Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

spremi olmayan erkeğe sprem üretiiriyorlar bebeğim seninki kolay iş kafanı yorma

inş. öyle olur canım ama hayırlısı ....belkide zmandır en iyi çare belkide olmayışında vardır hayır ....belkide zaman sorunu vardır doğru yerde olmadığını düşündüğün anda başlıyor sanki tüm sıkıntılar önce gözüne kötü gelenler sonra ışık olarak beliriyor gözünde ve anlıyorsun o zman ya doğru değilse diye sonra tekrar isyan tekrar aynı nakarat belkide hayat sadece tekrarlarımızın arasına sıkışmış ümitlerdedir..neyse saçmaladım sanırım

hayırlısı be gülüm severim bu sözü

oyyyyy bene seni severimm oyun bozmak yok bak birlikte yapıyoruz herşeyi bak yakıyı aynı aldık fatoyla serpil taaaa antalyadan hayt yolladı v.s sanada şifa bulucam ben söz mesela keçiboynuzu kürü yapıyomusun eşine ?

canım ya. biraz yat uzan dinlen serpil sende inadına inadına 2-3 gündür nasıl yoğunsun yavrum ya. bu ağrılar psikolojikte olabilir. biraz uzansan faydası olur diye düşünüyorum. ne zama geliyor senin de şu sekreter yaaaaa ama uzadı tatili

hayıt tohumu CADIARZU

kesinlikle tavsiye ederim. çok faydalı

inşallah canım şuanda yine yapabilrsin denemekten zarar çıkmaz sıcakta zor ama katlanıyorum valla

walla bende öyle. resmen katlanıyorum. ama şöyle düşünüyorum 50 derece sıcağın altında dışarda çalışan insanlar var hemde beden gücüyle. onlar nafakaları için buna katlanıyorlar. bende Rabbimden bir bebek istiyorum sağlıkla inşallah. bunun için bir şeylere katlanmam gerekirse katlanırım tabiki

canım kendinden bahsedermisin bize sorunun var mı yaş falan gibi

ben 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim çalışıyorum

şubat ayında 6 haftalık düşük yaptım sebebini tam olarak bilmesemde myomda dolayı sanırım
mart ayında da myom ameliyatı geçirdim
şimdide doktorum izniyle bebek çalışmasına başladık
geçen ay tutmadı kısmet bu aya bekliyorum
beklenmeyen adet tarihim 24 temmuz
inş.evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir bebişimiz :Saruboceq:
ptesi evlilik yıldönümümüz çünkü :asigim:

hoşgeldin canım nasılsın ?

bende konyada yaşıyorum opuyorumnanaktan

memnun oldum a.s.
ben merkezdeyim ya sen

bi ara yapmıştım şimdi yapmıyorum zaten oda pek oralı değil :sm_confused:

ama sizle olmak güzel inan

inşallah en güzel hediyeniz olur canım

inş. herşey gönlünce olur canım ve meleğin çıkıp gelir :1hug:

bende Konya merkezdeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…