caım benim. bugün o kadar kulaklarını çınlattıkki senin hemen geliverdin. iyi bak kendinekocada evde canlarım yazamıyorum off karnm çok ağırıyoo tatılı bile anlamadım geri dönelim dedim baya kanamam varr 2 hapla durdum kaşdaydık ağrım çok oldu üşüttüm herhalde süpriz haber varmı girmessem pazartesi konuşuruz artık
yemek yerken ağzını şapırdatanlar için bir espridir o leblebi tozu ver bakayım yine şapırdatacakmı derler. hatta birde şey vardı leblebi tozu yerken ağzını şapırdatanlara çorum ilinin anahtarı verilirmiş. bu anahtardan bir tane kenan evrende de varmış. böyle bir fıkra vardıleblebi tozu muonu nerden buldun fatoş
sonunda buse hepsine birden restini bir çekecek heeeeeeeeeeeytbuse nedir senin bu adamardan çektiğin evde kocan yazamazsın işte patron yazamazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaaaaa valla senden duydum fatoşcum süpermiş öğrendimmm kaydirigubbakcemile5yemek yerken ağzını şapırdatanlar için bir espridir o leblebi tozu ver bakayım yine şapırdatacakmı derler. hatta birde şey vardı leblebi tozu yerken ağzını şapırdatanlara çorum ilinin anahtarı verilirmiş. bu anahtardan bir tane kenan evrende de varmış. böyle bir fıkra vardı
afiyet olsun canım. bende yiyeyim barikızlar bende yemeğe gidiyorummmmmmmmmmmm ve yiyip hemen geliyorummmmmmmmmmm
ısı kalmadı kaşınıyor çok fenafatoş gitmeden şu yakıyı soarayım hiç ısısısı kalmadı senınki nasıl ?
slm kızlarr
mısra canım progestanı saati saatine al günde
iki defa mı alıyosun aynı saatte içmeye çalış
serpoş hadi güzel haberlerle gel gel canım inş.
buse geçmiş olsun canım çok mu ağrıyo karnın
kumsal fatoş ahsenn sizler nasılsınız kızlar
ahsen az kaldı cinsiyetini öğrenmeye
bulantın geçti dimi
aminnnnnnnnnnnnnnnn canım karmaşoğımmhadi serpil müjde ver bize
slm kızlarr
mısra canım progestanı saati saatine al günde
iki defa mı alıyosun aynı saatte içmeye çalış
serpoş hadi güzel haberlerle gel gel canım inş.
buse geçmiş olsun canım çok mu ağrıyo karnın
kumsal fatoş ahsenn sizler nasılsınız kızlar
ahsen az kaldı cinsiyetini öğrenmeye
bulantın geçti dimi
canım ben öğlenleri şanslıyım ahçı var şirkette ama akşamları geçiştiriyorum :)))kızlar yemek sorun oluyor ya işte.hep dışardan yiyorum şuan açım ama canım hiç birşey istemiyor..sizler ne yapıyorsunuz yemek işini dışardamı yiyorsunuz işyerindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?