bana öylesi mantıklı geliyor yumurtlama zamanı belin sıcak olursa sanki daha iyi olacakmış gibi. birde ilk yakıyı 2 gün sonra çıkartıyorsun ya aynı gün banyo yapıp nihal gibi bir kere daha yap olmazsa önümüzdeki ay başka şeklini deneriz.yumurtlma zamanı mı yapıyım
yoooooooook öyle rakıyı filan almayayım değilmi kızlar her şeyi öğrencen sırasıyla. ay kız hala temizlikmi yapıyorsun bitiremedinmi kaç saat olduklava: bu arada afiyet olsn çorbanda ne çorbası yaptın karnım acıktı benim cokacimcoook [/COLOR][/B]
kız şaka yaptım sana. sende hemen ciddiyemi aldın yoksarakı felan istemem günaha sokmayın beni:umursamaz:napayım bitmedi bend emi bi sorun var acaba şöle söleyim evim 100m2 2 oda 1 salon silip süpürüp toz almam tam 3 saat sürüyo.akannehir
kız şaka yaptım sana. sende hemen ciddiyemi aldın yoksa
fatosozel+, ven_har, busecan35+, kumsal+
merhaba topic şekerleri nasılsınız ?
a.s.
hoşgeldin canıııııııııııııııııııımkızlar geldimmmmmmmmmmmm
buse nasıl yapılacağını yazdım sana okumuyomusun beni buseeeeeeeeeeeee duy beniiiiiiii
bilmem önce bu çağırdıkların gelsin gerisine sonra bakarız. mısraya seslendinmifatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
venharrrrrrrrrrrlrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
serpilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kumsallllllllllllllllllllllllllllll
ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
buseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sezennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
waysexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
sevdssssssssssssssssssssssssss
tualinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fatoş başka kim vardı çağırayayım söle sen
:)))))))))))) şimdi bana küsmesin fatoş busecik :))))))))))))9hoşgeldin canıııııııııııııııııııım
buse bak duy nihaliklava:walla çok fena yapar haberin olsun :roflol: :roflol: :roflol:
daha karpuz kesecektik nereye gidiyorsun hemenben çıkıyım yarım kalan temizliğimi yapayım sonra da yemek yapayım.akşam girerim inş görüşürüz öpüyorum siziopuyorumnanaktan
canımm kolay gelsin benimde duvar silme niyetim var bu hafta sonu önerin var mı ?ben çıkıyım yarım kalan temizliğimi yapayım sonra da yemek yapayım.akşam girerim inş görüşürüz öpüyorum siziopuyorumnanaktan
evet küsebilir ama çabuk barışıyor:)))))))))))) şimdi bana küsmesin fatoş busecik :))))))))))))9
ohhhhhhhhhh hoşgeldin canımmm nasılsınben geldim nihalciğim....
nihal walla tualina geldi.canımm kolay gelsin benimde duvar silme niyetim var bu hafta sonu önerin var mı ?
canımm kolay gelsin benimde duvar silme niyetim var bu hafta sonu önerin var mı ?
hımmm yerim ben onun küsmelirini :))))))))))evet küsebilir ama çabuk barışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?