Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

secdssssssssssssssssssssssssss akşama şimdii çıkıyorumm seni kurtluuu senii busecanda sen gibii halay deyince hopluyor akaşma şöyle iki dönelimm rahatlayılımm byeeeeeeeeeee

ven har olursa ilk olacakk tabii olursaa :)))))))))) olmassa ne yapayımm yapacak bşi yok eşimin 2 oğlu var onlarla idare edeceğimm mucux kaçtım ben

kızlar üzgünüm çıkmalyım ben ikindiye doğru gelirimm öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

anladım cnm tama.çünki gecen oğlumuz takıma girdi die bişi yazmıştın. ondan sordum.nese cnm bende çıkıyım ikindiye kadar bitiriyim işlerimi rahat rahat sohbet edelim inş.

görüşürüz kızlar byeea.s.

hadi o zaman kızlar ikindiye görüsmek üzere halay cekcez heeee unutmayın

ahsencim canım çok sevindim maşallah yavruna bence kız bu bebiş pek bir nazlı baksana
sexencim canım güzel hbaerlerini bekliyoruz dularımız seninle
serpilim canım iyiyim çalışıyorum işte havada yağmurlu ve sıkıcı amiiiin inşallah canım inşallah
karışımı kullanmaya başlamışsın hayırlı olsun bebişne vesile olsun canım nasıl içebiliyormusun tadı falan varmı bir değişiklik benim son durum çalışmalara devam pazartesi salı adet bekliyorum
inşallah bebiş gelir
fatoşcum canım maşallah senin ateşte güzel gidiyor çalışmlarda sıkı inşallah bebiş gelir bu ay
aynen katılıyorum sana bu kadar çalışmaya da gelsin artıkkk.........
nihalcim nasılsın hadi bakalım toparla işleri akşama çok işimiz varr:))
venhar nasılsın ev işleri yap yap bitmez kolay gelsin cnaım

slm kızlar hayıt aldım ama nasıl kullanılıyo bı desenıza.s.

ben öğlen ve akşam yemeklerinden yarın saat 45 dakika filan önce içiyorum. bir fincan kaynamış suya bir çay kaşığı hayıt elimle ezerek atıyorum. sonra fincanın ağzını kapatıp 10 dakika dinlendiriyorum. ve içiyorum ılıkken mısra bana öyle söylemişti.

kızlar şekerleblebiyi gören varmı

görmedin tatlım

bende çıkıyorum biraz işim var öpüyorum hepinizi

tamam canım çok yorma kendini

amaaaaaaan en iyisini yaptın boşver herkese hak ettiği kadar değer vereceksin. sen çok iyi niyetlisin. herkesi kendin gibi sanıyorsun. azıcık bazı şeylerin dışında dur belki kıymetin olur

tatlım bence yakı yumurtlama gününde yapıştırılması çok yerinde bir davranış. o güne getir

canım akşama görüşürüz. szin orada hava nasıl kağıthane kapalı puslu pis bir hava var öldürdü beni .

sanki. bu kadar çalışmada bir boka yaramayacak gibi canım ya. adet olacakmışım gibi hissediyorum hemde bugün. öyle bir sıkıntım var. üstelik bugün olursam hapı yutarım üzerimde bembeyaz bir elbise var. düşünsene beni bembeyaz elbise ile ayyyyyyyyyyyy

serpilim yanlız değilsin balım benimkide teneke bence :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hayıt sende akıntı yaptımı canım yani sulu bir hatunmuusn :))) ayyyyyyyyyyyyyyyyy biraz terbiyesizce oldu ama ne yapalımm

aslında şu anda akıntım normal. çünkü ben adet olacağım hafta akıntım olmaya başlar. şimdi o var o yüzden farkedemiyorum. bu hafta sonu hormon testlerimi tekrar yaptırıcam. o zaman belki belli olur değerlerden

çalışmak ne kadar zorsa ev hanımı olmak ta bir o kadar zor

yarınki ateşim ne olacak ki anlamdım. bugün 1 derece düşmüş bana sanki yarında düşecek gibi geliyor.

inşş olmazsın fatoşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bebiş gelirr

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ay varya iş yığıldı yaa sıkıldım valla çalışmaktan bu ne yaaa:tomato:

canım ya yazık tatildende bir şey anlamadan döndün zaten birde şimdi iş yoğunluğu kıyamam sana

yakı nasıl yapcam 8. gündeyim bugün benn
benim fikrimi sorarsan yumurtlama gününe yakın bir günde yapıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…