Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayyyyyyyyyyy canım ya anneninde seninde yaşadıkların kolay değil. senin şimdi hamilelikten yana tüm dengelerin alt üst olur annende kıyamam yaaaaa çok çekmiş. anneannen babaannen baban amaaaaaaan yazık kadına ya.

nihal busecanın günü geçtii

eveeeeeeeeeeet busenin günü geçti ama giremezki topiğe mecbur bizde bekliycez

Honeycim hoşgeldin.

Serpilcim kan testi yaptır cnm çok iii olur

bencede

üzülme canıııııııııııııııııııııııım

aynen ya buse hamile olabilir bayanssulusmile onun günü serpilden önceydi dime?

evet

sen nasılsın tatlım varmı bir değişiklik

neler hissediyosun canım ? benim fikrim gununu beklemen :ecrin_bebek:

ayyyyyy bekleyipte ne olacak

ahada geldimmm fıstıklarrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlarr geçmişi okuyamıyorum 13 30 bir mzam var sonra akşama kadar buradayımm yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum siz ne dersiniz yani bugünle 3 günüm var bir akıl verin

bence yarın yaptıralım derim. nihaaaaaaaaaaaaaaaal klava: ben beklemekten yana değilim.

fato senin günün nezamn biliyosunuz bizim topik durur durur bi çıkmaya iki hamile birden çıkartır sesiz hamile olcaklar var aramızda bi sabah patlatcaklar müjdeyi ben kime bahse girsem acaba

fatocum ve diğer fıstıklar bilmiyorum ama duygularım arapsaçı inanın bir tuhafım ben yarın sonuç ne olursa olsun test yaptıracağım stres yaşamaktansa ya negatif ya pozitif her ikisndede halay çekeriz ellerim çekliyor dersem inanırmıısnız

Canım düne kadar iyiydim akşam yine 1 damla kan geldi,devamı olmadı umarımda olmaz

doktorunu ara lütfen mısra hemen

fatoooo yakıyı ben yapıştırdım 2 ay boyunca yaptımm yakının faydası var

peki bir şey sorucam şimdi bugün nihalle yakıları çıkartmamız lazım. akşam çıkartıp sonra hemen yenisinimi yapıştırıcaz ne olacak bilen birisi söylesin lütfen

serpil iki ginn var adetine bence yaptır kanda çıkar.seninde bizimde içimiz rahat eder.

kesinlikle haklısın

inşşlhhhhhhhh nihalim inşşlhhhhhhhhh arkamdan gelin inşlhhhhh sizdeeeeee

kız sen davet edersinde gelmezmiyiz hadi temmuz hamileleriiiiiiiiiii

kızlar naber çok işim varrrr((((

evet bugün görünmüyorsun canım

çok stres yapacaksan tabiki değmez beklemeye sabah kan yaptır canım net olsun

fato senin günün nezamn biliyosunuz bizim topik durur durur bi çıkmaya iki hamile birden çıkartır sesiz hamile olcaklar var aramızda bi sabah patlatcaklar müjdeyi ben kime bahse girsem acaba

canım hamimlelerin hislerii gerçekten çok kuvvetli olur senin ve mısranın hislerine güveniyorum d,iğer güzeller alınmasın hehehhehehhehehehhehehehehehhe :)))))))))))))))))))))))nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim seenii Alalh yukarda biliyorya busecanla kumsalın hamişliğini duymak istiyorum

benim regl tarihim 26-27 temmuz gibi kime bahse giricen

canım bende senın için çok umutluyum

bende serpilden çok umutluyum

busecannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaa sen ne zaman gelidnn balımm niye öyle adetb oldun acaba düşükmüü yaptın (( yoksa bilmeden

honeyyyy geçen ay bana dedin sessiz die sen patlattın süprizi zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ben senden çok ümitliydim kimse pek fazla ümitli deildi ama benim içime doğmuştu kendim kendime hele bide sen tatile gidip sesiz kalınca aha hamile dedik inşşlh bu ay gelcek sen hayta devam et hem düene sokar hem bebek yapar ben yine bahsimi sana koydummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…