bende öyle olduguna ınanıyorumaslında benım bu kadar psikolojık çökmem yaşım küçüklügünden herkes üstüme geldı sankı elımdeymıs gıbı ınan dısarı bıle cıkmıyorum laf söz yememek için canım sıkılmasın dıye okadar bunalttılar benı
yanında olup iyi kötü üfleyebilmeyi isterdim canımmm ama yürekten dualarımla yanındayım inş. duanın en makbulü mümin kardeşi hakkında gıyaben yaptığı duadır :1hug:
fatoşcum bende çok beğendim paylaşyyım istedim :1hug:
ben 41 sevd yakında 42 olurum :))))) kartt kıtırr
merhaba ben nihal 30 yaşındayım
sevs senin yaşını kaçırdım bern ya sen kaç yaşındaydın ?
amaaaaaaaaaaaaaaaan sevd sede herkesin lafına kulak asacak olsaydık canım yaşamaktan vazgeçerdik. kulaklarını tıka. birileri bir şey söylediğinde bu benim hayatım de çık işin içinden. hatta çok gıcık olduklarına ben korunuyorum çocuk yapmıyoru de dahada gıcık olsunlar :lepi:
süperdi tek kelimeyle
kız ne kartttt ı biz çıtırız şekerim hemde çıtır çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrbayanssulusmilezemuszemusbayanssulusmilezemuszemusbayanssulusmilezemuszemusbayanssulusmilezemuszemus
kaydirigubbakcemile5 maşallah sana sana google gibiyiz :)))))))))))))) dime
kaydirigubbakcemile5 maşallah sana sana google gibiyiz :)))))))))))))) dime
serpil farkındamısın kız biz hepsinin ablasıyız.
bundan sonra serpille bana ablacığım diyeceksinizklava: tamammı. geri bu laf kaynana gibi oldu ama olsun biz büyüğüz değilmi serpilcim
bişey deme gülümm sadece rabbimin verdiğine hamdet ve vermediklerine sabır hani zor belki ama mükafatını verecek olan rabbim en güzeliyle ödüllendirecektir ......Öyle demiyormu zaten kitabında
MUHAKKAK Kİ ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR ...:asigim:
yanımızda O olduktan sonra dünya ardımızda olsa herkes bişey söylese ne yzar .... Rabbbim büyük O herşeyi en güzel ayarlayandır ....:asigim:
inşalalh canım bende aynen öyle hesapladım nihalimmyok öyle demek istemedim yumurtlamadan 14 gun sonra regli olunuyo dimi ? öyleyse senınde en fazla 36.gunde olmazsın tabi inşallah
canım çok sevindim adetimn 3 günü bakıyorlar canı benim inşalalh herşey güzel olucakkızlar tahlil sonuçlarımı faxladılar şimdi kan değerlerim sorunlu idi benim şimdi hepsi normal çıkmış çok sevindimmm sıra dr girmekte ama bu ay regli olursam ondan sonra yani bitince gitmeliyim daha net bakıyolar öyke olunca kısmetse şeker ilacına başlıycak ramazana da denk gelicek ilaç işi bakalım napıcaz
çok yoğunum canımmmmnhlkpr, kumsal+, ven_har, fatosozel+, ebrar42+
kızlar neden yazmıyosuz herkez yoğun mu bu gun sıkıldımmmm
canım hoşgeldin nasılsınslm kızlarr
aminnnnnnnnn inşallah canım hepimizin :Saruboceq:kumsal ve fto ateşleriniz sabitlenmişş rabim yüüznüüzü güldürsünn
nihalim çok geçmiş olsun balım tehlilerininm iyi çıkmasına sevindim
:kedi::kedi::kedi: kız utandırdın beniiiserpilim hoş geldin :1hug:
mısracım sende hoşgeldin minik kelebek bugün nasıllar :1hug:
nihalcim testlerin güzel çıkmasına sevindim az kaldı sabır bakalım :1hug:
ven_har sende hoşgeldin tatlım :1hug:
fatoşcum çalışmaya devam :1hug:
kumsalcım bu ay hızınıza diyecek yok yane :1hug:
rabbim herkesin gönlüne göre versin a.s.
bebiş büyüyor maşallahBu arada canlarım müfettiş var gelemiyorum.
Bugün giydiğim pantalon belimi sıktı çok rahatsızım.
Iyi de bir haber var eşim işyerini devretti :)))
mebla istediğimiz kadar olmasada buna da şükür
aminnnn canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:fatoo hızlı olurum ama bu aralar yoldan raydan çıktım namazlarımm aksadıı dualarım aksadıı yaniii neler oluyor bana bilmiyorumm Alalhım doğru yolundan ayırmasın
evet bende evde giremiyorummmmmmmevet hepimiz çalışanlarız ondan birde hiçbirimiz mısra hariç akşamları evden bağlanamıyoruz kocalrımız sayesinde benimki dün tehtit ediyor yakında bilgisayara kökten veda edecksin diye bende olduuuuuuuuuuu gözlerim doldu dedim
nihalcim bendede oluıyordu hayıt içtiğimden beri yok sen hayıt içiyormuydun canımkızlar göğuslerimde şişlik ve ağrı canımı sıkıyo bıraz arştırayım dedim prolaktın hormonu yükselince olurmuş genelde yaa kırmızılar bitiyo bır hafta başlıyo bidahaki kırmızılara kadar prolaktın testi de mi yaptırsam acaba onu ne zaman yaptırıyoduk ?
sen geç bile kaldın en kısa zamanda baktır şu hormanlara özellikle troitlerine canımnihal o sorun bendede vardı hayıtla çok şükür düzene girdim adetimin 3 günü tahlilerimi yenileyyeim diyorum bir bakayım hayıt neler yapmış hormonlarıma
inşallah hep birlikte canımmmm rabbim dularımızı kabul etsin hep birlikte anneliğe adım atalım bekleyenimiz kalmasın hiç :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fatooooooooo kumsal tualina busecan sevd ven_har ebarra42 efnannaimm esmeraldaaaaaaaa hepsi hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamiş olurlar
nerden göricez acaba çok gizemli oldun sende ama :))resim ekledim mısra bu son çabam artık bişi yapmıcam hatırlaman içinark teflif edin kızlar remimi görmek isterseniz
bende 21 siz benden tecrübelısınız ne sorsam hemen çözüm arkasından gelıyo saolun valla iyiki sizlerı tanımısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?