Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAH PEK UMUDUM YOK AMA

aynen yaaa fatoşcum bu gun benim bu gun 11.gün sıcak tutmakta fayda var ıslak gunlarımde başladı

SANIRIM BENİM İÇİN GEÇTİ AMA SEN TEKRAR YAP MUTLAKA 1.GÜN İSE DAHA YIMIRTALAR ÇATLAMAMIŞTIR aklinialirimsmile

tık tık :roflol:

geldim tatlım burdayım a.s.

nasılsınız kızlarrr :1hug:

BİZ İYİYİZDE SEN NASILSIN KAÇAK

kabul gunun mu bu gun ? opuyorumnanaktan

AYYYYYYYYYYYYY BİZDE GİDELİM O ZAMAN. ŞİMDİ KISIRLAR, BÖREKLER, KEKLER NELER VARDIR NELER
cokacimcoook

duruşahhhhhhhhhhhhhhhh hoşgeldin kaydirigubbakcemile2
serpil şimdi söyle bakalım nihal bugün 11.gününde sanırım daha yumurtalar çatlamadı yakı tekrar yapıştırsınmı. Benim bugün 18.günüm 4 gün önce yumurtalar çatladı o slak spremler yumurtalara ulaşabildiyse ne ala. şimdi benimde yeniden yakı yapmamın bir faydası olurmu

kızlar yakı yapıştırmanın herhnagi bir günü yok istedğiniz zaman yapıştırın yani yumurtlamayı kafayı takmayın

ya fatoooo önemli değil günü ama biz yumurtlama döneminde olursa yumurta sıcacaık korunur diye o dönemler daha uygun diyoruz ama istedğin zaman yapıştırabilirsin canım mesala ben istresem bugün yapıştırabilirim

nerelerdeydin cicim

burdaydım canım biraz işlerim vardı bide başladığım kitabı bitirmek üzreydim vakit olunca onu bitirdim :1hug:

BİZ İYİYİZDE SEN NASILSIN KAÇAk

bende iyiyim tatlım yeni alacağım kitabda karar kılmak üzreyim a.s nette dolaşıyorum :1hug:

ebraraım sorma canım sekreterimin iiznde olmasıı yordu benii ve misafirler vs vs vs canım karamşık oldum çözebilene aşk olsun sen nasılsın kuzu geçmişi bile bugün okuyamıyorumm

ama kendine dikkat et tatlım bide bazı belirtiler var allah korusun bi aksilik olmasın sonra ateşin filan yükselmedeyken :1hug:

bende iyiyim canım aynı hal üzere devam

HAYATIM O ZAMAN BU YAKI NE B.....A YARIYOR. BEN ANLAMADIMKİ BİRİSİ ÇABUK BANA ANLATSIN BU YAKIYI NEDEN YAPIŞTIRDIĞIMIZI klava:

kızlar geçmişe bakamadım busecan nasıllCADIARZU

BUSENİN KOCASI EVDE YA O YÜZDEN GİREMİYOR BİZDE HABER ALAMADIK TAM OLARAK AMA REGLİ ÇOK FENA OLMUŞ.

kızlar abartıyor olabilrim ama bende galiba bişler var yarın hemen test yaptıracağım çünkü haftsonu fethiyeye gideceğiz bari o teste göre ya gideyim ya gitmeyyeyim

kılzar midem çok kötüüü adet sancım şidettli sol kasığımda ağrım çok midemm berbattt ya kötüyümm karnım şiş belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…