bizden gevezeleride var mı ? benden yanikızlarrrr canlarımmmm ayyyyyyyyyyyy geveze bir bayan müşterim varr vırvırvırvırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah kuvvetini verir arkadaşım ilk üç ayı atlat hayırlısıyla sen güçlüsün zaten maşallah
kızlar naber çok işim varrrr((((
inşşlhhhhhhhh nihalim inşşlhhhhhhhhh arkamdan gelin inşlhhhhh sizdeeeeee
amannn fotoş benden önce bidetam gaz geliyoruz sıradayız canım buse serpil kumsal ben sıralamaya gore
serpil iki ginn var adetine bence yaptır kanda çıkar.seninde bizimde içimiz rahat eder.
inşallah serpilcim akşam olsada çıkarsam die bekliyorum sıkı sıkı yapıştı banyoda ıslatıp çıkartıcam yeniden hemen yapıştırayım mı tekrarfatoooo yakıyı ben yapıştırdım 2 ay boyunca yaptımm yakının faydası var
kızlarr geçmişi okuyamıyorum 13 30 bir mzam var sonra akşama kadar buradayımm yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz yani bugünle 3 günüm var bir akıl verin
mısrammmmmm sen nasılsınnnnnnnn
honeycim yakıyı belime ypıştırdım fatota acaba ikinciyi göbüşe mi koysam senın gibi ne dersin ?
yarın büyük gün :))))))) belirtiler neler canım sölesene artık bulantı falan dedin sabahcanım yarın kan yaptıracağım ateşimin yükselmesi bana umut oldu son 3 günde önemli tabii ateşede güvenememk lazım ama yarın test yaptıracağım çünkü çok meraklanmaya başladımm nedensee
Canım düne kadar iyiydim akşam yine 1 damla kan geldi,devamı olmadı umarımda olmaz
inşallah serpilcim akşam olsada çıkarsam die bekliyorum sıkı sıkı yapıştı banyoda ıslatıp çıkartıcam yeniden hemen yapıştırayım mı tekrar
rabbım bundan sonra sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım rabbım seni meleğini korusun opuyorumnanaktancanım dene nolcakki ben öle yaptım denizden sonra kasğım ağrımasın ısınsın die benim kasığım çok ağrır halada öle çok güzel içimi ısıttı ama hep şunu dedim rabbim her şekilde verirsin biliyorum dedm yapmmadığım kalmamıştı cam sildim vss ama kendimi fazla üzmedim zorlamadım çok inandım bu ay gelceğine düşünsene ben hayatımda iki en fazla beş kez inanılmaz sınırklarımı zorlayarak çok istedim ikisinde geldi biraz sabır ama ümidi yitrmemek
olmaz inşşlh annesi ilaçlara devam dimi dr ne dio budrum için acaba kalbi varya annesi seni çok seviyo üzmicek miniğin seni ama dikkat et kendine canımmmmm miniğinle seni sevyoz
:)))))))) inşallah canım hayta başlamadım henüz ama yakı bu ay önumuzdeki ayda haytttttttcanım ben 2 gün üst üste yaptım sen gibi çıarttımm ve tekrar taktım bebeğim ama faydası olduğna inanıyorum fakat hayıt bence bir mucizee ona lütfen devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?