canım benim kardeşini tebrik ederim allah mesut etsin tatlı geçim versin bir yastıkta kocasınlar inşalalhohhh be ben ve ofis ödemeler işler elemnalar vs vs vs sorunlar çok şükür Alallha herşey herşeye rağmen güzel kızlar yarın belki öğlene kadar burada olamam çünkü kardeşim damat oluyor yarın onları yolcu edeceğim ve işler ve yaşamla kavga ve kaprislii müşteriler ve beklentileriolan insnlr ve bazan yaşamda hiç arzu etmediğin şekilde karşılacağın insanlar vs vs vs yani yeni bir gün yeni bir yaşam yeni kaygılar yeni kavramlar yeni beklentiler yeni hayal kırıklıkları herşeyi sil bştan yeni ve yeniden sizler bunları okurken hepimiz hangi farklı alemlerde hangi farklı savaşları verceğiz kimbilir dilerim ki bu kaygılarda bu savşalrda herşey gönlünüzce olsun fıstıklar hep,inize kucak dolusu selamlar
günaydın canım evet inşalalh hiçbirşey kaybolmaz bende öpüyorm kocaman canım özleyeceğiz seniiiiZeytin,im günaydın canım
kızlar günaydın kızkardeşimdeyim şuan onları yolcu edecğim ofise sabah uğrayamam diye hemen size yazayım ded,im kuzular umarım dünkü yazdığımız gibi herşey kaybolmaz kocamn öpüyorum hepinizi
canımmmmmmm benimde aklım sende kalıcak kendine çok dikkat et bitanemmZEYTİN kumsal fatoözel ahsen ebaraım42 ven_har mısra sezen busecan tualina esmeralda sevds hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi bakın kendinize aklım sizlerde olacak mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
günaydın kızlar serpoş kardeşini allah mesut etsin bir yastıkta kocatsın canım
sayfalar hiç ilerlememiş canlarım
günaydın busecim nasılsın canım yeni tablon hayırlı olsun canım uğur getirsin bu sefer13 temmuz 1. gün 36,4 regl
14 temmuz 2. gün 36,50 regl
15 temmuz 3. gün 36,50 regl
16 temmuz 4. gün 36,40 regl
17 temmuz 5. gün 36,30
18 temmuz 6. gün 36,20 çalışma
19 temmuz 7. gün 36,20
20 temmuz 8. gün 36,20
günaydın kızlarr benimde ateş tablom bu ay 36,2 bile gördüm hayret bişey
günaydın kzılar hepinize...serpilim hayırlı ve uğurlu olsun kardeşinin düğünü rabbim onu ve eşini hep mutlu kılsın canım...
iyiyim kumsalcığım iş yerindeyim evde temizlik var buğün, sen nasılsın arkadaşım...
bende iyiyim canım sağol işlere başlamadan bakıyım dedim
amiin canım inşallah pazartesi salı bekliyorumm canımiyi yapmışsın canım aynen bende öyle yapıyorum, tablon iyi görünüyor canım inşallah güzel bir sonuç çıkar bu tablodan adetin ne zaman canım..
günaydın canım sanada hayırlı sabahlargünaydın canlarım. hayırlı sabahlar hepinize a.s. a.s. a.s.
günaydın ebrarım nasılsın canımtualina, fatosozel+, kumsal+
Günaydın arkadaşlar ...a.s.
Kızlar çok yoğunum bugün. Mali müşavirimiz gelecek o yüzden yoğun olurum sonra görüşürüz hepinizi çooooooooooooook öpüyorum
amiin canım inşallah pazartesi salı bekliyorumm canım
günaydın ebrarım nasılsın canım
kıyamam ya hadi kolay gelsin canım çok yorma kendini
gnaydın canım iyiyim şükür birazdan dişciye gidicem sen nasılısn ?
kızlar herkeze gunaydınnnnn bu gun herkez yoğunum yazmış :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?