Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar yemek sorun oluyor ya işte.hep dışardan yiyorum şuan açım ama canım hiç birşey istemiyor..sizler ne yapıyorsunuz yemek işini dışardamı yiyorsunuz işyerindemi

bizim işyerinde yapılıyor bir ablamız var o yapıyor allahtan yemek sorunumuz yok. sende evden götürsene ne yediğini bilirsin

fatoşcum serpil tekrar yapıştır dedi çıkar canım çılşmanı yap dustan sonra yenisini yapıştır bende öyle yapıcam

tatlım banada yapıştırma dedi. eminmisin öyle dediğine birimiz yanlış anladık ama hangimiz dur bakalım öğreniriz. şimdi serpilin misafiri var gitsin sorarız

ne güzel ya ben konyada çalışırkende şirkette yapılıyordu ii oluyordu.evden getirmiyorum evden zor kaçıyorum hep oğlum arkamdan ağlıyor

Canım ilk defa almıyorum hamileliğimi öğrendikten kısa bir süre sonra başladım.

Saatine hiç dikkat edemiyorum,çok uyutuyor biliyorsun bugün işe başladım öğleye doğru içtim.Normalde sabah içiyorum.Sen ağızdan mı alıyordun cnm?Vajinal yoldan alınca uyutmuyor diyorlar

fatoş loveli yorumlamış tablonu 14 gun yumurtlamışsın yakaladın yani ohhhhhhhhhhhhh

tatlım bana 14. gün çatlama olmuş diyor. ben 13 + 14 + 15 +16 günler çalışma yapmışım zemuszemuszemuszemuszemuszemus ve 16.gün akşam yakı yapıştırmışım kaydirigubbakcemile3 bu eşşek sıpası bu seferde gelmezse kendisi bilir artık :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

fatoşşşşşşş walla hç kaçarı yok :)))))))))))))) bu sefer tuuttu bu iş :)))))))

vakti saati gelince mutlaka birşey vesile olur canım.inşallah tutunmuştur sana bebeğin.fazla bekletmez anneciğini.

öyle canım rabbim ol demeyince olmuyor işte. hayırlısı neyse o olsun artık inşallah hepimiz için.

annemle kızkardeşim bakıyor canım hatta şimdi güne götürmüşler:)))

oooooooooh ne güzel walla. bak mesela benim bebeğim olursa yavrum doğru kreşe. bakacak kimse yok

fatoşşşşşşş walla hç kaçarı yok :)))))))))))))) bu sefer tuuttu bu iş :)))))))

kız ben senin tablonu inceleyemedim. senin yumurta çatlamışmı sende durum ne çalışman varmı o günlerde

ebrarı gören varmı kızlar sabahtan beri hiç sesi çıkmadı msn de açık ama yanıt yazmıyor. doktora filanmı gidecekti

Benim b ebişte bakıcıların elinde sürünecek ne yazık ki
sendede mi kimse yok bakacak. ben bakıcıya vermm herhalde kreş benim için daha uygun en azından kalabalık yer.biri bir şey yaparsa diğeri görür engeller. hep öyle düşünmüşümdür. baıcılardan çok korkuyorum tv de izlediklerimden sonra

Kreş kolay kolay bebek almaz.Bizim burada şartları var,azda olsa konuşacak ,wc sorunu olmayacak.
Ayrıca bebeği 4-5 aylıkken kreşe vermek çokkk sağlıksız cnm.
Kesinlikle tavsiye etmem.

Çocuklar 3 yaşında kreşe verilmeli

o zaman ben hamile kalırda bir gün doğurursam bebiş hapı yuttu. alır işyerine getiririm herhalde laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…