kız bu ay ben bile kendi kendime şaşırıyorum walla eğer bu kadar çalışma sonucu bu eşşek sıpası yine gelmez se varyaklava:
serpicim faoşcum iyiyim nasıl oluym işte kahvaltımı anca bitirdim.makinemde çamaşırlar bitmek üzere makinem öter birazdan:roflol:çamaşır ascam ama yağmur ha gelidi ha gelecek:1no2:içeri asarız artık.sonra ev sil süpür toz al yemek yap hoop oldu mu akşam 7 biaraz daha takılıp çıkıyım.
ahsennnnnnnnnn çok sevindim onun pıpıt pıt yapan kalbini sevsinler kız gliba naz yapıyo benden sölemesi
nhlkpr, ven_har+, kumsal+, ahsen_81+, serpil02507+, fatosozel+
canlarım çıkıyorum şimdi akşam ustu burdayım hepinizi tek tek öpüyorum fatoş yorumunu gitmeden yapayım süpersinnnn canım maşşallah senle kumsala serpilimmmm ne zaman düğün şimdi sen neden gitmedin sorunlar yuzundan mi verharcım banada gelsene evde benimde çok iş var :)))))))))
slm kızlar hayıt aldım ama nasıl kullanılıyo bı desenıza.s.
ay deliricem ya o kadar yazdım hepsi gitttiiikötükedihüso
nhlkpr, ven_har+, kumsal+, ahsen_81+, serpil02507+, fatosozel+
canlarım çıkıyorum şimdi akşam ustu burdayım hepinizi tek tek öpüyorum fatoş yorumunu gitmeden yapayım süpersinnnn canım maşşallah senle kumsala serpilimmmm ne zaman düğün şimdi sen neden gitmedin sorunlar yuzundan mi verharcım banada gelsene evde benimde çok iş var :)))))))))
nihalim bende kırılmalar kolay kolay olmaz kırıldımdamı yaşımda o insanı yok sayarım o yüzden gitmedim artı işlerimde yoğun ama işler bahane benim için canım galiba bu yönümü sevmiyorum ben ama yapı meselesii işte sempatiksalakcinni
canım 1 su bardağına kaynamış su koy korsuz 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu ekle üzerini kapat 10 dk beklesin sabah ve akşam aç karına iç en az 3 ay kullanacaksın şifan olsun bu bitki gerçketen mucize canım aksatmadan kullan bir abla tavsiyesisonra bu gelecek emin ol
slm kızlar hayıt aldım ama nasıl kullanılıyo bı desenıza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?