Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

dr ye tahlil sonuçlarını vermeğe gideceğim canım adama geçen gittimde regli olmak üzereydim net bişi söylemedi şimdi bitsin temizlensin öyle gidicem şeker ilacını bıraz araştırdım faydalı olacağına inanıyorum bulantı yapıyomuş doğru bide ben zayıf sayılırım ama beybi için katlanıcam

Bu arada canlarım müfettiş var gelemiyorum.
Bugün giydiğim pantalon belimi sıktı çok rahatsızım.
Iyi de bir haber var eşim işyerini devretti :)))
mebla istediğimiz kadar olmasada buna da şükür

çok sevindim canım herşey yoluna giriyo yavaş yavaş kısmetli bebek olucak :)))

ne kadar sürede okudunuz bu yasinleri.serpilin karşısın da 171 yazıyo daakannehir

serpil biraz hızlı okur maşallah

yok haytım ben okuyamadım ama tualina 2 tane okumuştu

demekki bir daha dar pantolon giymiycen klava:
eşinin iş haberine çok sevindim gözünüz aydın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

opuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt evet canım ben güzndüzleri zor giriyorum biraz işlerim yoğun olunca aklımda hep burada oluyor :))))

bende fırsat buldukca gırıyorum bazende kımsecıkler olmuyo :çok üzgünüm:

fatoo hızlı olurum ama bu aralar yoldan raydan çıktım namazlarımm aksadıı dualarım aksadıı yaniii neler oluyor bana bilmiyorumm Alalhım doğru yolundan ayırmasın

evet hepimiz çalışanlarız ondan birde hiçbirimiz mısra hariç akşamları evden bağlanamıyoruz kocalrımız sayesinde benimki dün tehtit ediyor yakında bilgisayara kökten veda edecksin diye bende olduuuuuuuuuuu gözlerim doldu dedim

bide kızlar bu hayıt dedıgınız şey çaymı bugun eşimi yolladım alsın dıye çay diye gormustum tohumu var demısler ne dıye alcam

sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kanaman nasıl olduu uğurlu hamişimm sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nhalimm şifa olsun inşallhh göbüşün bebeişle dolsunn

sevds canım hayıt tohumu desin canım

mısra müfettişler için Alah yardımcın olsun stres yapma sakın

bende aslında her zaman benımde bılgısayar bazen cok oturuyorum esımde benı tehtıt edıyo internetı kokten halletcem bılgısayar yıne senın:roflol:

kızlar göğuslerimde şişlik ve ağrı canımı sıkıyo bıraz arştırayım dedim prolaktın hormonu yükselince olurmuş genelde yaa kırmızılar bitiyo bır hafta başlıyo bidahaki kırmızılara kadar prolaktın testi de mi yaptırsam acaba onu ne zaman yaptırıyoduk ?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fatoş senın tablo ne durumda bakım ekle

kız sabah yazmıştım silinmi

sezencim nasılsın[/QUOTE]

çok şükür canım iyiiyim ama yarın doktora gidince daha iyi olacağım heyecanla bekliyorum yarın dualarınıza ihtiyacım var..

canım gözünüz aydın hayırlısı olsun..
lütfen dar şeyler giyme dikkat et olur mu ben neredeyse ilk günden beri hamile kıyafetleri giyiyorum

sezenimm canım ne olur korkma okuduğumuz yasinler bebeilşeriniiz size verecek sakin ol kuuz her hamillkete bu tarz lekelenmeler oluyormuş dr gittinmii

canım serpilim..sana da üzüldüm bugün o kadar istiyorum ki hepinizden o güzel haberi almak...kısmet..her işte vardır hayır..
yarın saat 16 da kontrolumuz var bu gece heyecandan uyuyamam ben şimdi..yarın dua edin bana..o kadar korkuyorum ki...inan anne olmadan önce dertler başka olduktan sonra daha da başka..hep aklın fikrin onda oluyor iyi mi nasıl diye..o kadar dikkat ediyorum kendime ama..yolu yarıladık serpilim biliyorsun artık geri sayım başladı..umarım bu güne kadar rahat geçen hamileliğim bundan sonra da rahat geçer canım benim

nihal o sorun bendede vardı hayıtla çok şükür düzene girdim adetimin 3 günü tahlilerimi yenileyyeim diyorum bir bakayım hayıt neler yapmış hormonlarıma

sezencim rabbim seni ve meleğini korusun canım telaş yapma yarın güzel haberler alacağına inanıyorum dualarım seninle

kız sabah yazmıştım silinmi

sezencim nasılsın

çok şükür canım iyiiyim ama yarın doktora gidince daha iyi olacağım heyecanla bekliyorum yarın dualarınıza ihtiyacım var..

canım gözünüz aydın hayırlısı olsun..
lütfen dar şeyler giyme dikkat et olur mu ben neredeyse ilk günden beri hamile kıyafetleri giyiyorum

canım serpilim..sana da üzüldüm bugün o kadar istiyorum ki hepinizden o güzel haberi almak...kısmet..her işte vardır hayır..
yarın saat 16 da kontrolumuz var bu gece heyecandan uyuyamam ben şimdi..yarın dua edin bana..o kadar korkuyorum ki...inan anne olmadan önce dertler başka olduktan sonra daha da başka..hep aklın fikrin onda oluyor iyi mi nasıl diye..o kadar dikkat ediyorum kendime ama..yolu yarıladık serpilim biliyorsun artık geri sayım başladı..umarım bu güne kadar rahat geçen hamileliğim bundan sonra da rahat geçer canım benim[/QUOTE]

sezenimm canım dualarımız seninle ve diğer güzel hamillerimilee sizler topiğimiizn cennet analarıısınız dualarımız önce size sonra kendimize balım sakin ol ve korkma kuzu innan normal birşeyy sadce sakin ol rabbime sığın şeftalimmm gelecek biz onu sulu sulu yiyeceğizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hele cin biberini

nhalimm şifa olsun inşallhh göbüşün bebeişle dolsunn

sevds canım hayıt tohumu desin canım

mısra müfettişler için Alah yardımcın olsun stres yapma sakın

Merak etme tatlım hiçbişey umrumda değil,diğer arkadaşlar harıl harıl çalışıyor ben çok az iş yapıyorum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…