canlarım geldim ayyy ne çok gelenmim oldu bugünn
nerelerdeydin cicimtık tık :roflol:
geldim tatlım burdayım a.s.
nasılsınız kızlarrr :1hug:
slm kızlarr mısram canım ben ağızdan alıyodum dr.um saati saatine al sabah 8 de alıyosan akşam 8 de al diyodu tabi ben günde 3 defa içiyodum sersem yapıyodu kolumu kaldıracak halim olmuyodu
anlıyorum seni canım ilacı içtikten 1-1,5 saat sonra beynin uyşuyomuş gibi hissediyosun
ihmal etme saatini canım içmeyi biraz geiktirdiğin için leken gelmiş olabilir
fatoş yakalımışsın canım inş. bebişin gelir canım yaaa
nihal kuşşş senin adet ne zaman canım
aynen yaaa fatoşcum bu gun benim bu gun 11.gün sıcak tutmakta fayda var ıslak gunlarımde başladı
tık tık :roflol:
geldim tatlım burdayım a.s.
nasılsınız kızlarrr :1hug:
kabul gunun mu bu gun ? opuyorumnanaktan
amin serpilcim ikinciyi yapalım dime ara vermeden ne dersin ?niahlim yakın şifan olsun balımm
hoşgeldin canım çok yoruldun sen bu aralar
amin serpilcim ikinciyi yapalım dime ara vermeden ne dersin ?
serpil şimdi söyle bakalım nihal bugün 11.gününde sanırım daha yumurtalar çatlamadı yakı tekrar yapıştırsınmı. Benim bugün 18.günüm 4 gün önce yumurtalar çatladı o slak spremler yumurtalara ulaşabildiyse ne ala. şimdi benimde yeniden yakı yapmamın bir faydası olurmuduruşahhhhhhhhhhhhhhhh hoşgeldin kaydirigubbakcemile2
nerelerdeydin cicim
BİZ İYİYİZDE SEN NASILSIN KAÇAk
ebraraım sorma canım sekreterimin iiznde olmasıı yordu benii ve misafirler vs vs vs canım karamşık oldum çözebilene aşk olsun sen nasılsın kuzu geçmişi bile bugün okuyamıyorumm
ya fatoooo önemli değil günü ama biz yumurtlama döneminde olursa yumurta sıcacaık korunur diye o dönemler daha uygun diyoruz ama istedğin zaman yapıştırabilirsin canım mesala ben istresem bugün yapıştırabilirim
kızlar geçmişe bakamadım busecan nasıllCADIARZU
HAYATIM O ZAMAN BU YAKI NE B.....A YARIYOR. BEN ANLAMADIMKİ BİRİSİ ÇABUK BANA ANLATSIN BU YAKIYI NEDEN YAPIŞTIRDIĞIMIZIklava:
.
evet ya tatilinide yarıda kesmiş gelmişaaa buse olmuşmu bilmiyodum
amannnnnnnnnn neler hissediyosun bulantı falan mı zemuszemuskızlar abartıyor olabilrim ama bende galiba bişler var yarın hemen test yaptıracağım çünkü haftsonu fethiyeye gideceğiz bari o teste göre ya gideyim ya gitmeyyeyim
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım sabah olmaz şimdikılzar midem çok kötüüü adet sancım şidettli sol kasığımda ağrım çok midemm berbattt ya kötüyümm karnım şiş belim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?