sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kanaman nasıl olduu uğurlu hamişimm sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok şükür bin şükür bir daha olmadı kanama..bugün saat 16:00 da doktorda randevum var lütfen dua edin kızlar..herşey yolunda olsun gece hiç uyuyamadım..o kadar korkuyorum ki..
Zeytin,im günaydın canım
kızlar günaydın kızkardeşimdeyim şuan onları yolcu edecğim ofise sabah uğrayamam diye hemen size yazayım ded,im kuzular umarım dünkü yazdığımız gibi herşey kaybolmaz kocamn öpüyorum hepinizi
ZEYTİN kumsal fatoözel ahsen ebaraım42 ven_har mısra sezen busecan tualina esmeralda sevds hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyi bakın kendinize aklım sizlerde olacak mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kızlarrr müfettiş nedeniyle çok yoğunuz gelemiyorum.
Sizler nasılsınız?
çok şükür bin şükür bir daha olmadı kanama..bugün saat 16:00 da doktorda randevum var lütfen dua edin kızlar..herşey yolunda olsun gece hiç uyuyamadım..o kadar korkuyorum ki..
ohh keyife bakkkkkk :))))))))inş.tedbir olarak yazdıklarımızı bir yere kopyalayalım sonra tekrar yapıştırırız buraya:roflol:
sen de ii bak kendinea.s.
ben iyiyim.diğerleri de iyidir inş.sen nasılsın.var mı ağrın sızın.valla ben sabah saolsun abimin tel etmesşyle uyandım yarım saat konuşunca uykum da kaçtı tabi zaten saat 10 du aradığın da:kedi:kahvaltı yapıcam birazdan pc başın da sonra da temizlik
slm kızlar nasılsın.uzun süredir yazmıyorum birde site sorunlu.nasılsınız hepiniz.ben bugün doktora gittim malesef cinsiyeti öğrenemedik birkaç hafta sonra özele gideceğim inşallah o zaman öğreniriz.kan idrar tahlili verdim 3te sonuçlar çıkacak.ama bebişimi gördüm kalbi pıtpıt atıyordu gelişimi güzel dedi dktor haftası ile uyumlu dedi.ama poposunu döndüğü için cinsiyetini göremedik.sağlıklı olsunda birkaç hafta sonra öğrenelim.hayırlısı bakalım..
slm kızlar yüreğim sızlar
nihalim canım işlerinmi toparlıyorsun benn çok yoğunum ya(
ahsenim nasılsın bebeşimiz nasıl
sezenim dualarımız seninle ısrrarala diyorum o şeftaliyii sulu sulu yiyeceğiz rahat ol bebeğimm
zeytinim sen nasılsın sağlığın nasıl eşin bu aralar geleck değilmi yalnış hatırlamıyorsam seni manken gibi bırakıp gitmişti şimdii gelecekk şişkoo bir kadın ama en güzel şişşkoo :))) canım benimm
busecann tatatlım ptronundanmı giremdinn mesajlarını göremeidm hiç hormonal kankim benimm
ve_har önerini tuutuumm süper yazalım yapıştıralaım hehhehehehehh
mısracım üfetiişler var oyyy çok gergin olma sakın bebeğimmm
fatoözelimm canım sende girmemişisn sabahtan berii(( hiç mesajlarını göremedim balım belliki yoğunusunn
kumsalım nasılsın Alalhım emeklerni boş çıkartmasın bende o karışımı kullanıyorum bakalım ne yapacak o karışım pek merak ettim canım
tualina tatalımm sen nasılsın tatail sana yaradaıı benimde yakında bir tatail programım var
ebraraımm o güzel hoş sözlerden arada bir ütfen ekle ruhumuz gıda alsın bebeğim
xayeşx kayınvaldenden dolayı giremiyorum minik çıtır olsun bizi düşündüğünü biliyoruz
sevd sen nasılsın canım akşama doğru girecksin galiba :))) bir göbek atarız şöyle yandan ya nndann
kızlar herkes son durum ve son hallerini yazsınlarr kimlerin adeti yakın bilelim
slm kızlar nasılsın.uzun süredir yazmıyorum birde site sorunlu.nasılsınız hepiniz.ben bugün doktora gittim malesef cinsiyeti öğrenemedik birkaç hafta sonra özele gideceğim inşallah o zaman öğreniriz.kan idrar tahlili verdim 3te sonuçlar çıkacak.ama bebişimi gördüm kalbi pıtpıt atıyordu gelişimi güzel dedi dktor haftası ile uyumlu dedi.ama poposunu döndüğü için cinsiyetini göremedik.sağlıklı olsunda birkaç hafta sonra öğrenelim.hayırlısı bakalım..
kızlar kimse yok bari bende işlerimi toparlıyım akşama iş kalmasın bol sohbet edelim dime ama :))))))))
inş.tedbir olarak yazdıklarımızı bir yere kopyalayalım sonra tekrar yapıştırırız buraya:roflol:
sen de ii bak kendinea.s.
ben iyiyim.diğerleri de iyidir inş.sen nasılsın.var mı ağrın sızın.valla ben sabah saolsun abimin tel etmesşyle uyandım yarım saat konuşunca uykum da kaçtı tabi zaten saat 10 du aradığın da:kedi:kahvaltı yapıcam birazdan pc başın da sonra da temizlik
sezenciğim kanamanın olmamamsı güzel dualarım seninle dr dan hayırlı haberlerle dönersin inşallah arkadaşım...
Kızlarrr müfettiş nedeniyle çok yoğunuz gelemiyorum.
Sizler nasılsınız?
kumsal sezen nasılsınız
sezen sen nasıl oldun canım dr. kaçta gidicen
kumsal maşallah çalışmalarına
allahım emeklerini boşa çıkarmasın
kızlarrr
kk karışık yineee
uff bir türlü düzelmedi
kızlar herkeze gunaydınnnnn bu gun herkez yoğunum yazmış :))))))))
gnaydın canım iyiyim şükür birazdan dişciye gidicem sen nasılısn ?
fatoş ve ebrar günaydın kızlar...hoş geldiniz...
kız bu ay ben bile kendi kendime şaşırıyorum walla eğer bu kadar çalışma sonucu bu eşşek sıpası yine gelmez se varyaşimdi geçmişi okudum canlarımm maşallhh kumsalla fatoşşş çalışma yarışında rekor kırcakalar kızlar zeytinimizde öyle çalışkandıı hep o kalıma gelir değilmi zeytinn :))))))))))))) o çalışmalrının plaketini aldı sıra sizlerde .))))) eee bu kadar çalışma kırık not beklemiyorum sizlerden :))) özellklee ve fatoo ve kumsal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?