kız korkulur senden haaaaaaaaaaa. benide bir okuyup üflermisin balımohhhhhhhhhh hoşgeldin canımmm nasılsın
bende var loc canım pratik silme önerisi ? var mı ?detarjan konusun da diyosan loc die bi ürünü övüyolar bilmem ben denemedim.ben cifle siliyorum.mısraya sor usta o temizlik konusun danese kızlar kaçtımben byeee
envey ürünü gerçekten harika kızlardetarjan konusun da diyosan loc die bi ürünü övüyolar bilmem ben denemedim.ben cifle siliyorum.mısraya sor usta o temizlik konusun danese kızlar kaçtımben byeee
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: oldumu fatoşş :))))))))))kız korkulur senden haaaaaaaaaaa. benide bir okuyup üflermisin balım
ohhhhhhhhhh hoşgeldin canımmm nasılsın
onlardan da kullandım ama su ara tek favorim sıvı arap sabunu limonlu laminatlara koltuklara falan süper :))))))))))))))))))))))))))envey ürünü gerçekten harika kızlar
allah razı olsun.ne okudun kız:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: oldumu fatoşş :))))))))))
ohhhhhhhhhh canım sen nerde oturuyodun unuttum ? yani sahilde falan mı yuryuş ? hem temizlik bittimi önerilerin var mı bana :))))))))hoşbuldum canım iyiyim mesainin bitmesini bekliyorum...akşama yürüyüşümüz var kocişle...
onlardan da kullandım ama su ara tek favorim sıvı arap sabunu limonlu laminatlara koltuklara falan süper :))))))))))))))))))))))))))
nihayet bizi hatırladın şekerim. nerelerdesin bakem sen. tatilden sonra bizi ihmal ediyorsun. karşılaşamıyoruz :sinifsinif:hoşbuldum canım iyiyim mesainin bitmesini bekliyorum...akşama yürüyüşümüz var kocişle...
sırrrr sölenmez işin buyusu bozulur canımmmm :))))))))))) karışma bendeeeeeeallah razı olsun.ne okudun kız
aynen katılıyorum ve kimyasal değil...rahatlıkla kullanıyosun...
ohhhhhhhhhh canım sen nerde oturuyodun unuttum ? yani sahilde falan mı yuryuş ? hem temizlik bittimi önerilerin var mı bana :))))))))
nihayet bizi hatırladın şekerim. nerelerdesin bakem sen. tatilden sonra bizi ihmal ediyorsun. karşılaşamıyoruz :sinifsinif:
çok guzel canım akşam saati insan çok huzurlu oluyo yururyunce bide yeşillik mis temizlik konusunda evliliğimde 4 yıl bitti hep kendim yaptım biraz zorlanıyorum ama hiç kadın almayı düşünmedim :)) kendime eziyet hoşuma gidiyooo :))))))canım sahilimiz var ama biz kampüste yürüyoruz eşimle üniversitede çalışıyor aşkım, yeşillik ve kuş sesleri eşliğinde..mayıs sonunda yaptım canım temizliği, ben uğraşamıyorum kuzum temizlikle 15 güne bir bayan gelip yapıyor sağolsun...duvarda silmedim bu yıl geçen yıl boyatmıştık temiz geldi gözüme...sana kolay gelsin canım çok yorma kendini ev işi çok nankör nihalciğim...
hoşgeldin beybiiiiiiibütün kızlar toplandık hepiniz hg
hoşgeldin beybiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?