Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım fatoşum benim opuyorumnanaktan

sende benim canımsın buseciğim. senin dostun bizimde dostumuzdur. ama kızların şansına bugün sen ve benden başka kimse yok. diğer kızlarda gelseydi halaylı çalgılı bir karşılama yapardık ama neyse başka zamana.:teytey::teytey::teytey:

bugün reglimin 6.günü yavaş yavaşşş zaman geliyor kızlaaarrr ayy bu sefer tutsa bari..Bakalım ovulasyon testi yapmaya başlicam yarın,belki erken yumurtluyorumdur..?? Bu ay daha bir umutlu daha bir heyecanlıyım kızlar sayenizde hihoyyyt

ay evet kımse yok şanslarına pazartesi artık :teytey:

ay canım benim ya inşşşşşşşşşşşş az kaldı inşşşşşşşşşşşşşşş biz burda dualar ediyoruzz yasınler okuyoruz canlarım salati tefriciye okuduk burası mübarek dualı bir yer

herhangi bir ilaç tedavisi filan görüyormusun canım yada ateş ölçme yapıyormusun. ateş ölçmeişini hiç yapmadım ama bizim diğer kızlar ellerinde derece ile gezer durumdalar kaydirigubbakcemile3 onlar sana yardımcı olacaklardır. inşallah bu ay yumurtlama döneminde bebişine kavuşturur rabbim seni

tentation nasılsın canım görşemiyoruz

busecanımm ben geldımmm bak senın pesıne takıldımm geldımm:dance:
kızlar benıde alırmısınız topiğinızeee:çok üzgünüm:

Hoşgeldin cnm elbette aramıza katılabilirsin gönlümüz geniş.
Biraz kendini tanıtabilirsin.

Kızlar ben sürekli sayfada görünüyorum ama aslında değilim,katlar arasında dolaşıyorum,birazdanda resmi yazışma ve raporlara geçeceğim.

çağıralım özelden gelmek isterlerse gelirler canım olmazmı oraya takılabilirsin yanı özgürsün ben kızmam kaydirigubbakcemile3

ben dedım kızlara topiç acalım dıye gelen oraya gelsın dedın.cunkı aklım sızde kalıyo dedımm..bı kac kızlar aklımdalar
ay evet kımse yok şanslarına pazartesi artık :teytey:

olsun canım pazartesı tanısırız artıkk

tabıkı tanıtırım canım .3 yıllık evlıyım 25 yasındayım 1 yıldır bebk ıstıyoruz.ama olmuyo..
hsg fılmı cekıldımm...esım testler yaptıı tum testlerımız gayet ıyı ama kısmet ıste olmuyoo.hazıran 1 de pergnyl 5000 iğnası vuruldum ve sımdıde beklemdeyımm son reglımde 19 mayıs

ay az kaldı heyecanlandım şimdi canım ya inş tutmuştur inşşşşşşş

Ateş ölçmeyi yaptım birkaç ay önce ama ben pek anlamadım onu yahu,gittim dijital dereceler aldım,yataktan kalkmadan her sabah yaptım ama ne bilim benim ateşim hergün bir başka kaydirigubbakcemile3 o yüzden ovulaasyon testi aldım.
Ben hiçbir tedavi görmedim.15 aydır doğal yolla deniyoruz.Bütün kontroller yapıldı,eşimde de bende de bir sorun yok.Henüz zamanı gelmedi her halde,Rabbim birgün hayırlısını verecek inşallah hepimize.

ewt cnm zamanı gelmedi allah büyük inanıyorum olcak bizimde bebişlerimizz
ya yatkatn kalkmadan mesela üstümde örtü pike varken ölçüyorum öyle dimi??

ay az kaldı heyecanlandım şimdi canım ya inş tutmuştur inşşşşşşş

ınşlh canımm ama bı yandanda korkuyorum ya etkı yapmadıysa dıyee..

olucak ınşlh zamanı var canım benım uzme sen kendını bak yanındayız bızz:teselli:

ya ua27 inş olur ama üzülme isyan yok allaha dua etcez duycak bizi inanıyorum kızlarr opuyorumnanaktan

inşallah daha fazla uğraşmadan rabbim sana da bizede bu sevinci yaşattırır.

çatlatma iğnesinden önce yumurtaların kaç mm di canım. birde sadece iğnemi yapıldı sana. inşallah bebişin gelir canım

eşin nasıl fatoşcum

eşim allaha şükür çok iyi canım. pazartesi işbaşı yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…