aç karnına kayısı canım hatta aç karnına soğuk süt bide
kaysı hoşafı iç canım ve kuru kaysı ye süerkkli
yaaaa veh-har afedersin ama anlayamadım hem iye kendini tanıtmak için bu kadar zorlanıyorsun hemde bu kadar şifreli konuşuyorsun. kusura bakma karışmak istemedim ama çooooooooooooooook merak ettim canım benim kaydirigubbakcemile3
demekki rabbimin kapısında olmak Onun hoşuna gidiyor duayla sabırla beklersek istediğimiz verilecek inş. :asigim:
bilmiyorumkismile :1hug:
kızlar serpilin orada elektrik kesilmiş o yüzden nete giremiyor haberiniz olsuuuuuuuuuuuuuuun duyduk duymadık demeyiiiiiiiiiiiiiiiiiin
inşalah hep hayırlısı olsun dedım inşallah hayırlı olur ve bı an önce olur
şunu bi oku istersen canımmmmm sonra karar seninnn :asigim:
ayyyyyyyyyyyyy ebrar bitirdin beni ne kadar güzel bir yazı
ya bende bişi önermenzii isticem ama alkasız olcak biraz.kaç gündür af edersiniz büyük tuvaletime çıkamıyorum da.napsam ne yesem içsem anlamadım bi türlübilmiyorumkismile
soğan kürü derken soğanın kabunu kaynatıp içicammı baska bıseymı
tualina benimde temizlik yapmam lazım hafta içi yan gelip yatıyorum hafta sonu yazlıktayım geziyorum bu ara işi gücü çok salladım kendime şaşırıyorum valla :))
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tek şartla hamile kalacaksınn hehehhehehheheh şaka şak şaka alırımm hediye senin kpeğin olsun olumunekankayizsmile
kızlar bayanlara yaş sorulmaz ama burda yaş ortalaması kac merak ettım k.b
olsun canım şimdide yeni nickinle tanışırızsaol cnm
kuru kaysı alsın eşimi arayım hemen
gecen sene bu zamanlar böle bi topicimiz vardı benim de başka bi nickim.ama ban aldı.mısra o nickimle tanıyo beni.ondan hatırlatıyım bi dedim.ama hatırlamadıkaydirigubbakcemile3
40 yaşındayım canımkızlar bayanlara yaş sorulmaz ama burda yaş ortalaması kac merak ettım k.b
ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr okurken öyleisne koptum kii elektirikler keisldii tüyelerim diken diken oldu dedimya bugün senin neyine ihtiayçç duyabilirim ve duyuyordumdaa
inş. canım ama zamanı takdir eden rabbim muhakkak ki senin için en uygun vakti tayin etmiştir :1hug:
ben 41 sevd yakında 42 olurum :))))) kartt kıtırr
ebrararr ben ne desem kii boğazım düğümlendii
40 yaşındayım canım
kızlar bayanlara yaş sorulmaz ama burda yaş ortalaması kac merak ettım k.b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?