Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aç karnına kayısı canım hatta aç karnına soğuk süt bide

saol cnm

kaysı hoşafı iç canım ve kuru kaysı ye süerkkli

kuru kaysı alsın eşimi arayım hemen

gecen sene bu zamanlar böle bi topicimiz vardı benim de başka bi nickim.ama ban aldı.mısra o nickimle tanıyo beni.ondan hatırlatıyım bi dedim.ama hatırlamadıkaydirigubbakcemile3

demekki rabbimin kapısında olmak Onun hoşuna gidiyor duayla sabırla beklersek istediğimiz verilecek inş. :asigim:

bilmiyorumkismile :1hug:

inşalah hep hayırlısı olsun dedım inşallah hayırlı olur ve bı an önce olur

kızlar bayanlara yaş sorulmaz ama burda yaş ortalaması kac merak ettım k.b

şunu bi oku istersen canımmmmm sonra karar seninnn :asigim:

ayyyyyyyyyyyyy ebrar bitirdin beni ne kadar güzel bir yazı

ya bende bişi önermenzii isticem ama alkasız olcak biraz.kaç gündür af edersiniz büyük tuvaletime çıkamıyorum da.napsam ne yesem içsem anlamadım bi türlübilmiyorumkismile

kesinlikle kayısı aç karnına bir kaç tane ye

soğan kürü derken soğanın kabunu kaynatıp içicammı baska bıseymı

soğan kürü kabuğu değil kendisi az sonra yazarız nasıl yapacağını canım

tualina benimde temizlik yapmam lazım hafta içi yan gelip yatıyorum hafta sonu yazlıktayım geziyorum bu ara işi gücü çok salladım kendime şaşırıyorum valla :))

klava: siz fellik fellik gezin mısra hamile haliyle evde temizlik yapıcam diye yırtsın kendini klava: ben haginizle uğraşıcam haaaaaaa

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tek şartla hamile kalacaksınn hehehhehehheheh şaka şak şaka alırımm hediye senin kpeğin olsun olumunekankayizsmile

kız senimi kırıcam bu ay haile kalıveririm aşşşşşşşşşşşşşkolsun sen iste ben haile kalmazmıyım. yanlız ben karar veremedim kızmı olsun erkekmi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr okurken öyleisne koptum kii elektirikler keisldii tüyelerim diken diken oldu dedimya bugün senin neyine ihtiayçç duyabilirim ve duyuyordumdaa

olsun canım şimdide yeni nickinle tanışırız

ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr okurken öyleisne koptum kii elektirikler keisldii tüyelerim diken diken oldu dedimya bugün senin neyine ihtiayçç duyabilirim ve duyuyordumdaa

yanında olup iyi kötü üfleyebilmeyi isterdim canımmm ama yürekten dualarımla yanındayım inş. duanın en makbulü mümin kardeşi hakkında gıyaben yaptığı duadır :1hug:

fatoşcum bende çok beğendim paylaşyyım istedim :1hug:

inş. canım ama zamanı takdir eden rabbim muhakkak ki senin için en uygun vakti tayin etmiştir :1hug:

bende öyle olduguna ınanıyorumaslında benım bu kadar psikolojık çökmem yaşım küçüklügünden herkes üstüme geldı sankı elımdeymıs gıbı ınan dısarı bıle cıkmıyorum laf söz yememek için canım sıkılmasın dıye okadar bunalttılar benı

ebrararr ben ne desem kii boğazım düğümlendii

bişey deme gülümm sadece rabbimin verdiğine hamdet ve vermediklerine sabır hani zor belki ama mükafatını verecek olan rabbim en güzeliyle ödüllendirecektir ......Öyle demiyormu zaten kitabında
MUHAKKAK Kİ ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR ...:asigim:

yanımızda O olduktan sonra dünya ardımızda olsa herkes bişey söylese ne yzar .... Rabbbim büyük O herşeyi en güzel ayarlayandır ....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…