Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşallah rabbim kızımı oğlumu gönderirde sağsalim de hayırlısı be gülüm
ona kalırsan süreyyayı erkeğede derya deniz ooo çok isme vermeye kalırsannnnboshayallersmile

evet ya ben sevmiyorum hem kıza hem erkeğe verilen isimleri.karışıyor kız diye düşünüyorsun karşına erkek çıkıyor.erkek diye düşünüyorsun kız amannnn

hoşgeldin honey nasılsın nickindeki yazıyı değiştir sene canım rabbim bebeğini hayırılısı ile verecek inşallahhh canımmm

mısracımmmmmm iiyi saylırım bebem dün annem gitti önceki gün biraz tartıştık bende gönderdim sonrada içim acıyo duygudan duyguya sürükleniyorum hep ağlıyorum ota boka bıktımmmmm

evet ya ben sevmiyorum hem kıza hem erkeğe verilen isimleri.karışıyor kız diye düşünüyorsun karşına erkek çıkıyor.erkek diye düşünüyorsun kız amannnn

canım sen hamilesin galiba cinsiyetiniz belllimi sen ne ismi vericen bebeğineCADIARZU

neyse kızlar ben kaçar eşim yemeğe gelicek ordanda kuzenimin yanına gidicem askere uğurlucaz bayyy
serpilim inşallah iyi haberlerle gelirsin kuzum akşam gelir gelmez yapışırım zaten buraya

ooooooooo bütün kızlar toplandık toplandık :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

serpille buse eksik kaldı honeeeeeeeeeey kız demin burdaydın

mısracımmmmmm iiyi saylırım bebem dün annem gitti önceki gün biraz tartıştık bende gönderdim sonrada içim acıyo duygudan duyguya sürükleniyorum hep ağlıyorum ota boka bıktımmmmm
canım hamilelikte oluyor duygusal dalgalanmalar.annenlede düzelir inşallah aranız.bazen istemedende olsa kırıyoruz onları gönlünü alırsın tatlım hem sen hamilesin anlar seni.
canım sen hamilesin galiba cinsiyetiniz belllimi sen ne ismi vericen bebeğineCADIARZU

daha belli değil canım haftaya kontrol var belli olur inşallah.kıza zeynep erkeğe yusuf isimini düşünüyoruz .ya ben klasik isimleri daha çok seviyorummmmmmm

aaaaaaaaaa ama normal ota boka ağlaman bunlar hamileleikten canım benim. eminim annende sana bu konuda anlayış göstermiştir o anlamıştır seni. üzülme lütfen

herkes buurdaymışşşşş

honeeeeey kız nerdesin ne zamandır. nasılsın iyiymisin. bir problem yok değilmi canım

geldimmm tünaydınnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin özlemiştik seni

hoşbuldum canımvereliniortak
bu sene 5 biticek allah nasip ederse :Saruboceq:
yaşımda 24akannehir

benden 16 yaş küçüksün mafoldumben zamanında velensem senin kadar kızım olurmuş yani

hımm isimlere geçtik vallaa :))) elifte çok güzel yiğenim elifsu severim elifkayra oldu oda güzel

elif ismini bende çok beğenirim.

zemuszemus
neyse kızlar ben kaçar eşim yemeğe gelicek ordanda kuzenimin yanına gidicem askere uğurlucaz bayyy
serpilim inşallah iyi haberlerle gelirsin kuzum akşam gelir gelmez yapışırım zaten buraya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarr geçmişi okuyamıyorum 13 30 bir mzam var sonra akşama kadar buradayımm yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz yani bugünle 3 günüm var bir akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…