:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.:teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Ven_har mesele resmi görüp seni hatırlamakta değil yeğen,mesele gönüllerin bir olması dostluk bağımızın gelişmesi yeğen.
ven har baktım canım çok güzel foton maşallah ama ben senin tanımıyorum
aknkiiiiiiiiiiiiiiiiiii kankiiiiiiiiiiiii hormaonal kankii 36.3 le adet oldum ohaaa yani dermişimm kulakların çınladıı değilmii dayanamadınnn
buseeeeeee yine nereye kayboldunnnnnnnnnnnn
memnunnn oldukk canım tekrar hoşgeldim şimdi kendini bize gizemsiz olarak anlat :)))))anlaşıldı mısra yine hatırlamadıkaydirigubbakcemile3nese sağlık olsun.yeni taze bi başlangıç yapalım bizde o zaman
tanışırız hatta tanıştık bilekaydirigubbakcemile3
ay sabahtan beri burdayım.uzun zamandır ilk defa bu kadar kalıyorum pc başın da.çok sıcak davrandınız saolun kızlara.s.
ewettt serpil sabah yazdım ben ama silinmiş yaa ne oldu burda silinmniş ne iş
evwt üzüldüm valla canım ama inş ağustoss bizim ayımız olsun hepimizin ayı inşşş bende işte 36,7 den küt diye sabah 36,4 düştüm ve adet oldum bu boylee yumurtlamayı buluyoruz ya şükür kaydirigubbakcemile3 inş bi gün bizimkilerde tutcakk canım serpilim
burdayım kızzz ay şu patron insan tatıl dönüşü bu kadar üzermi bir insanı kaydirigubbakcemile3 birgün geçseydi bari
susuususususu normalll ben bir patronum bugün sekreterim döndüü tıpkıı sen gibiiiiiiiiii
memnunnn oldukk canım tekrar hoşgeldim şimdi kendini bize gizemsiz olarak anlat :)))))
ven_har ve sevd ve diğer güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lafla değil gönül kapıları hep açık ve açık olacak hepimiz insanız bazan korkularımzı bazan sancılarımız bazan uygunsuz anlarımızolur ama muhakakka bunlar burda kısacac çözülür beklemesini bleneler kısa zamandaa teşhis koyanlara değil o arakadşın hesabımı farklıydı çokmu acleciydi bilemeyiz
sabahki beyaz dua mıydı
canım boşa yorma o güzel parmaklarını biz herkesi biliyoruzzz herkes iş yerinde ve cevap veremeyebilir evinde de olsa ev işi yapıyordur vs. vs. biraz anlayışlı olmak lazım ama o arkadaşaımızda ters zamana gelmiş üzme canını ve parmaklarını bunun için yorma açıklamaya gerek yok biz bizim topiğimizi biliyoruzzz oda yanlış anladığını anlayacaktır :1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hayır şahıs tı canım
bakıyorum bana hala bir selam yok buse
canım öncelikle başın sağolsun kendi kendinin profo olmuşsun sende ne güzel insan gerçekten kendi teşhisini koyabiliyo umarım ilaçlarınında biter elimizden gelen bir şey olursa senin için burdayız canımişte bu çok zor olacak dermişimkaydirigubbakcemile3
mısranın topice giriş soruları vardı hala varmı bilmem ordan kopya çekiyim ben dekaydirigubbakcemile3
30 yaşındayım
2 senelik evliyim (22 ağustos ta 2 sene bitcek)
çalışmıyorum.
eşim bi yazılım firmasının kurulum departmanın da çalışıyo
aslen Ankara'lıyım ordan geldim İstanbul'a
ist avrupa yakasın da oturuyorum
6 sene önce annemi kaybetmenin etkisiyle başladığım antidepresanları bırakmaya çalışmakla meşgulüm
6 sen önce p.atak tı tek teşhis artık sizin hamişlik konusun da diplomasız dr olmanız gibi bende psikoloji konusun da öle oldum ve kendi kendime teşhis koyuyorum artıkkaydirigubbakcemile3
şu anda p.ataktan eser yok ama okb tarzı takıntı tarzı depresyon tarzı bişiler de oldu bu geçtimiz 6 sene için de.
ay ne çok yazdım be yoruldum
canım öncelikle başın sağolsun kendi kendinin profo olmuşsun sende ne güzel insan gerçekten kendi teşhisini koyabiliyo umarım ilaçlarınında biter elimizden gelen bir şey olursa senin için burdayız canım
kızlar siz pörçük batması dıye bişey duydunuzmu
fatoşcum olmazmı aşkolsun kız nevrim döndü izin den dönüncee yaaa offf dönmek ne kadar kötüymüş kaydirigubbakcemile3
evet valla arkadas yanlıs zamanda gelıp sızın gıbı guzellıklerı kacırmıs onun adına uzuldum kendım adın aaranızda oldugum ıcın şanslı hıssedıyorum
susuususususu normalll ben bir patronum bugün sekreterim döndüü tıpkıı sen gibiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?