Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

alemsinnnnnnnnnnnn ya ağustosa bana koyda :))))) temmuzada bahıs oyna boş geçme

yaaaaaaaaaaaaaaaa busecimmmmmmmm neden böle olduki tühhhhhhhhhh bencede herzamnkinden çok fenaysa düşüktür canım çok zor oluyooo allh gönlündekini versinnnnn canım benimmmmmmm

canlarıım çenbaz bayan müşterimle tapuya imzaya giidyorum ayyy deli etti benii birde şapurtadıyor ağzını simit yerken deli oldum acayip tik vardır bende çin işkencesi çekiyorum şuan ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bana dua edin satat 2 gibi gelirim öpüldünüzzzzzzzzzz

canımmmmmm allah kolaylık versin slm söle çenebaza benden

bende acıktım ya her seferinde yemesemde de midemde gurultusundan duramıyorunm nasıl bişidr ya aç kalmaktan hiç tınlamyan ben midemde canavar var sanki kene varda minik kanımı kemiren midemde ne var acep çıktım ben sizi çok sevyommmmmmmm allha emanet olunnnnnn arada gircemm

homeyy yarın yaptıracağım canımm inşallhh hakımızdan hayırlıını versin yaradan

mısram afiyet olsun

fatocum sesini duymak çok güzell

busecan aklım sende

honeyyy sakın stres yapma kendine
kumsalım beklemediyiz ikimizdeee

ahsenimm zeytinim sezenimm hepinizi seviyorummmmmmm
diğer ismilerin yazamadıklarım kalb,mdesinzi ayyyyyyyyyyyyyy karı ne msaon bırktı ne tayip amcamı bıraktı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayılavcağımmmmmmmmmmmmm kaçayımm boşşşşşşşşşşşşş beyinli kadın yaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy i,mdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttt

kocada evde canlarım yazamıyorum off karnm çok ağırıyoo tatılı bile anlamadım geri dönelim dedim baya kanamam varr 2 hapla durdum kaşdaydık ağrım çok oldu üşüttüm herhalde süpriz haber varmı girmessem pazartesi konuşuruz artık

canım dinlen sıcak tut kendini önumuzdeki maçlara bakıcaz artık mucksssssssss

busecim canım benim hoşgeldin kısmet değilmiş canım inşallah birdaki aya gelir bebişin üzülme sakın dinlen bitanem

ye canım ye bol bol ye iç ama bol protein alarak tabi

afiyet olsun mısracım sende dikkat et kendine kanama tekrar olursa mutlaka dr ye git

sende allaha emanet ol. herşeyede üzme kendini klava:

canım seninde sesini duymak güzeldi

serpilimmmmmmmmmm testinde müjdeler getir yarın bebemmmmmm :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yemeğe gidiyorum kızlar

afiyet bal şeker olsun mısra bebeğe de yarasın inşallaaaaaaaaaah

warya serpil o kadın kesin leblebi tozu yerkende ağzını şapırdatır :roflol: :roflol: :roflol:

bi hafta sonra çarşamba öok helecanlıyımmm hem dr çok sevmiştim ilk defa gitcem eşime pzartesi gidelimmi dedim sen bilirsin dedi bakalım en geç çarşamba gitcem baya geçmi gidiyom ben yyyaa

hadi bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…