Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günzyadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm geçmişi okuyup geliyorum mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx

günaydın balım sen geldin ben kaçıcam. ev konusunu ne yaptın halledebildinmi. bugün yeni arkadaşlarımız geldiler. buseciğimizin dostları. ben bugün doktora gidicem biliyorsunuz. artık doktor konuşmalarını pazartesi yazarım. çünkü bugün gidip ev temizliycem muhteml gece geç saatlerekdar sürer genel bir temizlik olacak. yarında kardeşlerim gelecek eşime geçmiş olsuna yine yoğun bir gün olacak giremeyebilirim. pazartesi görüşürüz.

hepinizi öpüyorum.

kendinize iyi bakın.

busecim bu arada kırmızlardan haber yok henüz değilmi

canlarım ciğerlerim kuuzu saramalarımmmmmmmmmm vallhi uyumuşum ayyy bana ne oldu bilmiyorum sürekli uyur oldummm

zeytinimmmmmmmmmmmm maşallhhh bebbeşimiz gayet sağlıklı rabbim sağ salim kucağına versin rabbimmm

fatözelim canımmmmmmmmmmm tallım valhii cdidii yorgunum ama şuu eve işini çözermesmm bu ay taşaınayaım kafamadan atayım şu problemi diyorum aklım böyle evde kendi evimde etenizlik yapsım bile gelmiyor bu ara

yeni arkadşlar hoşgelmiş sefalar getirmiş yenilikler getirmişler topiğimizeeee :)))

tamam bebeğim güzel bir haftasonu diliyorum sana

tamam canm kendine ii bak müjdeli haberler inş yok henüz gelmedi bişey pazartesi ya günüm bakalım şimdi merdiven indim koşarak çıktım karnıma ağrı girdi ya off

ii çok şükür sevindim adına canım büyük geçmiş olsun tekrar

serpilcim seni çok umutlandırmak istemiyorum ama bu kadar çok uyku aklıma sadece hamile olabilirmisin acaba sorusunu getiriyor. (iiiiiiiiiiiiiiiiiiiinşallah yarbbim)hihoyyyt

canım çatlama iğnesi oldun hımmmm inşallhhh olumlu sonuç alırsın bende uygulatmıştım o metdodu ama canım çıkmıştı çok acı çekmiştim bende olumlu olmadı inşallh sebnde olur zaten sende sorun yok bence olma olasılığı yüksek beni bir komşum o şeklde hamile kaldı canım inşallhh rabbim o güzel meleğini göbüşüne kondurur

fatoscum sadece ıgne vuruldu normalde bu 500 lıkten 2 tane olmam gerekıyodu ama 1 tane bulabıldık.onu vuruldumm.kac mm oldunu doktrm demedıı cok guzel gelısmısler dedı sadece

nazlım bebeğim işte bu birtanem bazan biz kadınlar arra arar bu tarz sorunlar oluyor bizler herşeye şüpheyle bakınca olayı abartıyoruz ne kadar çok sevindim kuuzu birşeyin omadığına canımm rababim hepimizn dualarıı kabul etsin tattalı kuşum sen zamanı gelince zaten anne olacaksın bunu her ikimizde biliyoruz değilmi anlaştımı fıstığımmm iyiki sende varsın canımm

fatoscum sadece ıgne vuruldu normalde bu 500 lıkten 2 tane olmam gerekıyodu ama 1 tane bulabıldık.onu vuruldumm.kac mm oldunu doktrm demedıı cok guzel gelısmısler dedı sadece

canım daha yaşın genç ya belkide direkt o yüzden iğne yapıp bekliyorlardır. biz 40 olduğumuzdan bekleyecek zamanımız yok o yüzden aşılama tercih ediyorum.

serpil dün umut tüp bebek merkezi diye biryerle görüştüm. istanbulda çok ta iyi referansları olan bir yer. ilaçları filan dahil 5 milyar dediler.

serpilcim nazlı yeni bir arkadaşımızmı yoksa bizden daha eski de bizmi tanımıyoruz. oda hoşgeldi sefalar getirdi aramıza.

inşallah canım inşallah sonuç çok muhteşem olur. bizim serpilimiz hamile kalanlara havayi fişek attırıyor. inşallah senin içinde bir havayi fişek gösterimiz olur.

kıslarrrrrr ya mitoz gibi bölündüm yafffff benim bu aralar canım bebek istiyooo hormonlarım tavan yaptıohaoldumsmile
alallh seni iyi etsin emi prensesimm demek bölünmelere başladın :)))))))))))) heeeeeeee vallahi benimde canım bebek istiyor hep elim göğüslerimde belirti arıyorum erkke kardeşimin dikkatini çekmiş sen ne yapıyorsun abla demezmi ? ayyyy madara oldumm

Ahsenciğim yeni öğrendim, nasıl mutlu oldum anlatamam..Bebeğinle birlikte bütün güzellikler senin olsun canım:)))

deniko canım kaçırdım ahsenin yazdıklarını görmedim ne olmuşkii canımm sayfalarda göremedim balımm

fatoözel nazlı benim kk gidriğimde küçücük yaşıyla bna adestek olmuş arkadşım çok genç yalnız düşük yapıyor o yüzden gebeliği erteledi jinoloji bölümünde kendi alanında bir topiği var yaşın a gçöre çok asil çok olgun bir kız hiç kopmadık rabbim onunda yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…