yok serpilim zaten bişi olmamış gibi hatta çok iyi davranıyo bende ona ne bilim bazen lafları çok ağır mesela evdeyken teyzeye gidicek hem ağlıyo hemde ölürsem gelme diyo acındırıyo kendini .... boş veerelim viçdanı sonradan çok sızlıyo benim gibi iyiyiz yani şimdi herkes evinde rahat şunu anladım hiç kimse kendin gibi olamaz .eşime diyorum biz yaptık bebeği üstesinden biz gelcez biz halletcez .
nihal busecanın günü geçtii
Honeycim hoşgeldin.
Serpilcim kan testi yaptır cnm çok iii olur
ANNEMDE benim gibi hasssas bi iki dk sonra bişi olmamış gibi oluyoz şükürde geçen çok ağlattı ağlama krizine girdim tabi oda üzüldü onu anlıyrum çok kötü günler yaşıyo artık patlıyo abuk sabuk konuşuyo ben anemin pskolojisini ço iyi anladım kadına hiç değer verilmemiş annenaem babaannem babam hep ezilmiş en ufak bişide alınıyo yanlış anlıyo sen beni beyenmiyosun küçümsüyosun diye asla öle yapmam ama hep öle görüyo salonda beraber uyyuz ben sıcak diye yatak odasına geçiyorum o da benle uyumamamk için beni beyenmiyosun kaçıyı
osun dio ben tv izlrken seesiz olsun uyusun diyorum of iyce takıntılı olmuş
aynen ya buse hamile olabilir bayanssulusmile onun günü serpilden önceydi dime?
yakaldımm evevtttt hahahhahaha ayyy çok yoğunumm
nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım
fatommmm yakı işe yarar hayıt işe yarar eeee birde rakı vardı unutmayın hahahhahahahah
mısracım senin dedğin gibi ortaya karşıkmı olur bilmemem
kumsalımm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
ahsenimmmmmmmmmmmmmmmmmmm balımmm
zeytimnnimm
tualna tataşldenmi dönmüşşş
busecanı merak ediyorummm
neler hissediyosun canım ? benim fikrim gununu beklemen :ecrin_bebek:
ahada geldimmm fıstıklarrrrrrrrrrrrrr
kızlarr geçmişi okuyamıyorum 13 30 bir mzam var sonra akşama kadar buradayımm yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz yani bugünle 3 günüm var bir akıl verin
canım bende senın için çok umutluyumniahlimmmmmmm ağzın fal olsun canımmmmmmmmmm busecanı ve kumsalın olmasını çok istiyorumm benim ateşim 36.7 olunca umutlandım ben
honeyyyy geçen ay bana dedin sessiz die sen patlattın süprizi zemuszemusfato senin günün nezamn biliyosunuz bizim topik durur durur bi çıkmaya iki hamile birden çıkartır sesiz hamile olcaklar var aramızda bi sabah patlatcaklar müjdeyi ben kime bahse girsem acaba
Canım düne kadar iyiydim akşam yine 1 damla kan geldi,devamı olmadı umarımda olmaz
fatoooo yakıyı ben yapıştırdım 2 ay boyunca yaptımm yakının faydası var
serpil iki ginn var adetine bence yaptır kanda çıkar.seninde bizimde içimiz rahat eder.
inşşlhhhhhhhh nihalim inşşlhhhhhhhhh arkamdan gelin inşlhhhhh sizdeeeeee
kızlar naber çok işim varrrr((((
çok stres yapacaksan tabiki değmez beklemeye sabah kan yaptır canım net olsunfatocum ve diğer fıstıklar bilmiyorum ama duygularım arapsaçı inanın bir tuhafım ben yarın sonuç ne olursa olsun test yaptıracağım stres yaşamaktansa ya negatif ya pozitif her ikisndede halay çekeriz ellerim çekliyor dersem inanırmıısnız
aaaaaaaaaaaaa busem gelmişkızlar naber ben geldimm çok fena regl oldum tatılı bile yarıda bıraktıkk
fato senin günün nezamn biliyosunuz bizim topik durur durur bi çıkmaya iki hamile birden çıkartır sesiz hamile olcaklar var aramızda bi sabah patlatcaklar müjdeyi ben kime bahse girsem acaba
buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlar naber ben geldimm çok fena regl oldum tatılı bile yarıda bıraktıkk
fato senin günün nezamn biliyosunuz bizim topik durur durur bi çıkmaya iki hamile birden çıkartır sesiz hamile olcaklar var aramızda bi sabah patlatcaklar müjdeyi ben kime bahse girsem acaba
canım bende senın için çok umutluyum
nerdesin iş başı yaptınmı. tatili neden yarıda kestiniz anlatsana buse yaaaaaaaaaaaaaaakızlar naber ben geldimm çok fena regl oldum tatılı bile yarıda bıraktıkk
honeyyyy geçen ay bana dedin sessiz die sen patlattın süprizi zemuszemus
Honey ne zaman gidiyorsun cnm dr a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?