Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:))))))) buse sende mi yakı yapıcan

ilişkidenden sonra duşunu al beline yapıştır tam kuyruk kısmına doğru iki gun sonra çıkar

ne zaman peki

canım ya yazık tatildende bir şey anlamadan döndün zaten birde şimdi iş yoğunluğu kıyamam sana

benim fikrimi sorarsan yumurtlama gününe yakın bir günde yapıştır.

ewt fatoşcum sormaa yaaaa

yumurtlama zamanı mı yapıyım kızlar bide gün aşırımı çalışma olsun ya geçen ay üst üste yaptık ovulasyon zamanı oda tutmadı

ne zaman peki

yumurtlama zamanı mı yapıyım kızlar bide gün aşırımı çalışma olsun ya geçen ay üst üste yaptık ovulasyon zamanı oda tutmadı
busecim ben 9 gunde yapıştırdım iki gun sonra ilişki ve tekrar yapıstırdım ayrıca gun aşırı ilişti en ideali her gun olunca kalite azalıyo canım :)))))

walla fatoş google gibiyiz :))))))) yağmur yağıyo fatoşşşşş

yaaaaaaaaaaaa burasıda öyle pis basık bunaltıcı bir hava var.

bu ayın talihlileri kim acaba çok merak ediyorum kızlar...

walla bende çok merak ediyorum. regl tarihi yakın olan kim varki acaba. benimki 25 temmuz

ne zaman peki

aslında doktorlarda gün aşırı diyorlar ama bilemiyorum. biz bu ay çok sıkı çalıştık bakalım ne olacak

nihaaaaaaaaaaaaaaaal kız bir tek sen ve ben varız. topic nöbetçileri. nihal + fatoş. heeeeeeeeeeeey millet nerdesiniz

daha duuuuuuuuuuur yeni başlıyoruz her şey sırayla daha sana rakı öğreticez.......... başka ne vardı kızlar ya

rakıyı öğrenmeyim kalsın yakı yeter banakaydirigubbakcemile3

nihal dedim sana benim nefesim kuvvetli değil diye. bir seslendim sadece ven_har geldi başkada kimse yok

ben yeterim hepinize ama çıkıcam 10 dk temizliğim yarım kaldı acıktım çorba içiyorumcokacimcoook

kız bizde geçen y sıkı çalıştık olmadı ya inş sizin olur allah biliyo zamanı var sanırım çok çalışmayla alakası yok cnm ya o günü tutturmakla alakası var

kız yağmurda dua edin işteee

rakıyı öğrenmeyim kalsın yakı yeter banakaydirigubbakcemile3

ben yeterim hepinize ama çıkıcam 10 dk temizliğim yarım kaldı acıktım çorba içiyorumcokacimcoook

yoooooooook öyle rakıyı filan almayayım değilmi kızlar her şeyi öğrencen sırasıyla. ay kız hala temizlikmi yapıyorsun bitiremedinmi kaç saat oldu klava: bu arada afiyet olsn çorbanda ne çorbası yaptın karnım acıktı benim cokacimcoook

buseeeeeeeeem o günü tutturmaklada alakası yok bebeğim allah ne zaman isterse o zaman olacak. biz o zamanlarıda daha önceki günlerde boş geçirmedik ama sonuç malum. tedbir bizden takdir ondan. bizimki tedbir yani balım

ewtt fatoşcummmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…