Bende geldiiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben yeniyim
saol canımmm hb .arasıra 2 arkadası gormeye gırerım oraya ama fazla takılmam ordaa cunkı bendee sogudumm..2mızden baska da tepkı veren yoktuu .oyuzden tepkımıde verdım kızlar tepkı vermıyosunuz dıye ama cıt cıkmadıı kımsedenn ayrıyeten onlara cok kırıldımmm
hoşgeldin canımmmmm ay çok sevindim burdakı arkadaşlar da çok ii görcekseksinizzBende geldiiimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
OY OYY KURBAN OLURUM SANA Şeniz
ay canım cok sevındım yaaa...demekkı busecan yalnız degılız bakk bızı sevenler gelıyor yanımıza ayy cok sevındımm vallaaa :dance:
saol canımmm hb .arasıra 2 arkadası gormeye gırerım oraya ama fazla takılmam ordaa cunkı bendee sogudumm..2mızden baska da tepkı veren yoktuu .oyuzden tepkımıde verdım kızlar tepkı vermıyosunuz dıye ama cıt cıkmadıı kımsedenn ayrıyeten onlara cok kırıldımmm
busecanımm ben geldımmm bak senın pesıne takıldımm geldımm:dance:
kızlar benıde alırmısınız topiğinızeee:çok üzgünüm:
sende hoşgeldin canımhihoyyyt evet ben sizi çok seviyorum,o yüzden peşinize takıldım. olumunekankayizsmile
kıslarrrrrr ya mitoz gibi bölündüm yafffff benim bu aralar canım bebek istiyooo hormonlarım tavan yaptıohaoldumsmile
sende hoşgeldin canım
hihoyyyt evet ben sizi çok seviyorum,o yüzden peşinize takıldım. olumunekankayizsmile
ewt fatoşcum burda huzurlu ve mutlu olucaz hoşgeldinizzzzzzzzzzzz canlarımmmmmmmmmm
ay canım ya nasıl mutlu ettın benı anlatamam...kızlarada deva ettım gelemıcem dedım..bı kac arkadas ıcın gelırım hal hatırını sormak ıcın gırerım dedımmm..topiç acarsanızda oraya ugrarım sızın için dedımmohaoldumsmile
Hoşbuldukk canım,teşekkür ederim hihoyyyt
ay canım ya nasıl mutlu ettın benı anlatamam...kızlarada deva ettım gelemıcem dedım..bı kac arkadas ıcın gelırım hal hatırını sormak ıcın gırerım dedımmm..topiç acarsanızda oraya ugrarım sızın için dedımmohaoldumsmile
ben aboneliğimi bile sildim kızlar artık burdan konuşuruz canlarım
Benim bazı kızlarda da aklım kalıyor valla nasıl olacak :uhm:
Benim bazı kızlarda da aklım kalıyor valla nasıl olacak :uhm:
onlarıda çağır bizim herkese gönlümüz açık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?