Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

walla bende sabah gördüm aradığını bende bizim baz istasyonumuza klava: canım yaaaaaaaa üzgünüm bende akşam seninle konuşup acısı hafifletmek isterdim.

yaa honeye çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmm :2:mafoldumben neden böyle oluyo bu kızda yaaa ama inş yeniden hamile kalacakk inşşşşşşşşşşşşşş allahım daha fazla onu üzme ne olurrrr

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benden kaynaklanan bişey değil bana kalsa akşama kadar kk dayım :)))
büroda e-ofis programı var
herşeyimiz kayıt altında :1ninca:

ayyyyyy yazık sana yaaaaaaaaa

canlarım hepinizi seviyorum kaçtım ben

bizde seni seviyoruz kendini lütfen üzme. o para senin alnının teri. ananın ak sütü gibi helal mutlaka seni bulacak merak etme canım

günaydın canlarımmmmmmmmmm

günaydın tatlım

günaydın herkese
ben nete çok fazla giremiyorum malesef ((

günaydın tatlım

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın ebrarım

günaydın fatoşcuğum h.g nasılsın canım...

günaydın iyiyim birtanem sen nasılsın

günaydınnnnn canımm nasılsın

günaydın canım sen nasılsın. kumsalım senin adet günün ne zamandı

bu ay adet olacağım tarihi bile bilmiyorum inanın okadar rahatlık çöktü yani:)) hesaplamayacağımda artık birde böyle deneyelim bakalım...:))

seninle biz aynı gün adet oluyorduk tualina benimki pazar yada pazartesi

serpoşun macerasıı
1 gün 36.3
2.gün ?
3gün.36.5

hadi hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaah

bugün akşam pc de olucam canım eve giidnce açıcamm bebeğim evet yaşamda dertler bitmiyor ama unutmaki dertler olmassa mutluluk kavramının tadına nasıl varacağız değilmi kuzu

waaaaaaaaay sen akşamları pc açarmısın balım

o para helal geri dönecek sana göreceksin

senin neyin var tatlım

gülüm ben akşam haberi alınca hemen çıktım topicten çünkü herkes çok merak içindeydi. ben söylemek istemedim. birde üzüntümden ne yaptığımı bilemedim.

allah ikinizede sabır versin.

honey seni seviyoruz canım. her zaman yanındayız. üzülme ne olursun. bunu veren rabbim sana sağlıkla bir bebek verecek inşallah. sakın umudunu yitirme. lütfen üzülme

FATOŞCUM nabeeerr ne olmuş dün ya burda serpilin parası honeyin bebeği :gitme: allahım sen yardım et
çok üzüldüm yaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sen nasılsınnn

ATEŞ TABLOM KIZLAR

28.06.2010 1.GÜN 36,4
29.06.2010 2.GÜN 36,4
30.06.2010 3.GÜN 36,2
01.07.2010 4.GÜN 36,3
02.07.2010 5.GÜN 36,5
03.07.2010 6.GÜN 36,6 :hulya:
04.07.2010 7.GÜN 36,7 :hulya:
05.07.2010 8.GÜN 36,3
06.07.2010 9.GÜN 36,2 :hulya:
07.07.2010 10.GÜN 36,3 :hulya:
08.07.2010 11.GÜN 36.3
09.07.2010 12.GÜN 36,1
10.07.2010 13.GÜN 36,5 :hulya:
11.07.2010 14.GÜN 36,3 :hulya:YUMURTLAMA
12.07.2010 15.GÜN 36,5 :hulya:
13.07.2010 16.GÜN 36,5 :hulya: YAKI YAPIŞTIRDIM
14.07.2010 17.GÜN 36,5
15.07.2010 18.GÜN 36,7
16.07.2010 19.GÜN 36,7
17.08.2010 20.GÜN 36,7 :hulya:
18.07.2010 21.GÜN 36,7 :hulya:
19.07.2010 22.GÜN 36,7 :hulya:
20.07.2010 23.GÜN 36,6
21.07.2010 24.GÜN 36,7

fatoşcum nabeeerr ne olmuş dün ya burda serpilin parası honeyin bebeği :gitme: Allahım sen yardım et
çok üzüldüm yaaaa çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sen nasılsınnn
biliyorum canım ya akşam öğrendim bende. Elbette bende çok üzgünüm. Honeyin bebeğinemi yansam. Serpilin o kadar koşturmasının sonucunda başına gelen talihsizliğemi yansam şaşırdım kaldım wallahi. Bunada şükür demkten başka çaremiz yok herhalde. Bunun dışında iyi sayılırım

evet şükür canım allah bizi daha kötü şeylerle sınamasın inşş her ikisinede sabır verip üzüntülerini azaltsın ama honey yakın zamanda tekrar hamıle kalır sonuçta hamıle kalabiliyo inş bu seferki sağlıklı güzel bir hamılelik olurrr serpilciğiminde parası inş bir an önce bulunurrr inşşşş

amin canım

günaydın kızlar,
doktor kontolumuz çok şükür çok iyi geçti herşey yolundaymış.
2 hafta sonra detaylı ultrason var onu bekliyoruz şimdi..
dualarınız için sağolun arkadaşlar

günaydın kızlar,

günaydın canım. aman ne güzel sabah sabah güzel bir haber aldık. sezencim çok sevindim. dualarımız her zaman sen ve bebeğinle birtanem

serpil canım paranı kaybetmişsin inşallah bulursun.azda değilmiş.allah yardımcın olsun.
honeyde mutsuz bir müdeett giremeyeck boş geblikmiş ( ağlıyordu hepinize sz selamı var neyse öptümm

honeyede çok üzüldüm değerleride çok yüksekti nasıl boş gebelik oluryaa allahın takdiri işte..en yakın zamanda sağlıklı bir gebeliği olur inşallah.
evet sabah sabah iki tatsız haberle güne başladık.

günaydın kızlar,

günaydın canım hadi gözün aydın çok sevindim
sen nasılsın sezencim

kıııııııııız aşağı yukarı aynı zamanlarda bekliyoruz. hadi allahım hayırlısını versin inşallah
evet canım hayırlsısı aminnn canım aminnnnnn
günaydın arkadaşlar buğün çok işim var dosyalar birikmiş yoğunum.hepinizi öpüyorum

günadyın canım nasılsın bebişin nasıl kolay gelsin ahsencimopuyorumnanaktan

Günaydın tünaydın iyi günler kızlar

progestan ilacımı evde unutmuşum,sabah 9 da içmem gerekiyordu,az önce eczaneden aldırıp içebildim.

Tabi içmeyince yine geldi akıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…