Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Bende geldiiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

OY OYY KURBAN OLURUM SANA Şeniz
ay canım cok sevındım yaaa...demekkı busecan yalnız degılız bakk bızı sevenler gelıyor yanımıza ayy cok sevındımm vallaaa :dance:

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben yeniyim

hoşgeldin cnm

evet tepki vermekte haklıydık ama işte iki tarafıda idare edelim mantığı yapanlar bizimki gibi tepki vermedi hoşgeldinizzzzzzzzz
soğudum ayrıca o kıza ait siteye girmem bi daha

Bende geldiiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmmmm ay çok sevindim burdakı arkadaşlar da çok ii görcekseksinizz

evet bizi sevenler geliyorrr opuyorumnanaktan

OY OYY KURBAN OLURUM SANA Şeniz
ay canım cok sevındım yaaa...demekkı busecan yalnız degılız bakk bızı sevenler gelıyor yanımıza ayy cok sevındımm vallaaa :dance:

hihoyyyt evet ben sizi çok seviyorum,o yüzden peşinize takıldım. olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben yeniyim

aramıza hoş geldin sefalar getirdin sevgili kardeşim. aramıza katılmak isteyen tüm dostlara kapılarımız ve gönüllerimiz sonuna kadar açık. mısranın ilk gelenlere kek ve gazoz ikramı vardı ama bugün çalışıyor. belki ikramlar başka bir zaman kalır. tekrar hoşgeldin

burası ilk topiğinden sıkılanların ferahladığı yegane yer. ua27 aramıza hoşgeldin. sefalr getirdin

busecanımm ben geldımmm bak senın pesıne takıldımm geldımm:dance:
kızlar benıde alırmısınız topiğinızeee:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım

hihoyyyt evet ben sizi çok seviyorum,o yüzden peşinize takıldım. olumunekankayizsmile

ay canım ya nasıl mutlu ettın benı anlatamam...kızlarada deva ettım gelemıcem dedım..bı kac arkadas ıcın gelırım hal hatırını sormak ıcın gırerım dedımmm..topiç acarsanızda oraya ugrarım sızın için dedımmohaoldumsmile

ben aboneliğimi bile sildim kızlar artık burdan konuşuruz canlarım

Hoşbuldukk canım,teşekkür ederim hihoyyyt

kızlar tekrar hoşgeldiniz. adım fatoş. istanbulda yaşıyorum. 40 yaşındayım anne olmak istiyorum uğraşıyorum ama olmuyooooooooooor :1no2:

şimdilik aşılama ile devam ediyorum. ilk aşılamamı 17 mayısta yaptırdım sonuç negatif. şimdi ikinci aşılamamı kısmet olursa 14 yada 15 haziran da yaptırıcam. hayırlısı Allah'tan bakalım. bizim topikte kendinizi evinizde kendi salonunuzda olduğu kadar rahat hissedeceğinizden eminim.

çünkü burası hoşgörüsü bol olan, yüreğinde insan sevgisi olan, tertemiz insanların yeri.

tekrar hoşgeldiniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…