yakı kardeşim bizde yakı konusunda uzman olduk senle haaaaguclubacismile:))))))) buse sende mi yakı yapıcan
ilişkidenden sonra duşunu al beline yapıştır tam kuyruk kısmına doğru iki gun sonra çıkar
walla fatoş google gibiyiz :))))))) yağmur yağıyo fatoşşşşşyakı kardeşim bizde yakı konusunda uzman olduk senle haaaaguclubacismile
beline yapıştırıyo tahmınime gore yumurtaları sıcak tutup hamile kalmayı kolaylaştırıyo öle bir topikte var hamile kalanlar varmış hatta annelerimiz hep soylerle belini açık tutma falan :)))))))))))))yakı ne işe yarıyormuş hiç duymamıştım
:))))))) buse sende mi yakı yapıcan
ilişkidenden sonra duşunu al beline yapıştır tam kuyruk kısmına doğru iki gun sonra çıkar
canım ya yazık tatildende bir şey anlamadan döndün zaten birde şimdi iş yoğunluğu kıyamam sana
benim fikrimi sorarsan yumurtlama gününe yakın bir günde yapıştır.
busecim ben 9 gunde yapıştırdım iki gun sonra ilişki ve tekrar yapıstırdım ayrıca gun aşırı ilişti en ideali her gun olunca kalite azalıyo canım :)))))ne zaman peki
ewt fatoşcum sormaa yaaaa
yumurtlama zamanı mı yapıyım kızlar bide gün aşırımı çalışma olsun ya geçen ay üst üste yaptık ovulasyon zamanı oda tutmadı
walla fatoş google gibiyiz :))))))) yağmur yağıyo fatoşşşşş
bu ayın talihlileri kim acaba çok merak ediyorum kızlar...
ne zaman peki
ewt fatoşcum sormaa yaaaa
yumurtlama zamanı mı yapıyım kızlar bide gün aşırımı çalışma olsun ya geçen ay üst üste yaptık ovulasyon zamanı oda tutmadı
daha duuuuuuuuuuur yeni başlıyoruz her şey sırayla daha sana rakı öğreticez.......... başka ne vardı kızlar yaçorba molası verdim.ay sizden öğrenceğim çok şey var yakı makı gün aşırı ilişki vs vs :)
daha duuuuuuuuuuur yeni başlıyoruz her şey sırayla daha sana rakı öğreticez.......... başka ne vardı kızlar ya
nihal dedim sana benim nefesim kuvvetli değil diye. bir seslendim sadece ven_har geldi başkada kimse yok
yaaaaaaaaaaaa burasıda öyle pis basık bunaltıcı bir hava var.
walla bende çok merak ediyorum. regl tarihi yakın olan kim varki acaba. benimki 25 temmuz
aslında doktorlarda gün aşırı diyorlar ama bilemiyorum. biz bu ay çok sıkı çalıştık bakalım ne olacak
rakıyı öğrenmeyim kalsın yakı yeter banakaydirigubbakcemile3
ben yeterim hepinizeama çıkıcam 10 dk temizliğim yarım kaldı acıktım çorba içiyorumcokacimcoook
kız bizde geçen y sıkı çalıştık olmadı ya inş sizin olur allah biliyo zamanı var sanırım çok çalışmayla alakası yok cnm ya o günü tutturmakla alakası var
kız yağmurda dua edin işteee
nihal kız ben şimdi bir yakı daha yapsammıki acaba adetime 4-5 gün varwalla fatoş google gibiyiz :))))))) yağmur yağıyo fatoşşşşş
yoooooooook öyle rakıyı filan almayayım değilmi kızlar her şeyi öğrencen sırasıyla. ay kız hala temizlikmi yapıyorsun bitiremedinmi kaç saat olduklava: bu arada afiyet olsn çorbanda ne çorbası yaptın karnım acıktı benim cokacimcoook
buseeeeeeeeem o günü tutturmaklada alakası yok bebeğim allah ne zaman isterse o zaman olacak. biz o zamanlarıda daha önceki günlerde boş geçirmedik ama sonuç malum. tedbir bizden takdir ondan. bizimki tedbir yani balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?