bu arda adetli olup olmamnda önemli değil sürekli iç canımm dualrımız seninleakannehir
ven har olursa ilk olacakk tabii olursaa :)))))))))) olmassa ne yapayımm yapacak bşi yok eşimin 2 oğlu var onlarla idare edeceğimm mucux kaçtım ben
kızlar üzgünüm çıkmalyım ben ikindiye doğru gelirimm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
secdssssssssssssssssssssssssss akşama şimdii çıkıyorumm seni kurtluuu senii busecanda sen gibii halay deyince hopluyor akaşma şöyle iki dönelimm rahatlayılımm byeeeeeeeeeee
slm kızlar hayıt aldım ama nasıl kullanılıyo bı desenıza.s.
kızlar şekerleblebiyi gören varmı
bende çıkıyorum biraz işim var öpüyorum hepinizi
nihalim bende kırılmalar kolay kolay olmaz kırıldımdamı yaşımda o insanı yok sayarım o yüzden gitmedim artı işlerimde yoğun ama işler bahane benim için canım galiba bu yönümü sevmiyorum ben ama yapı meselesii işte sempatiksalakcinni
hahhahhahahahhah yupyyyyyyyyyyyyyyyyyy bütğün güzeller toplanmışşşşşşşşş kızlar bende bu ay yakı yapıştıracğım adetim bitsinde bu sıcakaarda çekebilirmiyim b bilmiyorumm haa bu arada benim hayıt maceram bitii şimdi yenii bir kür uyguluyor ne içerğini biliyorum ne adını nede yapanıı öyle içiyorum işte eşimde devlet sıırı gibi saklıyor sankiii mucizevi birşeydee neyse ben içiyorum hergün bir yemek kaşığıı 2 gü daha kullanacğım sonra mola
nhlkpr, ven_har+, kumsal+, ahsen_81+, serpil02507+, fatosozel+
canlarım çıkıyorum şimdi akşam ustu burdayım hepinizi tek tek öpüyorum fatoş yorumunu gitmeden yapayım süpersinnnn canım maşşallah senle kumsala serpilimmmm ne zaman düğün şimdi sen neden gitmedin sorunlar yuzundan mi verharcım banada gelsene evde benimde çok iş var :)))))))))
fatoşum nasılsın çalışmaların maşallahı var.inşallah bu ay gelit bebeğin.annemde telefonda sordu cinsiyeti belli pldumu diye.bende poposunu dönmüş göremedi dedim kızdır o zaman dedi.ama bizim cihaz çok kötü dedi doktor bende birkaç hafta sonra başka bir ilçeye özele gideceğim.oruç gelmeden giderim.o zaman görebiliriz inşallah.
yanii evet ev işleride hiç bitmek nedir bilşmiyor( akşama kadar iş iş iş vallhii amannnnnnnn yanii boshayallersmile anam şöyle zengin değiliz alalım eve kadın o yapsın bizi keyif çatalımm ben herzaman derimm benimki teneke hiç bir mokkaa yaramadı şimdiye kadarohaoldumsmile
hayıt sende akıntı yaptımı canım yani sulu bir hatunmuusn :))) ayyyyyyyyyyyyyyyyy biraz terbiyesizce oldu ama ne yapalımm
serpicim faoşcum iyiyim nasıl oluym işte kahvaltımı anca bitirdim.makinemde çamaşırlar bitmek üzere makinem öter birazdan:roflol:çamaşır ascam ama yağmur ha gelidi ha gelecek:1no2:içeri asarız artık.sonra ev sil süpür toz al yemek yap hoop oldu mu akşam 7 biaraz daha takılıp çıkıyım.
fatoocumm ateşin gayet sağlıklı gidiyor çalışmalarında gayet iyi bebeğim bekleyecğiz yarınki ateşin çok şey gösterbilir tattalım ben bugün ölçmedim nedensee şu karışımı kullanıyorum sol tarfımda hareketlilk var galiba yumurtalarımı geliştiriyor bakacağız bu ay vucudumu sıkı takibe aldımm hehehhehehehheh canım ben iyim sadce çok yoğunum hava sıcak amele yanığı oldu her tarafımm işte
sakin ol balım sakin ol biz kuduralım diyemi siliniyor anlamadımki sempatiksalakcinniay deliricem ya o kadar yazdım hepsi gitttiiikötükedihüso
kimse gok(((((
fato özel ablacım ıkımız kaldık nasılsın
buseeeeeeeeeeeeeeeeee kız seni çok özledimslm kızlarr
ben deldiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsın mısracım
tatlım görmedim yazını ben geldim şimdide sen gitmişsin. Bu arada iyi gibiyim ama sanki regl olacakmışım gibi sancım var oysa bugün daha 23. Günüm. Sen nasılsın
buseeeeeeeeeeeeeeeeee kız seni çok özledim
:1hug::1hug:
:))))))) buse sende mi yakı yapıcanyakı nasıl yapcam 8. gündeyim bugün benn
pek umudum yok busem bayağı sıkıntım var ama daha 23.günde olmamalıinşş olmazsın fatoşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebiş gelirr
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ay varya iş yığıldı yaa sıkıldım valla çalışmaktan bu ne yaaa:tomato:
benim fikrimi sorarsan yumurtlama gününe yakın bir günde yapıştır.yakı nasıl yapcam 8. gündeyim bugün benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?