Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kanaman nasıl olduu uğurlu hamişimm sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok şükür bin şükür bir daha olmadı kanama..bugün saat 16:00 da doktorda randevum var lütfen dua edin kızlar..herşey yolunda olsun gece hiç uyuyamadım..o kadar korkuyorum ki..

kumsal sezen nasılsınız
sezen sen nasıl oldun canım dr. kaçta gidicen
kumsal maşallah çalışmalarına
allahım emeklerini boşa çıkarmasın

sezenciğim kanamanın olmamamsı güzel dualarım seninle dr dan hayırlı haberlerle dönersin inşallah arkadaşım...

inş.tedbir olarak yazdıklarımızı bir yere kopyalayalım sonra tekrar yapıştırırız buraya:roflol:

ZEYTİN kumsal fatoözel ahsen ebaraım42 ven_har mısra sezen busecan tualina esmeralda sevds hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi bakın kendinize aklım sizlerde olacak mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

sen de ii bak kendinea.s.

Kızlarrr müfettiş nedeniyle çok yoğunuz gelemiyorum.
Sizler nasılsınız?

ben iyiyim.diğerleri de iyidir inş.sen nasılsın.var mı ağrın sızın.valla ben sabah saolsun abimin tel etmesşyle uyandım yarım saat konuşunca uykum da kaçtı tabi zaten saat 10 du aradığın da:kedi:kahvaltı yapıcam birazdan pc başın da sonra da temizlik

ohh keyife bakkkkkk :))))))))

slm kızlar nasılsın.uzun süredir yazmıyorum birde site sorunlu.nasılsınız hepiniz.ben bugün doktora gittim malesef cinsiyeti öğrenemedik birkaç hafta sonra özele gideceğim inşallah o zaman öğreniriz.kan idrar tahlili verdim 3te sonuçlar çıkacak.ama bebişimi gördüm kalbi pıtpıt atıyordu gelişimi güzel dedi dktor haftası ile uyumlu dedi.ama poposunu döndüğü için cinsiyetini göremedik.sağlıklı olsunda birkaç hafta sonra öğrenelim.hayırlısı bakalım..

slm kızlar yüreğim sızlar

nihalim canım işlerinmi toparlıyorsun benn çok yoğunum ya (

ahsenim nasılsın bebeşimiz nasıl

sezenim dualarımız seninle ısrrarala diyorum o şeftaliyii sulu sulu yiyeceğiz rahat ol bebeğimm

zeytinim sen nasılsın sağlığın nasıl eşin bu aralar geleck değilmi yalnış hatırlamıyorsam seni manken gibi bırakıp gitmişti şimdii gelecekk şişkoo bir kadın ama en güzel şişşkoo :))) canım benimm

busecann tatatlım ptronundanmı giremdinn mesajlarını göremeidm hiç hormonal kankim benimm

ve_har önerini tuutuumm süper yazalım yapıştıralaım hehhehehehehh

mısracım üfetiişler var oyyy çok gergin olma sakın bebeğimmm

fatoözelimm canım sende girmemişisn sabahtan berii (( hiç mesajlarını göremedim balım belliki yoğunusunn

kumsalım nasılsın Alalhım emeklerni boş çıkartmasın bende o karışımı kullanıyorum bakalım ne yapacak o karışım pek merak ettim canım

tualina tatalımm sen nasılsın tatail sana yaradaıı benimde yakında bir tatail programım var

ebraraımm o güzel hoş sözlerden arada bir ütfen ekle ruhumuz gıda alsın bebeğim

xayeşx kayınvaldenden dolayı giremiyorum minik çıtır olsun bizi düşündüğünü biliyoruz

sevd sen nasılsın canım akşama doğru girecksin galiba :))) bir göbek atarız şöyle yandan ya nndann

kızlar herkes son durum ve son hallerini yazsınlarr kimlerin adeti yakın bilelim

yerimm ben onun poposunuu utanmışta saklamışş bebeşimiz ayy yerim yerim pek utangac olacak galibba hadi testlerin hayırlı sonuçlarla gelir haber verirsin bize tatalım hamileler az buçuk tahmin ederlermiş cinsyiyetini canım olsun biz bekleriz minğimiizn cinsiyetini :)))))opuyorumnanaktan senin sağlığın nasıl eşnin askerlkdurumu belli oldumu canımm

şimdi geçmişi okudum canlarımm maşallhh kumsalla fatoşşş çalışma yarışında rekor kırcakalar kızlar zeytinimizde öyle çalışkandıı hep o kalıma gelir değilmi zeytinn :))))))))))))) o çalışmalrının plaketini aldı sıra sizlerde .))))) eee bu kadar çalışma kırık not beklemiyorum sizlerden :))) özellklee ve fatoo ve kumsal

busecan hormonal kankiimm maşllhh başalmışsın azimleeeeeee ve karralıkla yalnız bu ay sende arakadşlarını örek al ve sıkı sıkı çalış tabbii bende bu aya öyle yapacağımm nasipsee .)))

nihalim 1 saatlik geç ölçmelrin var bana göre yumurtan çatladı ama bugünleri boş bırakma

ve_har canım ilaçlarını bırakıyorsun değilmii yavaş yavaş bırakk canım

evet hayatım bugün çok yoğunum yine. bende az sonra telden seni arayacaktım. seni merak ettim sen nasılsın.

oooooooooooy ben onun poposunu yerim. kız mı acaba bayanssulusmilegöstermiyor utanıyor. sağlıklı olsunda inşallah göstermesin. onun pıt pıt atan kalbine kurban olurum. çok sevindim canım gözün aydın

kızlar kimse yok bari bende işlerimi toparlıyım akşama iş kalmasın bol sohbet edelim dime ama :))))))))

evet balım inşallah akşama hepimiz müsait oluruz da şöyle bir halay döneriz. bugün istanbul sıkıntılı hava bozuk dolayısıyle benimde havam bozuk. bir sancı geliyor arada ne olduğunu anlamıyorum. sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ama daha en az 5 gün var. bu arada ateş tabloma yorum yapmamışsın

ven-har nasılsın canım. kaç gündür çok yoğunum seninlede doğru dürüst bir sohbet edemedik.

sezenciğim kanamanın olmamamsı güzel dualarım seninle dr dan hayırlı haberlerle dönersin inşallah arkadaşım...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. tualinam sen nasılsın bu arada. tatil dönüşünden beri senlede iki lafın belin kıramadık :1hug:

Kızlarrr müfettiş nedeniyle çok yoğunuz gelemiyorum.
Sizler nasılsınız?

mısram müfettişi boşver sen nasılsın. inşallah kanama ağrı sancı filan yoktur. yazmamışsın hiç bir şey yada yazdıysanda beni kaçırdım acaba :uhm:

kumsal sezen nasılsınız
sezen sen nasıl oldun canım dr. kaçta gidicen
kumsal maşallah çalışmalarına
allahım emeklerini boşa çıkarmasın

zeytinim nasılsın canıııııııııııııııııııııııım

çok şükür bin şükür bir daha olmadı kanama..bugün saat 16:00 da doktorda randevum var lütfen dua edin kızlar..herşey yolunda olsun gece hiç uyuyamadım..o kadar korkuyorum ki..

korkma sezencim allah yar ve yardımcın olsun canım. dualarımız sen ve bebeğinle. doktor dönüşü lütfen bizede haber ver canım

kızlarrr
kk karışık yineee
uff bir türlü düzelmedi

evet yaaaaaaaaaaaa

kızlar herkeze gunaydınnnnn bu gun herkez yoğunum yazmış :))))))))

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaal naber. enişte nasıl :jeyyar:

gnaydın canım iyiyim şükür birazdan dişciye gidicem sen nasılısn ?

canım ya ne zor işlemler bu diş problemleri. allah yardımcın olsun bitsede kurtulsan

fatoş ve ebrar günaydın kızlar...hoş geldiniz...

canııııııııııııııııııııııııııım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen beni özlemedinmi Çok üzgünüm çoook

kız bu ay ben bile kendi kendime şaşırıyorum walla eğer bu kadar çalışma sonucu bu eşşek sıpası yine gelmez se varya klava:

fatoocumm ateşin gayet sağlıklı gidiyor çalışmalarında gayet iyi bebeğim bekleyecğiz yarınki ateşin çok şey gösterbilir tattalım ben bugün ölçmedim nedensee şu karışımı kullanıyorum sol tarfımda hareketlilk var galiba yumurtalarımı geliştiriyor bakacağız bu ay vucudumu sıkı takibe aldımm hehehhehehehheh canım ben iyim sadce çok yoğunum hava sıcak amele yanığı oldu her tarafımm işte

geçmişe daldım görmedim serpilim.çok şükür iyiyiz bebişte iyi görünüyordu.sen nasılsın kardeşinin düğünü varmış hayırlı uğurlu olsun Allah bir ömür mutluluk versin.eşimin askerliği seneye kaldı en erken kasımda gidermiş oda bize uymadı seneye inşallah kısa dönem kalkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…