evet neden öyle yazdı hangi topikte acaba beyaz çağır gelsin bakim fatoş bana sorsun google nihal olarak ona çözüm bulayım hemenbu arada sabah beyaz adlı bir arkadaş girmişti bizim topiğe ve topikte bir kaç kişi vardır ama herkes işi bitince bakıyordu herhalde çünkü seri bir yazışma yoktu. o yeni olan beyaz isimli arkadaşa doktoru yumurtalarını çoğaltmak için şu anda ismini hatırlayamadığım bir ilaç vermiş. o kızcağızda bize soruyordu bu ilacı kullanan varmı bana yardımcı olurmusunuz diye.
ben kednisine bu ilacı kullanmadığımı ve yardımcı olamayacağımı yazdım ama diğer arkadaşlardan kullanan varsa seni mutlaka bilgilendirecektir yazdım
daha sonra o arkadaş herhalde kimse ona cevap yazmayın ca alınganlık gösterdi ve şöyle demiş. siz kendi aranızda bir grup kurmuşsunuz ve dışarı kapalısınız. çok üzüldüm böyle düşünmesine biz güzel bir arkadaş grubu olduk burada ama dışardan her yeni gelene gönlümüz açtık.
bu arada sabah beyaz adlı bir arkadaş girmişti bizim topiğe ve topikte bir kaç kişi vardır ama herkes işi bitince bakıyordu herhalde çünkü seri bir yazışma yoktu. o yeni olan beyaz isimli arkadaşa doktoru yumurtalarını çoğaltmak için şu anda ismini hatırlayamadığım bir ilaç vermiş. o kızcağızda bize soruyordu bu ilacı kullanan varmı bana yardımcı olurmusunuz diye.
ben kednisine bu ilacı kullanmadığımı ve yardımcı olamayacağımı yazdım ama diğer arkadaşlardan kullanan varsa seni mutlaka bilgilendirecektir yazdım
daha sonra o arkadaş herhalde kimse ona cevap yazmayın ca alınganlık gösterdi ve şöyle demiş. siz kendi aranızda bir grup kurmuşsunuz ve dışarı kapalısınız. çok üzüldüm böyle düşünmesine biz güzel bir arkadaş grubu olduk burada ama dışardan her yeni gelene gönlümüz açtık.
ben abla demem fatocum demek daha çok hoşuma gidiyo
resim ekledim mısra bu son çabam artık bişi yapmıcam hatırlaman içinark teflif edin kızlar remimi görmek isterseniz
tama ablacım siz burda olun ben hep abla derım
olsun canım şimdide yeni nickinle tanışırız
ve_har göremek isterim canım bedenin bir anlamı yok ruhun önemlii amam seni görmeyi arzu ederim canımm
nerden göricez acaba çok gizemli oldun sende ama :))
bu arada sabah beyaz adlı bir arkadaş girmişti bizim topiğe ve topikte bir kaç kişi vardır ama herkes işi bitince bakıyordu herhalde çünkü seri bir yazışma yoktu. o yeni olan beyaz isimli arkadaşa doktoru yumurtalarını çoğaltmak için şu anda ismini hatırlayamadığım bir ilaç vermiş. o kızcağızda bize soruyordu bu ilacı kullanan varmı bana yardımcı olurmusunuz diye.
aaaaaaa ben görmedimmm
evet neden öyle yazdı hangi topikte acaba beyaz çağır gelsin bakim fatoş bana sorsun google nihal olarak ona çözüm bulayım hemen
nerden göricez acaba çok gizemli oldun sende ama :))
benim aklımada senin aklına gelen geldi serpilimbende üüzldüm ben ki guruplşamaya şiddetle karşıyımm amam şiddetleeeeee geen herkese gönül kapmıız açık .((( çok üüzldümmm çok kısa zamanda bu kanıya varmasıda düşündürücü aynı zamanda
sabah yazılanlar silindi ya o yazıda gitti yarın kk kendine gelirse belki çıkar bugünkü tüm yazılanlar o zaman bakarız tekrar
çağırıyorum ama benim nefesim senin ki kadar kuvvetli olmayabilir google nihalim :roflol: :roflol: :roflol: beyaaaaaaaaaaaaaaaz gelirmisin lütfen.
bencede wallaklava: klava:
bayz dua mıydı ablacım
tamam gizem mizem yok artık söz:)
slm kızlarr ne oldu burda yaa herşey silinmişş
slm kızlarr ne oldu burda yaa herşey silinmişş
yanii burda bu böyle kızlar buradkii bütün kızlar samimii içten art niyetsiz kimsenin böyle bir hesabı yok olamzda o kadar sevgi dolu ve verici tipler buradki kızlar kırgınlıklara saldıralarda maruz kaldılar büyük olgunlukla susutular sabretetiler yani burad dışalma olamaz hiç bir kıızn böyle en küçük düşüncesi olamaz burda sadce sevgi ve paylaşaım var ötesi olamaz ne gurubu bu çok çirkin gelenen katılanna kapışlarımız açıkk hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiniz ama ön yargı varsa diyecek birşey yok ne diyelim kii biz buradyız
yanii burda bu böyle kızlar buradkii bütün kızlar samimii içten art niyetsiz kimsenin böyle bir hesabı yok olamzda o kadar sevgi dolu ve verici tipler buradki kızlar kırgınlıklara saldıralarda maruz kaldılar büyük olgunlukla susutular sabretetiler yani burad dışalma olamaz hiç bir kıızn böyle en küçük düşüncesi olamaz burda sadce sevgi ve paylaşaım var ötesi olamaz ne gurubu bu çok çirkin gelenen katılanna kapışlarımız açıkk hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiniz ama ön yargı varsa diyecek birşey yok ne diyelim kii biz buradyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?