yaptır canım bakalım hormoncuklar nasılmışnihal o sorun bendede vardı hayıtla çok şükür düzene girdim adetimin 3 günü tahlilerimi yenileyyeim diyorum bir bakayım hayıt neler yapmış hormonlarıma
mısracımm vallhii sanan hamillek hediyesi alacaktımm çok istiyorum kırmassan kabul et baka hiç değilse işe yarar seni seviyorum
inşallah canım bende bu ay test yaptırayım o zaman inşallah gelmez kırmızarda gerek kalmaznihalll çok merak ediyorum hayıtın etkilerini amam göğüslerim çok rahat proklatin çok gizli ve çok tehliklei bir hormon gebeliğede enegelll hayıt bu işi hallediyorr bundan eminim
Canım benim bende seni çok seviyorum,alınca çok mutlu olacaksan tamam al tatlım
artık doktora bile ihrtiyacımız kalmadı walla kendi sorunlarımıza çözümü kendimiz buluyoruz. :lepi:kızlar göğuslerimde şişlik ve ağrı canımı sıkıyo bıraz arştırayım dedim prolaktın hormonu yükselince olurmuş genelde yaa kırmızılar bitiyo bır hafta başlıyo bidahaki kırmızılara kadar prolaktın testi de mi yaptırsam acaba onu ne zaman yaptırıyoduk ?
inşallah canım bende bu ay test yaptırayım o zaman inşallah gelmez kırmızarda gerek kalmaz
artık doktora bile ihrtiyacımız kalmadı walla kendi sorunlarımıza çözümü kendimiz buluyoruz. :lepi:
banane banane bende isteriiiiiiiiiiiiiiiiim sempatiksalakcinnimısracımm vallhii sanan hamillek hediyesi alacaktımm çok istiyorum kırmassan kabul et baka hiç değilse işe yarar seni seviyorum
Venhar çok üzgünüm ki ben seni halen hatırlayamadım,doğu damı yaşıyordun?
sen beğeneceksin ben alıcam a nlaştıkk müsait olduğunda buluşalımm
hg ebrar nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?