alemsinnnnnnnnnnnn ya ağustosa bana koyda :))))) temmuzada bahıs oyna boş geçmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ben senden çok ümitliydim kimse pek fazla ümitli deildi ama benim içime doğmuştu kendim kendime hele bide sen tatile gidip sesiz kalınca aha hamile dedik inşşlh bu ay gelcek sen hayta devam et hem düene sokar hem bebek yapar ben yine bahsimi sana koydummm
alemsinnnnnnnnnnnn ya ağustosa bana koyda :))))) temmuzada bahıs oyna boş geçme
canımmmmmm allah kolaylık versin slm söle çenebaza bendencanlarıım çenbaz bayan müşterimle tapuya imzaya giidyorum ayyy deli etti benii birde şapurtadıyor ağzını simit yerken deli oldum acayip tik vardır bende çin işkencesi çekiyorum şuan ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bana dua edin satat 2 gibi gelirim öpüldünüzzzzzzzzzz
nihalim resmen kafamı etti ayy deli oldumm offffffffffffffff kimlerin kahrını çekiyoruz 32 kurşu para için
canım dinlen sıcak tut kendini önumuzdeki maçlara bakıcaz artık muckssssssssskocada evde canlarım yazamıyorum off karnm çok ağırıyoo tatılı bile anlamadım geri dönelim dedim baya kanamam varr 2 hapla durdum kaşdaydık ağrım çok oldu üşüttüm herhalde süpriz haber varmı girmessem pazartesi konuşuruz artık
ye canım ye bol bol ye iç ama bol protein alarak tabibende acıktım ya her seferinde yemesemde de midemde gurultusundan duramıyorunm nasıl bişidr ya aç kalmaktan hiç tınlamyan ben midemde canavar var sanki kene varda minik kanımı kemiren midemde ne var acep çıktım ben sizi çok sevyommmmmmmm allha emanet olunnnnnn arada gircemm
bende acıktım ya her seferinde yemesemde de midemde gurultusundan duramıyorunm nasıl bişidr ya aç kalmaktan hiç tınlamyan ben midemde canavar var sanki kene varda minik kanımı kemiren midemde ne var acep çıktım ben sizi çok sevyommmmmmmm allha emanet olunnnnnn arada gircemm
homeyy yarın yaptıracağım canımm inşallhh hakımızdan hayırlıını versin yaradan
mısram afiyet olsun
fatocum sesini duymak çok güzell
busecan aklım sende
honeyyy sakın stres yapma kendine
kumsalım beklemediyiz ikimizdeee
ahsenimm zeytinim sezenimm hepinizi seviyorummmmmmm
diğer ismilerin yazamadıklarım kalb,mdesinzi ayyyyyyyyyyyyyy karı ne msaon bırktı ne tayip amcamı bıraktı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayılavcağımmmmmmmmmmmmm kaçayımm boşşşşşşşşşşşşş beyinli kadın yaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i,mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttt
serpilimmmmmmmmmm testinde müjdeler getir yarın bebemmmmmm :Saruboceq:
Yemeğe gidiyorum kızlar
canlarıım çenbaz bayan müşterimle tapuya imzaya giidyorum ayyy deli etti benii birde şapurtadıyor ağzını simit yerken deli oldum acayip tik vardır bende çin işkencesi çekiyorum şuan ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bana dua edin satat 2 gibi gelirim öpüldünüzzzzzzzzzz
bi hafta sonra çarşamba öok helecanlıyımmm hem dr çok sevmiştim ilk defa gitcem eşime pzartesi gidelimmi dedim sen bilirsin dedi bakalım en geç çarşamba gitcem baya geçmi gidiyom ben yyyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?