep ordan yunak merkeze uzak baya..

kadınhanıda oturuyom canım evet yunak çok uzak derler kaynım filan teksilde çalımşmıta ben hiç gitmedmi sen çalışıyonum canım eşin iş gereğimi oralardasınızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

allah gönlüne göre versin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine..elif ismi benimde çok hoşuma gider.kayrayı erkeğede veriyorlar ama.

allah gönlüne göre versin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine..elif ismi benimde çok hoşuma gider.kayrayı erkeğede veriyorlar ama.

inşallah rabbim kızımı oğlumu gönderirde sağsalim de hayırlısı be gülüm
ona kalırsan süreyyayı erkeğede derya deniz ooo çok isme vermeye kalırsannnnboshayallersmile

ben buralıyım canım.eşim gaziantepli kendi işimiz.konyadan buraya taşındık işten dolayı.evet çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…