Ahsencim eşim Ali Can ı seviyor bende büyüyünce hoş olmaz dalga geçerler diyorum.
Ben Canberk veya Doğacan düşünüyorum
Sen?
hımm anladım canım pardon bende bu kız nie yazmaz die bakıyordum
bende kadınhanılıyım canım yunak köyünden eltim var özyayladan size yakındır oralar
iyisiniz dimi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hımm isimlere geçtik vallaa :))) elifte çok güzel yiğenim elifsu severim elifkayra oldu oda güzelkızlar isimlere geçmişiniz bende hep diyorum kızım olursa elif kayra yada ayşe kayra kendi ismim olur farkedermi etmez
oğlum olurusada alperen çok hoşuma gidiyor allah nasip eder de olursa inşallahhhhhhhhhhhhhhh
özyayla ismini duydum ama hiç gitmedim canım konya merkezdemi oturuyorsun kadınhanındamı.konyaya giderken geçeriz hep ordan yunak merkeze uzak baya..
ooooooo ozaman sadece berk koy canım :)))))))Eşimin ismi Can :))))))
Ayşe hoşgeldin cnm.
Kaç yaşındasın,ne kadarlık evlisin?
kızlar isimlere geçmişiniz bende hep diyorum kızım olursa elif kayra yada ayşe kayra kendi ismim olur farkedermi etmez
oğlum olurusada alperen çok hoşuma gidiyor allah nasip eder de olursa inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Eşimin ismi Can :))))))
Ayşe hoşgeldin cnm.
Kaç yaşındasın,ne kadarlık evlisin?
wayyyyyy çok genç evlenmisin canımhoşbuldum canımvereliniortak
bu sene 5 biticek allah nasip ederse :Saruboceq:
yaşımda 24akannehir
allah gönlüne göre versin canım inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine..elif ismi benimde çok hoşuma gider.kayrayı erkeğede veriyorlar ama.
wayyyyyy çok genç evlenmisin canım
kadınhanıda oturuyom canım evet yunak çok uzak derler kaynım filan teksilde çalımşmıta ben hiç gitmedmi sen çalışıyonum canım eşin iş gereğimi oralardasınızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?