Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tualina bugün şunu içimden geçirdim dağın tepesine çıkıp sesim kııslıncaya kadar haykırmakk sadceeee tek kelime yter yeter yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr demek

kızlar benım prolaktin süt hormonları yanı dengesız ama bı agrı falan hıssetmıyorum bıde iltahap var önerebılecegınız bitkısel varmı

tualina benimde temizlik yapmam lazım hafta içi yan gelip yatıyorum hafta sonu yazlıktayım geziyorum bu ara işi gücü çok salladım kendime şaşırıyorum valla :))

ya bende bişi önermenzii isticem ama alkasız olcak biraz.kaç gündür af edersiniz büyük tuvaletime çıkamıyorum da.napsam ne yesem içsem anlamadım bi türlübilmiyorumkismile

şunu bi oku istersen canımmmmm sonra karar seninnn :asigim:

hayır ankaradan ist e gelin gelmiştim.ban aldığım için siteden ayrı kalmıştım.değişik isimler almıştım bi ara
yaaaa veh-har afedersin ama anlayamadım hem iye kendini tanıtmak için bu kadar zorlanıyorsun hemde bu kadar şifreli konuşuyorsun. kusura bakma karışmak istemedim ama çooooooooooooooook merak ettim canım benim kaydirigubbakcemile3

soğan kürü derken soğanın kabunu kaynatıp içicammı baska bıseymı
canım 15 gun süre ile yaılıyo orta boy soğanı alıyosun (dışı kahve rengi içi beyaz olan soğan ) kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya 4 e bolerek atıp kaynatıyosun ılıkken öğlen yemekten ve akşam yemekkten önce içiyosun her defasında yenisini yapıyosun

kızlar serpilin orada elektrik kesilmiş o yüzden nete giremiyor haberiniz olsuuuuuuuuuuuuuuun duyduk duymadık demeyiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tsklr canım denıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…