Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

caım benim. bugün o kadar kulaklarını çınlattıkki senin hemen geliverdin. iyi bak kendine

buse nedir senin bu adamardan çektiğin evde kocan yazamazsın işte patron yazamazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

leblebi tozu mu onu nerden buldun fatoş
yemek yerken ağzını şapırdatanlar için bir espridir o leblebi tozu ver bakayım yine şapırdatacakmı derler. hatta birde şey vardı leblebi tozu yerken ağzını şapırdatanlara çorum ilinin anahtarı verilirmiş. bu anahtardan bir tane kenan evrende de varmış. böyle bir fıkra vardı

aaaaaa valla senden duydum fatoşcum süpermiş öğrendimmm kaydirigubbakcemile5

Kızlaaaaaaaaaaaaaaar bu yakı konusunda bilgisi olan varmı. Bugün 2 günlük sre doluyor akşam. Yakıyı çıkarınca akşam tekrarmı yakı yapıştırıcaz ne kadar devam edecek böyle

slm kızlarr
mısra canım progestanı saati saatine al günde
iki defa mı alıyosun aynı saatte içmeye çalış
serpoş hadi güzel haberlerle gel gel canım inş.
buse geçmiş olsun canım çok mu ağrıyo karnın
kumsal fatoş ahsenn sizler nasılsınız kızlar
ahsen az kaldı cinsiyetini öğrenmeye
bulantın geçti dimi

fatoşcum serpil tekrar yapıştır dedi çıkar canım çılşmanı yap dustan sonra yenisini yapıştır bende öyle yapıcam

evet canım geçti benim çok olmamıştı zaten.haftaya kontrolüm var öğrenebiliriz inşallah.erkekse öğrenirizde kızsa geç olabilir biraz daha.malum nazlı olurlar biraz...

kızlar yemek sorun oluyor ya işte.hep dışardan yiyorum şuan açım ama canım hiç birşey istemiyor..sizler ne yapıyorsunuz yemek işini dışardamı yiyorsunuz işyerindemi

hadi serpil müjde ver bize
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım karmaşoğımm

canımm iyim dua et ltfennnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…