nihalimmmmmmmmmm özkledim seni kzuuz
busevcan kankii ateşim normale döndüü benim geçen ay saçamlamıştıı
mısracım ne our stres olma dün biizm yüüzmden sters oldun
fatooo canımm akşam aradaım kapsama dışındaydın senin baz istasyonuna emiii
ve diğer fıstıklarr iyi bakın kendinizee
sezenim kontrolünü merak ediyorumm
walla bende sabah gördüm aradığını bende bizim baz istasyonumuza
yaa honeye çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmm :2:mafoldumben neden böyle oluyo bu kızda yaaa ama inş yeniden hamile kalacakk inşşşşşşşşşşşşşş allahım daha fazla onu üzme ne olurrrr
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benden kaynaklanan bişey değil bana kalsa akşama kadar kk dayım :)))
büroda e-ofis programı var
herşeyimiz kayıt altında :1ninca:
ayyyyyy yazık sana yaaaaaaaaa
canlarım hepinizi seviyorum kaçtım ben
bizde seni seviyoruz kendini lütfen üzme. o para senin alnının teri. ananın ak sütü gibi helal mutlaka seni bulacak merak etme canım
günaydın canlarımmmmmmmmmm
günaydın tatlım
günaydın herkese
ben nete çok fazla giremiyorum malesef((
günaydın tatlım
günaydın kızlar sizleri okumak ne kadar güzel
fatommm günaydın balımmm mucuxx
tualina belirtilere bende inanmıyorum benide kandırıyor galiba eşimde beni kandırıyor
kumsalım evet bakalım ateşin nasıl gidecek merakla bekliyorum bebeğim
canlarımm
ebrarraım gün güzel ve güzel olsun mucux kızlar tapuya gitmeliyim imzalarım var bu arda
3 ayrı hocaya bakıtırdık hepside paran dönecek diyorlar kısmett bakalımm umarım alan vicdana gelir getir parayıı sadce dua ediyorum yaradana sığınıyor ona havale ediyorum hepinizi öpüyorumm
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim tatlım sağol a.s.
günaydınnnnn fıstıkım nasılsın ? a.s.
sanırım en doğrusu ümitsiz olmak kötü ama üzeriene çok düşmekte ayrı bi psikolojik baskı gibi oluyor umarım ummadığın anda meleğin seninle olur canım :1hug:
günaydın ebrarım
günaydın fatoşcuğum h.g nasılsın canım...
günaydın iyiyim birtanem sen nasılsın
günaydınnnnn canımm nasılsın
günaydın canım sen nasılsın. kumsalım senin adet günün ne zamandı
bu ay adet olacağım tarihi bile bilmiyorum inanın okadar rahatlık çöktü yani:)) hesaplamayacağımda artık birde böyle deneyelim bakalım...:))
seninle biz aynı gün adet oluyorduk tualina benimki pazar yada pazartesi
serpoşun macerasıı
1 gün 36.3
2.gün ?
3gün.36.5
hadi hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaah
bugün akşam pc de olucam canım eve giidnce açıcamm bebeğim evet yaşamda dertler bitmiyor ama unutmaki dertler olmassa mutluluk kavramının tadına nasıl varacağız değilmi kuzu
waaaaaaaaay sen akşamları pc açarmısın balım
tatalım benim bugün 5 milyar param ya çalındı ya düştü yada bişler oldu öğlen 1 de farkettim canım sıkkın evet honeyin ki daha sıkıcı bir olay yine benimkini bir şeklde telafi ederiz ama honeyy yıkıldıı .(( minik bebeğim evet topic bugün nedense sıkıcı oldu ama insanız işte başımıza heran herşey gelebilir oluyor bunlar tatalım sen nasılsın
o para helal geri dönecek sana göreceksin
hayırlı akşamlarrr kıslar serpil ablam nasılsın kaç gündür görüşemiyoruz biraz okudğum kadarı ile parana ne olmuş anlamadım ama canım cana geleceiğine mala gelsin allah büyük tatlım
honey arkadaşımada çok üzüldüm canım ya biz ne söylesekte çok az bunuda biliyom ben
bugün hiç kimselerin keyfi yok sanırsam hele benim hiç yokkk
senin neyin var tatlım
fatoooo nikini aşığda belki pc de değils,in ben yazacağım içi,mden yazmak geliyorr nedense eskiden yazrken rahatlayan biriydim aslında dün yine bana ilham gelmişti konu kadınn kadındıı ama evde kağıt bulamdım yazamadım bana gelen ilhamide gitii :))) bugün kimbilir neler yazarım nelerr :)) fatooo kahve içtim faldan anlamam birde fincanı kapttım sanki birilerii bakacakta bugün parayı kaybetmem içimi acııtıı ama honeyin gözyşaları kadar acıtmadı ve ben onu çok iyide teselli edemedim hepinize selamı var honeyy içimiizi acıttı kızlar genç bir kıızn ağlamsı benim hep moralimi boazrr rabbimmm tez zamanda o gözyaşlarını güle çevirsin inşallhh işte yaşamda bunlarıda yaşıyoruz bu bir sınav değilmi ? bazan diyorum çok ağır bir sınav olmuyormu ama sınavlar bazan çok ağır olur biz kullara göre sınavı umarım herkes başarıyla geçer
gülüm ben akşam haberi alınca hemen çıktım topicten çünkü herkes çok merak içindeydi. ben söylemek istemedim. birde üzüntümden ne yaptığımı bilemedim.
bugün pazartesi pekde güzel başlamdık kendi adıma yazıyorum 5 milyar müşteri param gitti bu günümüzde biraz iyi para ben üzgündüm ama kendimce aşmalyım bunu biraz zoruma giiti helal kazandığımöa inanıyorum ama belkide bna bir uyarı bir ceza kendimi yargılıyorum bugün deli gbi şaşaşkın trafikte işe yetişreken honeyy aradı ağlıyorduu boş gebelikmiş ve benim kan beynimdeyken ona çaktırmadan teselli etmey çalıştıumm bir müddet giremeyecğini söyledii kendini toparlayınca gelecek çokda kolay değil şuan yaşadıkları rabbim yardımcısı olsun 6 yılın hasreti ve umutları onu ciddi anlamda sarstıı onu arayacağım akşam kızlar eve gidemedim tarfiğe çıkacak gücü bulamdım kendimde eşimde işte ne yazıkii deli gbibi çalışıyorlarcanlarım dün şairaneliğm tutmuş birşeyler yazmıştım bakalım yarın bize neler getireck ve yaşamımızdan neleri götürecek sabırla ve bilmeden bekleyip göreceğiz antalayda hava cehhenem boğucu ve pis ne yapalım havanın bile hayrı yok bugün
allah ikinizede sabır versin.