ewet domestosmutfak cif banyo için pronto salon içinkızlar çok sıkıldım ilk iş günü modundayım bişey yapasım yok, yarın evde temizlik var onun için alış veriş yapmam lazım akşam...
hoşbulduk canım iyyim şükür sen nasılsın ? a.s.
haytttttttttttttttttttt ve soğan kürükızlar benım prolaktin süt hormonları yanı dengesız ama bı agrı falan hıssetmıyorum bıde iltahap var önerebılecegınız bitkısel varmı
banane banane bende isteriiiiiiiiiiiiiiiiim sempatiksalakcinni
haytttttttttttttttttttt ve soğan kürü
haytttttttttttttttttttt ve soğan kürü
tualina bugün şunu içimden geçirdim dağın tepesine çıkıp sesim kııslıncaya kadar haykırmakk sadceeee tek kelime yter yeter yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr demek
aç karnına kayısı canım hatta aç karnına soğuk süt bideya bende bişi önermenzii isticem ama alkasız olcak biraz.kaç gündür af edersiniz büyük tuvaletime çıkamıyorum da.napsam ne yesem içsem anlamadım bi türlübilmiyorumkismile
ya bende bişi önermenzii isticem ama alkasız olcak biraz.kaç gündür af edersiniz büyük tuvaletime çıkamıyorum da.napsam ne yesem içsem anlamadım bi türlübilmiyorumkismile
şunu bi oku istersen canımmmmm sonra karar seninnn :asigim:
yaaaa veh-har afedersin ama anlayamadım hem iye kendini tanıtmak için bu kadar zorlanıyorsun hemde bu kadar şifreli konuşuyorsun. kusura bakma karışmak istemedim ama çooooooooooooooook merak ettim canım benim kaydirigubbakcemile3hayır ankaradan ist e gelin gelmiştim.ban aldığım için siteden ayrı kalmıştım.değişik isimler almıştım bi ara
canım 15 gun süre ile yaılıyo orta boy soğanı alıyosun (dışı kahve rengi içi beyaz olan soğan ) kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya 4 e bolerek atıp kaynatıyosun ılıkken öğlen yemekten ve akşam yemekkten önce içiyosun her defasında yenisini yapıyosunsoğan kürü derken soğanın kabunu kaynatıp içicammı baska bıseymı
valla ınsanın aklını basına getırıyo
ebrarrrrrrrr
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım 15 gun süre ile yaılıyo orta boy soğanı alıyosun (dışı kahve rengi içi beyaz olan soğan ) kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya 4 e bolerek atıp kaynatıyosun ılıkken öğlen yemekten ve akşam yemekkten önce içiyosun her defasında yenisini yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?