Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm arkadaşlar yakı ne iş anlamadım :)))
yumurta içinse ben yumurtladım
o yumurta ya hakkın rahmetine kavuştu yada hücre hücre artıyor (inşallah)

ebrarr senin günün ne zaman sessiz sedasız bişeyler karıştırıyosun bizim herşey ortasa ne çalıştık ne yedik naptık klava:

inşallah olumlu haberlerini bekliyoruz canım...ben bugün erken çıkacağım kızlar yarına görüşürüz inşallah...

hoşgeldin canım yakı ile hamile kalan bir çok kadın olduğunu duyduk bizde aldık şu an belimde mesela tam açıklaması yok sıcak tutuyo ben şöyle duşunuyorum bazı kadınların bel açıklığı v.s durumları var ama bilmiyolar oda işe yarıyo yada belini üşütme der annem onun gibide olabilir aaaaa anlatamadım ama öyle işte

kılzar midem çok kötüüü adet sancım şidettli sol kasığımda ağrım çok midemm berbattt ya kötüyümm karnım şiş belim ağrıyor

aaaaaaaaa neden acaba yaaaa. stresten olmasın gülüm sakın mide ağrısı filan

kızlar abartıyor olabilrim ama bende galiba bişler var yarın hemen test yaptıracağım çünkü haftsonu fethiyeye gideceğiz bari o teste göre ya gideyim ya gitmeyyeyim

evet evet yarın erkenden yaptır. keşke bugün yaptırsaydın da içimiz rahat etseydi

ebrarr senin günün ne zaman sessiz sedasız bişeyler karıştırıyosun bizim herşey ortasa ne çalıştık ne yedik naptık klava:

canım benim daha yeni bitti sayılır adetim hala bi derecem yokki ateşimi yazayım a.s
ortalarda bakınıyom ,işte bide bizimki tedavisiz olmayacak kadar ileri seviyede olunca boş yere umutlanmakta istemiyorum sonra fazlasıyla üzülüyorum elbetteki takdir rabbimin o dilerse olur am öncesinde bizim çareler için doktora gitmemiz gerek sonra tevevkkül gerek ben sizler için dua ediyorum inş. :1hug:

fatooooo yarın sabah yaptıracağımm öğlene belli olur durum 1saat 2 satte çıkıyor canım ama ben gerçekten iyi değilim kendimimi kandırıyorum diyeceğim ama kendimide fazla dinleyecek vaktim olmuyor

saol cnm anlamış kadar oldum
aman bu sıcakta o yakıyla durmakta zordur
allah yardımcınız olsun
bu ay tuturamazsam öbür ay bende deneyeyim
inş.gerek kalmaz :Saruboceq:

inşallah olumlu haberlerini bekliyoruz canım...ben bugün erken çıkacağım kızlar yarına görüşürüz inşallah...

görüşürüz hayatım kendine ve bebişe iyi bak lütfen

hoşgedin canım bak şimdi yakı uzmanımız nihal anlatır sana neden taktığımızı. ooooooooooo bu arada kony^'nın topicte maşallahı var kızlar ne kadar çoğaldınız

spremi olmayan erkeğe sprem üretiiriyorlar bebeğim seninki kolay iş kafanı yorma

saol cnm anlamış kadar oldum
aman bu sıcakta o yakıyla durmakta zordur
allah yardımcınız olsun
bu ay tuturamazsam öbür ay bende deneyeyim
inş.gerek kalmaz :Saruboceq:

ahh canım hamile kalabilmek için elimizden geleni yapıyoruz ne duyuyorsak uyguluyoruz ama favori iççeceğimiz hayıt tohumu tavsiye ederim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…