cANIM JİNEKOLOJİK MUAYENEDE EN ETKİLİ GÜN YANİ SORUNUN NET GÖRÜLMESİ ADINA'REGL NİN ÜÇÜNCÜ GÜNÜDÜR'.
ŞEKER İLACINI BEN DE İÇTİM İLK GÜNLER MİDEM BOZULACAK ENDİŞELENME SONRA YOLUNA GİRECEK,KİLO PROBLEMİNDE VARSA FAYDASI OLUYOR
Bu arada canlarım müfettiş var gelemiyorum.
Bugün giydiğim pantalon belimi sıktı çok rahatsızım.
Iyi de bir haber var eşim işyerini devretti :)))
mebla istediğimiz kadar olmasada buna da şükür
ne kadar sürede okudunuz bu yasinleri.serpilin karşısın da 171 yazıyo daakannehir
ebraraım hoşbulduk canımm benimm dişinin ağrısı nasıl oldu kuzu
mısracım eşin adına çok sevindim sabır ve kanaati yaşamda öğrenecğiz galiba ben biraz zorlanıyorum bu konuda :)) sana pantolan almak istiyorum kabul edersen :) bebeşine hediye almayacağım çünküü sana hamilelk için birşeyler bakıyordumm canım arkadşım :)))
fatoo yasin okumuşmuydunn geçmişi tamm okuyamadımmm tlflardan
busecan kankim gelmemişmii oyyy kuzuuzuu patronundan başını kaldıramyordur
ahseenim nasılsın tattalım bugün niyetim bozukk benim akaşma çoşecakk bir haldeyimmm
ve_har nasıl giidyorr ben kırmıızlara büründüm pekde yakışmış kırmıızlar bana
amin canım kac tane kaldı bende okurum
opuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt evet canım ben güzndüzleri zor giriyorum biraz işlerim yoğun olunca aklımda hep burada oluyor :))))
canım 500 tammalayacağız az kaldı ne kadar okuyabilrsen okudukça yaz ekleyelim canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet hepimiz çalışanlarız ondan birde hiçbirimiz mısra hariç akşamları evden bağlanamıyoruz kocalrımız sayesinde benimki dün tehtit ediyor yakında bilgisayara kökten veda edecksin diye bende olduuuuuuuuuuu gözlerim doldu dedim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fatoş senın tablo ne durumda bakım ekle
sezenimm canım ne olur korkma okuduğumuz yasinler bebeilşeriniiz size verecek sakin ol kuuz her hamillkete bu tarz lekelenmeler oluyormuş dr gittinmii
kızlar göğuslerimde şişlik ve ağrı canımı sıkıyo bıraz arştırayım dedim prolaktın hormonu yükselince olurmuş genelde yaa kırmızılar bitiyo bır hafta başlıyo bidahaki kırmızılara kadar prolaktın testi de mi yaptırsam acaba onu ne zaman yaptırıyoduk ?
sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kanaman nasıl olduu uğurlu hamişimm sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız sabah yazmıştım silinmi
sezencim nasılsın
ebraraım hoşbulduk canımm benimm dişinin ağrısı nasıl oldu kuzu
mısracım eşin adına çok sevindim sabır ve kanaati yaşamda öğrenecğiz galiba ben biraz zorlanıyorum bu konuda :)) sana pantolan almak istiyorum kabul edersen :) bebeşine hediye almayacağım çünküü sana hamilelk için birşeyler bakıyordumm canım arkadşım :)))
Oyyy kurban olurum ben sana çokkk duygulandırdın beni.Düşünmen yeter can dostum hiç gerek yok.
fatoo yasin okumuşmuydunn geçmişi tamm okuyamadımmm tlflardan
busecan kankim gelmemişmii oyyy kuzuuzuu patronundan başını kaldıramyordur
ahseenim nasılsın tattalım bugün niyetim bozukk benim akaşma çoşecakk bir haldeyimmm
ve_har nasıl giidyorr ben kırmıızlara büründüm pekde yakışmış kırmıızlar bana
nhalimm şifa olsun inşallhh göbüşün bebeişle dolsunn
sevds canım hayıt tohumu desin canım
mısra müfettişler için Alah yardımcın olsun stres yapma sakın
serpil kacırdım galıba hamişmi oldun sen:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?