canım fatoşum benim opuyorumnanaktan
sende benim canımsın buseciğim. senin dostun bizimde dostumuzdur. ama kızların şansına bugün sen ve benden başka kimse yok. diğer kızlarda gelseydi halaylı çalgılı bir karşılama yapardık ama neyse başka zamana.:teytey::teytey::teytey:
ay canım benim ya inşşşşşşşşşşşş az kaldı inşşşşşşşşşşşşşşş biz burda dualar ediyoruzz yasınler okuyoruz canlarım salati tefriciye okuduk burası mübarek dualı bir yerbugün reglimin 6.günü yavaş yavaşşş zaman geliyor kızlaaarrr ayy bu sefer tutsa bari..Bakalım ovulasyon testi yapmaya başlicam yarın,belki erken yumurtluyorumdur..?? Bu ay daha bir umutlu daha bir heyecanlıyım kızlar sayenizde hihoyyyt
bugün reglimin 6.günü yavaş yavaşşş zaman geliyor kızlaaarrr ayy bu sefer tutsa bari..Bakalım ovulasyon testi yapmaya başlicam yarın,belki erken yumurtluyorumdur..?? Bu ay daha bir umutlu daha bir heyecanlıyım kızlar sayenizde hihoyyyt
busecanımm ben geldımmm bak senın pesıne takıldımm geldımm:dance:
kızlar benıde alırmısınız topiğinızeee:çok üzgünüm:
bende sabah 7 de uyanıyorum ateş ölçmeye kaydirigubbakcemile3
çağıralım özelden gelmek isterlerse gelirler canım olmazmı oraya takılabilirsin yanı özgürsün ben kızmam kaydirigubbakcemile3
ay evet kımse yok şanslarına pazartesi artık :teytey:
olsun canım pazartesı tanısırız artıkk
hiç ateş ölçmedi bu ay başlayayım diy düşündüm ama eşimin ameliyatı filan zamanı kaçırdım galiba çünkü reglim biteli 12 gün oldu
ben dedım kızlara topiç acalım dıye gelen oraya gelsın dedın.cunkı aklım sızde kalıyo dedımm..bı kac kızlar aklımdalar
ay evet kımse yok şanslarına pazartesi artık :teytey:
olsun canım pazartesı tanısırız artıkk
gelmiyolar kaydirigubbakcemile3 ama ne yapcaksın
Hoşgeldin cnm elbette aramıza katılabilirsin gönlümüz geniş.
Biraz kendini tanıtabilirsin.
Kızlar ben sürekli sayfada görünüyorum ama aslında değilim,katlar arasında dolaşıyorum,birazdanda resmi yazışma ve raporlara geçeceğim.
tabıkı tanıtırım canım .3 yıllık evlıyım 25 yasındayım 1 yıldır bebk ıstıyoruz.ama olmuyo..
hsg fılmı cekıldımm...esım testler yaptıı tum testlerımız gayet ıyı ama kısmet ıste olmuyoo.hazıran 1 de pergnyl 5000 iğnası vuruldum ve sımdıde beklemdeyımm son reglımde 19 mayıs
herhangi bir ilaç tedavisi filan görüyormusun canım yada ateş ölçme yapıyormusun. ateş ölçmeişini hiç yapmadım ama bizim diğer kızlar ellerinde derece ile gezer durumdalar kaydirigubbakcemile3 onlar sana yardımcı olacaklardır. inşallah bu ay yumurtlama döneminde bebişine kavuşturur rabbim seni
tentation nasılsın canım görşemiyoruz
Ateş ölçmeyi yaptım birkaç ay önce ama ben pek anlamadım onu yahu,gittim dijital dereceler aldım,yataktan kalkmadan her sabah yaptım ama ne bilim benim ateşim hergün bir başka kaydirigubbakcemile3 o yüzden ovulaasyon testi aldım.
Ben hiçbir tedavi görmedim.15 aydır doğal yolla deniyoruz.Bütün kontroller yapıldı,eşimde de bende de bir sorun yok.Henüz zamanı gelmedi her halde,Rabbim birgün hayırlısını verecek inşallah hepimize.
ay az kaldı heyecanlandım şimdi canım ya inş tutmuştur inşşşşşşş
Ateş ölçmeyi yaptım birkaç ay önce ama ben pek anlamadım onu yahu,gittim dijital dereceler aldım,yataktan kalkmadan her sabah yaptım ama ne bilim benim ateşim hergün bir başka kaydirigubbakcemile3 o yüzden ovulaasyon testi aldım.
Ben hiçbir tedavi görmedim.15 aydır doğal yolla deniyoruz.Bütün kontroller yapıldı,eşimde de bende de bir sorun yok.Henüz zamanı gelmedi her halde,Rabbim birgün hayırlısını verecek inşallah hepimize.
günzyadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm geçmişi okuyup geliyorum mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
tabıkı tanıtırım canım .3 yıllık evlıyım 25 yasındayım 1 yıldır bebk ıstıyoruz.ama olmuyo..
hsg fılmı cekıldımm...esım testler yaptıı tum testlerımız gayet ıyı ama kısmet ıste olmuyoo.hazıran 1 de pergnyl 5000 iğnası vuruldum ve sımdıde beklemdeyımm son reglımde 19 mayıs
eşin nasıl fatoşcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?