ben buralıyım canım.eşim gaziantepli kendi işimiz.konyadan buraya taşındık işten dolayı.evet çalışıyorum.
inşallah rabbim kızımı oğlumu gönderirde sağsalim de hayırlısı be gülüm
ona kalırsan süreyyayı erkeğede derya deniz ooo çok isme vermeye kalırsannnnboshayallersmile
evet ya ben sevmiyorum hem kıza hem erkeğe verilen isimleri.karışıyor kız diye düşünüyorsun karşına erkek çıkıyor.erkek diye düşünüyorsun kız amannnn
hoşgeldin honey nasılsın nickindeki yazıyı değiştir sene canım rabbim bebeğini hayırılısı ile verecek inşallahhh canımmm
canımm hoş bulduk ya nerden yaptığımı bi bulsam değiştrcem ;
canım hamilelikte oluyor duygusal dalgalanmalar.annenlede düzelir inşallah aranız.bazen istemedende olsa kırıyoruz onları gönlünü alırsın tatlım hem sen hamilesin anlar seni.mısracımmmmmm iiyi saylırım bebem dün annem gitti önceki gün biraz tartıştık bende gönderdim sonrada içim acıyo duygudan duyguya sürükleniyorum hep ağlıyorum ota boka bıktımmmmm
canım sen hamilesin galiba cinsiyetiniz belllimi sen ne ismi vericen bebeğineCADIARZU
mısracımmmmmm iiyi saylırım bebem dün annem gitti önceki gün biraz tartıştık bende gönderdim sonrada içim acıyo duygudan duyguya sürükleniyorum hep ağlıyorum ota boka bıktımmmmm
herkes buurdaymışşşşş
geldimmm tünaydınnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum canımvereliniortak
bu sene 5 biticek allah nasip ederse :Saruboceq:
yaşımda 24akannehir
hımm isimlere geçtik vallaa :))) elifte çok güzel yiğenim elifsu severim elifkayra oldu oda güzel
serpil tapudaydı gelir birazdangeldim fatom yazımı değiştrdim onunla uğraştım nasıllsın bebemmmmmm serpil gacı nirde
neyse kızlar ben kaçar eşim yemeğe gelicek ordanda kuzenimin yanına gidicem askere uğurlucaz bayyy
serpilim inşallah iyi haberlerle gelirsin kuzum akşam gelir gelmez yapışırım zaten buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?