hoşgeldin sefalar getirdin canım benim. bizim topic süperdir. buraya bir gelen bir daha ayrılamıyor. kızlaaaaaaaaaaaaar duruşah ateş topiğinden arkadaşım benimbak geldim işte...şimdide ben senin misafirinim hee
bak geldim işte...şimdide ben senin misafirinim hee
hoşgeldin canımmmmm sefalar getirdinnnnnbak geldim işte...şimdide ben senin misafirinim hee
kaçtı walla :)))))))))))))))aaaaaaaaaaaa duruşah gitmiiiiiiiiiiiiiiş
yakı işini netleştiremedik halakaçtı walla :)))))))))))))))
fatoş bu akşam ikinciyi yapalım boşverrrrrrrrr tatlım kaydirigubbakcemile3yakı işini netleştiremedik hala
gelmediiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismileeyyyyyyyyyy ebrarrr geldiysen iki kez linke tıkla aklinialirimsmile
tamam hayatım yapalım diyorsan yaparız. battı balık yan giderfatoş bu akşam ikinciyi yapalım boşverrrrrrrrr tatlım kaydirigubbakcemile3
zeytincim benim çok var daha ağustosun ilk haftası eyvahedigeldismileslm kızlarr mısram canım ben ağızdan alıyodum dr.um saati saatine al sabah 8 de alıyosan akşam 8 de al diyodu tabi ben günde 3 defa içiyodum sersem yapıyodu kolumu kaldıracak halim olmuyodu
anlıyorum seni canım ilacı içtikten 1-1,5 saat sonra beynin uyşuyomuş gibi hissediyosun
ihmal etme saatini canım içmeyi biraz geiktirdiğin için leken gelmiş olabilir
fatoş yakalımışsın canım inş. bebişin gelir canım yaaa
nihal kuşşş senin adet ne zaman canım
eyyyyyyyyyy ebrarrr geldiysen iki kez linke tıkla aklinialirimsmile
gelmediiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
aynen yaaa fatoşcum bu gun benim bu gun 11.gün sıcak tutmakta fayda var ıslak gunlarımde başladıtamam hayatım yapalım diyorsan yaparız. battı balık yan gider
kabul gunun mu bu gun ? opuyorumnanaktancanlarım geldim ayyy ne çok gelenmim oldu bugünn
bak geldim işte...şimdide ben senin misafirinim hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?