Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil iki ginn var adetine bence yaptır kanda çıkar.seninde bizimde içimiz rahat eder.

canım yarın kan yaptıracağım ateşimin yükselmesi bana umut oldu son 3 günde önemli tabii ateşede güvenememk lazım ama yarın test yaptıracağım çünkü çok meraklanmaya başladımm nedensee

honeycim yakıyı belime ypıştırdım fatota acaba ikinciyi göbüşe mi koysam senın gibi ne dersin ?

canım dene nolcakki ben öle yaptım denizden sonra kasğım ağrımasın ısınsın die benim kasığım çok ağrır halada öle çok güzel içimi ısıttı ama hep şunu dedim rabbim her şekilde verirsin biliyorum dedm yapmmadığım kalmamıştı cam sildim vss ama kendimi fazla üzmedim zorlamadım çok inandım bu ay gelceğine düşünsene ben hayatımda iki en fazla beş kez inanılmaz sınırklarımı zorlayarak çok istedim ikisinde geldi biraz sabır ama ümidi yitrmemek

yarın büyük gün :))))))) belirtiler neler canım sölesene artık bulantı falan dedin sabah

niahlimmmmmmm ağzın fal olsun canımmmmmmmmmm busecanı ve kumsalın olmasını çok istiyorumm benim ateşim 36.7 olunca umutlandım ben

Canım düne kadar iyiydim akşam yine 1 damla kan geldi,devamı olmadı umarımda olmaz

olmaz inşşlh annesi ilaçlara devam dimi dr ne dio budrum için acaba kalbi varya annesi seni çok seviyo üzmicek miniğin seni ama dikkat et kendine canımmmmm miniğinle seni sevyoz

inşallah serpilcim akşam olsada çıkarsam die bekliyorum sıkı sıkı yapıştı banyoda ıslatıp çıkartıcam yeniden hemen yapıştırayım mı tekrar

canım ben 2 gün üst üste yaptım sen gibi çıarttımm ve tekrar taktım bebeğim ama faydası olduğna inanıyorum fakat hayıt bence bir mucizee ona lütfen devam et

rabbım bundan sonra sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım rabbım seni meleğini korusun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…