Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısracımm vallhii sanan hamillek hediyesi alacaktımm çok istiyorum kırmassan kabul et baka hiç değilse işe yarar seni seviyorum

nihalll çok merak ediyorum hayıtın etkilerini amam göğüslerim çok rahat proklatin çok gizli ve çok tehliklei bir hormon gebeliğede enegelll hayıt bu işi hallediyorr bundan eminim

ven_harr mısraya özelden eski nikini yazarsınn bebeşimm :)))) mısra özelden öğrenirsinn ama çok şanslısın bak seni seven ve seni merak eden dostun var bu ne kadar güzel birşeyy

artık doktora bile ihrtiyacımız kalmadı walla kendi sorunlarımıza çözümü kendimiz buluyoruz. :lepi:

inşallah canım bende bu ay test yaptırayım o zaman inşallah gelmez kırmızarda gerek kalmaz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fatooooooooo kumsal tualina busecan sevd ven_har ebarra42 efnannaimm esmeraldaaaaaaaa hepsi hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamiş olurlar

kızlar çok sıkıldım ilk iş günü modundayım bişey yapasım yok, yarın evde temizlik var onun için alış veriş yapmam lazım akşam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…