Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende 21 siz benden tecrübelısınız ne sorsam hemen çözüm arkasından gelıyo saolun valla iyiki sizlerı tanımısım

amaaaaaaaaaaaaaaaan sevd sede herkesin lafına kulak asacak olsaydık canım yaşamaktan vazgeçerdik. kulaklarını tıka. birileri bir şey söylediğinde bu benim hayatım de çık işin içinden. hatta çok gıcık olduklarına ben korunuyorum çocuk yapmıyoru de dahada gıcık olsunlar :lepi:

süperdi tek kelimeyle

ben 41 sevd yakında 42 olurum :))))) kartt kıtırr

kız ne kartttt ı biz çıtırız şekerim hemde çıtır çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrbayanssulusmilezemuszemusbayanssulusmilezemuszemusbayanssulusmilezemuszemusbayanssulusmilezemuszemus

evet ya süpersınız fıstıklarzemuszemushihoyyyt

serpil farkındamısın kız biz hepsinin ablasıyız.

bundan sonra serpille bana ablacığım diyeceksiniz klava: tamammı. geri bu laf kaynana gibi oldu ama olsun biz büyüğüz değilmi serpilcim

serpil farkındamısın kız biz hepsinin ablasıyız.

bundan sonra serpille bana ablacığım diyeceksiniz klava: tamammı. geri bu laf kaynana gibi oldu ama olsun biz büyüğüz değilmi serpilcim

tama ablacım siz burda olun ben hep abla derım

resim ekledim mısra bu son çabam artık bişi yapmıcam hatırlaman içinark teflif edin kızlar remimi görmek isterseniz

canım ruhumun kirlennen yanının temizliğe ihtiyacı vardı sağol varol güzel kardeşim buna bunlar ihtiyacım var beni duygulandırdın şu yalan ve kahpe dünyada şeytanın biziii esir alamsına iizn verermeliyiz galiba bazan bende iman eksikliği oluyor ve bazan böyle kaybolyupruım dün yaradanla konuştum neden bana bunlar oluyor dedim nedeninin tek başıma bulamadım .(( kime ve neye küsüyorum nasıl nefsime hakim olamıyorum ve neden bu kadr sığ kalıyorum ben nedenn bulamadımm cevabını

yok öyle demek istemedim yumurtlamadan 14 gun sonra regli olunuyo dimi ? öyleyse senınde en fazla 36.gunde olmazsın tabi inşallah
inşalalh canım bende aynen öyle hesapladım nihalimm
canım çok sevindim adetimn 3 günü bakıyorlar canı benim inşalalh herşey güzel olucak
nhlkpr, kumsal+, ven_har, fatosozel+, ebrar42+

kızlar neden yazmıyosuz herkez yoğun mu bu gun sıkıldımmmm
çok yoğunum canımmmm
canım hoşgeldin nasılsın
kumsal ve fto ateşleriniz sabitlenmişş rabim yüüznüüzü güldürsünn

nihalim çok geçmiş olsun balım tehlilerininm iyi çıkmasına sevindim
aminnnnnnnnn inşallah canım hepimizin :Saruboceq:
:kedi::kedi::kedi: kız utandırdın beniii
Bu arada canlarım müfettiş var gelemiyorum.
Bugün giydiğim pantalon belimi sıktı çok rahatsızım.
Iyi de bir haber var eşim işyerini devretti :)))
mebla istediğimiz kadar olmasada buna da şükür
bebiş büyüyor maşallah
sevindim mısracım hayırlsı olsun
sen nasılsın yorma fazla kendini
fatoo hızlı olurum ama bu aralar yoldan raydan çıktım namazlarımm aksadıı dualarım aksadıı yaniii neler oluyor bana bilmiyorumm Alalhım doğru yolundan ayırmasın
aminnnn canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet bende evde giremiyorummmmmmm (((
nihalcim bendede oluıyordu hayıt içtiğimden beri yok sen hayıt içiyormuydun canım
nihal o sorun bendede vardı hayıtla çok şükür düzene girdim adetimin 3 günü tahlilerimi yenileyyeim diyorum bir bakayım hayıt neler yapmış hormonlarıma
sen geç bile kaldın en kısa zamanda baktır şu hormanlara özellikle troitlerine canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn fatooooooooo kumsal tualina busecan sevd ven_har ebarra42 efnannaimm esmeraldaaaaaaaa hepsi hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamiş olurlar
inşallah hep birlikte canımmmm rabbim dularımızı kabul etsin hep birlikte anneliğe adım atalım bekleyenimiz kalmasın hiç :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada sabah beyaz adlı bir arkadaş girmişti bizim topiğe ve topikte bir kaç kişi vardır ama herkes işi bitince bakıyordu herhalde çünkü seri bir yazışma yoktu. o yeni olan beyaz isimli arkadaşa doktoru yumurtalarını çoğaltmak için şu anda ismini hatırlayamadığım bir ilaç vermiş. o kızcağızda bize soruyordu bu ilacı kullanan varmı bana yardımcı olurmusunuz diye.

ben kednisine bu ilacı kullanmadığımı ve yardımcı olamayacağımı yazdım ama diğer arkadaşlardan kullanan varsa seni mutlaka bilgilendirecektir yazdım

daha sonra o arkadaş herhalde kimse ona cevap yazmayın ca alınganlık gösterdi ve şöyle demiş. siz kendi aranızda bir grup kurmuşsunuz ve dışarı kapalısınız. çok üzüldüm böyle düşünmesine biz güzel bir arkadaş grubu olduk burada ama dışardan her yeni gelene gönlümüz açtık.

bende 21 siz benden tecrübelısınız ne sorsam hemen çözüm arkasından gelıyo saolun valla iyiki sizlerı tanımısım

tatalım minksin bizde seni tanıdık ne kadr güzell ben sen yaşlardayekkn yaşıtlarımdan hoşlanmıyordum bana çok boş geliyorlardı nedense annem yaşında babanmm yaşında insanlardan sohbet etmekten hoşlanıyordumm yaşıtlarım beni sevmiyorduu çnükü ben 23 yaşında işyeri sahibi oldum o büüklerimin sayesinde yaşıtlarım salak salak gezerken ben paranın anasını ağlatıyordumm büyüklerden çok şey ööğrendim vakit kıymetli yaşıtlarım bana hiç birşey veremezdii gezmekten tozmaktan dedikodudan hariçç amam büyüklerim banan ekmek parsı nasıl kazanılır kariyer nasıl yapılır nerde nasıl davranılr bana çok şey kattılarr herkesten Allah razı olsun çünkü sorularıma hep cevap buldum benim çinde cevpalar çok önemliydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…