kız nie gülüyon serpil bak gitmeden geldin işteee
neler hissediyosun canım ? benim fikrim gununu beklemen :ecrin_bebek:
ANNEMDE benim gibi hasssas bi iki dk sonra bişi olmamış gibi oluyoz şükürde geçen çok ağlattı ağlama krizine girdim tabi oda üzüldü onu anlıyrum çok kötü günler yaşıyo artık patlıyo abuk sabuk konuşuyo ben anemin pskolojisini ço iyi anladım kadına hiç değer verilmemiş annenaem babaannem babam hep ezilmiş en ufak bişide alınıyo yanlış anlıyo sen beni beyenmiyosun küçümsüyosun diye asla öle yapmam ama hep öle görüyo salonda beraber uyyuz ben sıcak diye yatak odasına geçiyorum o da benle uyumamamk için beni beyenmiyosun kaçıyı
osun dio ben tv izlrken seesiz olsun uyusun diyorum of iyce takıntılı olmuş
canımmm ya anne kız arasında olur öyle şeyler kıyamaz sana anacığın ŞenizANNEMDE benim gibi hasssas bi iki dk sonra bişi olmamış gibi oluyoz şükürde geçen çok ağlattı ağlama krizine girdim tabi oda üzüldü onu anlıyrum çok kötü günler yaşıyo artık patlıyo abuk sabuk konuşuyo ben anemin pskolojisini ço iyi anladım kadına hiç değer verilmemiş annenaem babaannem babam hep ezilmiş en ufak bişide alınıyo yanlış anlıyo sen beni beyenmiyosun küçümsüyosun diye asla öle yapmam ama hep öle görüyo salonda beraber uyyuz ben sıcak diye yatak odasına geçiyorum o da benle uyumamamk için beni beyenmiyosun kaçıyı
osun dio ben tv izlrken seesiz olsun uyusun diyorum of iyce takıntılı olmuş
yakaldımm evevtttt hahahhahaha ayyy çok yoğunumm
nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım
fatommmm yakı işe yarar hayıt işe yarar eeee birde rakı vardı unutmayın hahahhahahahah
mısracım senin dedğin gibi ortaya karşıkmı olur bilmemem
kumsalımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
ahsenimmmmmmmmmmmmmmmmmmm balımmm
zeytimnnimm
tualna tataşldenmi dönmüşşş
busecanı merak ediyorummm
ewtt serpilcim sana sordum şekerim belirtiler neler neler hissediyosun ? bide ben gununu beklenden yanayım yerimsenibencanım banamı sordun soruyu açıklarmıısn bbebeğim
giremedi yaramaz buse pazartesi öğnecez artık bekleycez yaninihal busecanın günü geçtii
allah kuvvetini verir arkadaşım ilk üç ayı atlat hayırlısıyla sen güçlüsün zaten maşallahyok serpilim zaten bişi olmamış gibi hatta çok iyi davranıyo bende ona ne bilim bazen lafları çok ağır mesela evdeyken teyzeye gidicek hem ağlıyo hemde ölürsem gelme diyo acındırıyo kendini .... boş veerelim viçdanı sonradan çok sızlıyo benim gibi iyiyiz yani şimdi herkes evinde rahat şunu anladım hiç kimse kendin gibi olamaz .eşime diyorum biz yaptık bebeği üstesinden biz gelcez biz halletcez .
allah kuvvetini verir arkadaşım ilk üç ayı atlat hayırlısıyla sen güçlüsün zaten maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?