Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben de çıkıyım.yemek yapmam lazım çamaşır katlamam ve yenilerini asmam lazım.gece girbilirm ama yine.hepinize teşekkür ederim samimiyetinizden dolayı.iyi akşamlar...

evet valla arkadas yanlıs zamanda gelıp sızın gıbı guzellıklerı kacırmıs onun adına uzuldum kendım adın aaranızda oldugum ıcın şanslı hıssedıyorum

tattalı kız sağol oda o anki duyguları karamşıktır boşver belki zamnala gelir amann bebeğim boşverr gelene can feda gelmeyene elvedaaaaaaa ne yaplım şahsen ben bugün uğraşacak modda değilim çünkü şuan kendime faydam yok :)))) ben fayda arıyorum bugün ruh halim böyle bebeğim ne yapayımm

aaaaaaaaa bir sürü şey yazmıştım çıkmamış bu kk da fazla oldu walla klava:

kızlar ya halay çekelim demiiştim

suaenvar hoşgeldin canım ama malesef hepimiz çıkıyoruz malum mesai bitti. yarın kısmetse görüşürüz.

kızlar hepinize iyi akşamlr. allaha emanet olun

nihaliiiiiiiiiiiiiiiim enişteye selam öptüm canım

ohhh be ben ve ofis ödemeler işler elemnalar vs vs vs sorunlar çok şükür Alallha herşey herşeye rağmen güzel kızlar yarın belki öğlene kadar burada olamam çünkü kardeşim damat oluyor yarın onları yolcu edeceğim ve işler ve yaşamla kavga ve kaprislii müşteriler ve beklentileriolan insnlr ve bazan yaşamda hiç arzu etmediğin şekilde karşılacağın insanlar vs vs vs yani yeni bir gün yeni bir yaşam yeni kaygılar yeni kavramlar yeni beklentiler yeni hayal kırıklıkları herşeyi sil bştan yeni ve yeniden sizler bunları okurken hepimiz hangi farklı alemlerde hangi farklı savaşları verceğiz kimbilir dilerim ki bu kaygılarda bu savşalrda herşey gönlünüzce olsun fıstıklar hep,inize kucak dolusu selamlar

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy bir bennnnnnnnnnnn birde benim güze misafirim amannnnn işte iimzi kalmışız topicde ve ben ofisteeee neyi kii beklyorum sonu fossssssssss :))))))) neyse yani yine buradyız

kızlar yarın giremem öğlene kadar haberinzi olsun işim çok ama çok yoğunn ofiste olamam ben ( aklım kalbim siznle bunu biln yeter

Zeytin,im günaydın canım

kızlar günaydın kızkardeşimdeyim şuan onları yolcu edecğim ofise sabah uğrayamam diye hemen size yazayım ded,im kuzular umarım dünkü yazdığımız gibi herşey kaybolmaz kocamn öpüyorum hepinizi

ZEYTİN kumsal fatoözel ahsen ebaraım42 ven_har mısra sezen busecan tualina esmeralda sevds hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi bakın kendinize aklım sizlerde olacak mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

günaydın kızlar serpoş kardeşini allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın canım
sayfalar hiç ilerlememiş canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…