kızlar yemek sorun oluyor ya işte.hep dışardan yiyorum şuan açım ama canım hiç birşey istemiyor..sizler ne yapıyorsunuz yemek işini dışardamı yiyorsunuz işyerindemi
fatoşcum serpil tekrar yapıştır dedi çıkar canım çılşmanı yap dustan sonra yenisini yapıştır bende öyle yapıcam
hadi yaaaaaaaaaaaaaafatoş loveli yorumlamış tablonu 14 gun yumurtlamışsın yakaladın yani ohhhhhhhhhhhhh
bizim işyerinde yapılıyor bir ablamız var o yapıyor allahtan yemek sorunumuz yok. sende evden götürsene ne yediğini bilirsin
tatlım banada yapıştırma dedi. eminmisin öyle dediğine birimiz yanlış anladık ama hangimiz dur bakalım öğreniriz. şimdi serpilin misafiri var gitsin sorarız
slm kızlarr
mısra canım progestanı saati saatine al günde
iki defa mı alıyosun aynı saatte içmeye çalış
serpoş hadi güzel haberlerle gel gel canım inş.
buse geçmiş olsun canım çok mu ağrıyo karnın
kumsal fatoş ahsenn sizler nasılsınız kızlar
ahsen az kaldı cinsiyetini öğrenmeye
bulantın geçti dimi
fatoş loveli yorumlamış tablonu 14 gun yumurtlamışsın yakaladın yani ohhhhhhhhhhhhh
ahsencim oğluna kim bakıyo ?ne güzel ya ben konyada çalışırkende şirkette yapılıyordu ii oluyordu.evden getirmiyorum evden zor kaçıyorum hep oğlum arkamdan ağlıyor
fatoşşşşşşş walla hç kaçarı yok :)))))))))))))) bu sefer tuuttu bu iş :)))))))tatlım bana 14. gün çatlama olmuş diyor. ben 13 + 14 + 15 +16 günler çalışma yapmışım zemuszemuszemuszemuszemuszemus ve 16.gün akşam yakı yapıştırmışım kaydirigubbakcemile3 bu eşşek sıpası bu seferde gelmezse kendisi bilir artık :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
inşallah kız ama aşılamadada yumurta çatlıyordu ne bileyim ben pek umudum yok ama hadi hayırlısı şayet bir şey olursa belki yakıdan olurfatoşşşşşşş walla hç kaçarı yok :)))))))))))))) bu sefer tuuttu bu iş :)))))))
ahsencim oğluna kim bakıyo ?
inşallah kız ama aşılamadada yumurta çatlıyordu ne bileyim ben pek umudum yok ama hadi hayırlısı şayet bir şey olursa belki yakıdan olur
vakti saati gelince mutlaka birşey vesile olur canım.inşallah tutunmuştur sana bebeğin.fazla bekletmez anneciğini.
annemle kızkardeşim bakıyor canım hatta şimdi güne götürmüşler:)))
fatoşşşşşşş walla hç kaçarı yok :)))))))))))))) bu sefer tuuttu bu iş :)))))))
sendede mi kimse yok bakacak. ben bakıcıya vermm herhalde kreş benim için daha uygun en azından kalabalık yer.biri bir şey yaparsa diğeri görür engeller. hep öyle düşünmüşümdür. baıcılardan çok korkuyorum tv de izlediklerimden sonraBenim b ebişte bakıcıların elinde sürünecek ne yazık ki
bir yee gitmedim canım benim evim burası eeeeee arada bir de sen bize gel hep ben geliyorum olmuyor amafatoşşşşşşşşşşşşşşş nere gitti diyordum bende
o zaman ben hamile kalırda bir gün doğurursam bebiş hapı yuttu. alır işyerine getiririm herhalde laelaelaelaelaeKreş kolay kolay bebek almaz.Bizim burada şartları var,azda olsa konuşacak ,wc sorunu olmayacak.
Ayrıca bebeği 4-5 aylıkken kreşe vermek çokkk sağlıksız cnm.
Kesinlikle tavsiye etmem.
Çocuklar 3 yaşında kreşe verilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?