Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet neden öyle yazdı hangi topikte acaba beyaz çağır gelsin bakim fatoş bana sorsun google nihal olarak ona çözüm bulayım hemen

aaaaaaa ben görmedimmm

ben abla demem fatocum demek daha çok hoşuma gidiyo

kırmıyiiiiiiim bir tarafını klava: canıııııııııııııııım ben abla yı şaka yapmıştım zaten

resim ekledim mısra bu son çabam artık bişi yapmıcam hatırlaman içinark teflif edin kızlar remimi görmek isterseniz

ben göremedim resmini

tama ablacım siz burda olun ben hep abla derım

canım sın sağol birtaem

arkadas yanlıs zaman da ugramıs öyle degılsınız degılız benım ılk geldıgım gun cok guzel olmustu valla hıc cıkmak ıstememıstım

bende üüzldüm ben ki guruplşamaya şiddetle karşıyımm amam şiddetleeeeee geen herkese gönül kapmıız açık .((( çok üüzldümmm çok kısa zamanda bu kanıya varmasıda düşündürücü aynı zamanda

aaaaaaa ben görmedimmm

sabah yazılanlar silindi ya o yazıda gitti yarın kk kendine gelirse belki çıkar bugünkü tüm yazılanlar o zaman bakarız tekrar

evet neden öyle yazdı hangi topikte acaba beyaz çağır gelsin bakim fatoş bana sorsun google nihal olarak ona çözüm bulayım hemen

çağırıyorum ama benim nefesim senin ki kadar kuvvetli olmayabilir google nihalim :roflol: :roflol: :roflol: beyaaaaaaaaaaaaaaaz gelirmisin lütfen.

nerden göricez acaba çok gizemli oldun sende ama :))

bencede walla klava:klava:

tamam gizem mizem yok artık söz:)

Ven_har mesele resmi görüp seni hatırlamakta değil yeğen,mesele gönüllerin bir olması dostluk bağımızın gelişmesi yeğen.

yanii burda bu böyle kızlar buradkii bütün kızlar samimii içten art niyetsiz kimsenin böyle bir hesabı yok olamzda o kadar sevgi dolu ve verici tipler buradki kızlar kırgınlıklara saldıralarda maruz kaldılar büyük olgunlukla susutular sabretetiler yani burad dışalma olamaz hiç bir kıızn böyle en küçük düşüncesi olamaz burda sadce sevgi ve paylaşaım var ötesi olamaz ne gurubu bu çok çirkin gelenen katılanna kapışlarımız açıkk hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiniz ama ön yargı varsa diyecek birşey yok ne diyelim kii biz buradyız

canım boşa yorma o güzel parmaklarını biz herkesi biliyoruzzz herkes iş yerinde ve cevap veremeyebilir evinde de olsa ev işi yapıyordur vs. vs. biraz anlayışlı olmak lazım ama o arkadaşaımızda ters zamana gelmiş üzme canını ve parmaklarını bunun için yorma açıklamaya gerek yok biz bizim topiğimizi biliyoruzzz oda yanlış anladığını anlayacaktır :1hug:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…