Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohhhhhhhhhh canım sen nerde oturuyodun unuttum ? yani sahilde falan mı yuryuş ? hem temizlik bittimi önerilerin var mı bana :))))))))

canım sahilimiz var ama biz kampüste yürüyoruz eşimle üniversitede çalışıyor aşkım, yeşillik ve kuş sesleri eşliğinde..mayıs sonunda yaptım canım temizliği, ben uğraşamıyorum kuzum temizlikle 15 güne bir bayan gelip yapıyor sağolsun...duvarda silmedim bu yıl geçen yıl boyatmıştık temiz geldi gözüme...sana kolay gelsin canım çok yorma kendini ev işi çok nankör nihalciğim...

nihayet bizi hatırladın şekerim. nerelerdesin bakem sen. tatilden sonra bizi ihmal ediyorsun. karşılaşamıyoruz :sinifsinif:

aaa buralardayım hep fatoşum yazmasamda okuyorum mutlaka...çoğunlukla masamda olmuyorum oluncada yazıyorum genelde...:))opuyorumnanaktan

çok guzel canım akşam saati insan çok huzurlu oluyo yururyunce bide yeşillik mis temizlik konusunda evliliğimde 4 yıl bitti hep kendim yaptım biraz zorlanıyorum ama hiç kadın almayı düşünmedim :)) kendime eziyet hoşuma gidiyooo :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…