Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız nie gülüyon serpil bak gitmeden geldin işteee

yakaldımm evevtttt hahahhahaha ayyy çok yoğunumm

nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım

fatommmm yakı işe yarar hayıt işe yarar eeee birde rakı vardı unutmayın hahahhahahahah

mısracım senin dedğin gibi ortaya karşıkmı olur bilmemem

kumsalımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx

ahsenimmmmmmmmmmmmmmmmmmm balımmm

zeytimnnimm

tualna tataşldenmi dönmüşşş

busecanı merak ediyorummm

hpt_ honeyyyyyyy süsüklüüüüüüüüüüüüü seni kız sen ne topic açıp duruyonn oraya burayyaa saçını çekeceğimm seninn hamiilelerin duaları kabul olur dua ett bize

ANNEMDE benim gibi hasssas bi iki dk sonra bişi olmamış gibi oluyoz şükürde geçen çok ağlattı ağlama krizine girdim tabi oda üzüldü onu anlıyrum çok kötü günler yaşıyo artık patlıyo abuk sabuk konuşuyo ben anemin pskolojisini ço iyi anladım kadına hiç değer verilmemiş annenaem babaannem babam hep ezilmiş en ufak bişide alınıyo yanlış anlıyo sen beni beyenmiyosun küçümsüyosun diye asla öle yapmam ama hep öle görüyo salonda beraber uyyuz ben sıcak diye yatak odasına geçiyorum o da benle uyumamamk için beni beyenmiyosun kaçıyı
osun dio ben tv izlrken seesiz olsun uyusun diyorum of iyce takıntılı olmuş

honeeyy yaşamda duygusal olmak çok güzel ama fazalsıı insanı yıpratıyor bebebğim

canımmm ya anne kız arasında olur öyle şeyler kıyamaz sana anacığın Şeniz

hoşgeldin canım gözlerimiz yolda seni bekliyorduk.serpil biran önce yaptır o lekelenme bizi çok umutlandırdı bebeğin seninle canımmm

yok serpilim zaten bişi olmamış gibi hatta çok iyi davranıyo bende ona ne bilim bazen lafları çok ağır mesela evdeyken teyzeye gidicek hem ağlıyo hemde ölürsem gelme diyo acındırıyo kendini .... boş veerelim viçdanı sonradan çok sızlıyo benim gibi iyiyiz yani şimdi herkes evinde rahat şunu anladım hiç kimse kendin gibi olamaz .eşime diyorum biz yaptık bebeği üstesinden biz gelcez biz halletcez .

allah kuvvetini verir arkadaşım ilk üç ayı atlat hayırlısıyla sen güçlüsün zaten maşallah

mısram hoş bulduk canımmmmmmmm serpil daha açmadım kiiii ama o günden sonraaaaaaaaa ediyom etmezmiyim bebemmmmmmmmmmmmmmm

olumunekankayizsmile
allah kuvvetini verir arkadaşım ilk üç ayı atlat hayırlısıyla sen güçlüsün zaten maşallah

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…