Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın tünaydın iyi günler kızlar

progestan ilacımı evde unutmuşum,sabah 9 da içmem gerekiyordu,az önce eczaneden aldırıp içebildim.

Tabi içmeyince yine geldi akıntılar
aman ilaçları ihmal etmeyelim onlar bu aralar çok önemli mısracım. hatta ilacım bir tanesini evde bulundur bir tanesini çantanda taşı. nerde ihtiyaç duyarsan elinin altında olur bebeğim. vereliniortak

temmuz ateş tablom

05/07 1.gün kırmızı

06/07 2.gün 36,0

07/07 3.gün 35.9

08/07 4.gün 36.1

09/07 5.gün 36.0

10/07 6 gün ölçmedim

11/07 7 gün ölçmedim :hulya:

12/07 8 gün 36.2

13/07 9.gün 36.0 :hulya:

14/07 10.gün 35.9

15/07 11.gün 36.1 :hulya:

16/07 12.dun 36.2

17/07 13.gun 36.1 :hulya: 1 saat geç ölçum

18/07 14.gun 36.5 1 saat geç ölçüm

19/07 15 gün 36.6 :hulya: 1 saat geç ölçüm

20/07 16.gün 36.6

21/07 17.gün 36.5

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

progestan ilacımı evde unutmuşum,sabah 9 da içmem gerekiyordu,az önce eczaneden aldırıp içebildim.

tünaydın canım ilaçlarını unutma klava: fatoşun dediği gibi birini yanında taşı düzenli içmelesin canımmm

fatoş 13.gun yumurlama olmuş benim :)
okudum hayatım ve sen 13.günde çalışma yapmışsın. durmak yok yola devam (buda parti sloganı gibi oldu ama) bu bizim sloganımız olsun. aydınlık güneşli yarınlar için durmak yok yola koşarak ve çalışarak devam arkadaşlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:)))))))))))) öyle isteyelim öyle olsun fatoşum

günadyın mısracım nasılsın canım
canım lütfen daha dikkatli ol bu ilaç konusunda yeni aldığın ilacı hep yanında taşı düzenli içmeye çalış bitanemopuyorumnanaktan

Pre~Seed
Kişisel Nemlendirici

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.

Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.

Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.

Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.

* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
-alıntı-

kızlar müsait bir zamanımızda inceleyelim bununla hamile kalan arkadaşlar varmış. buseeeeeeeeeee senin yumurta çatlama zamanın gelmedi. sen daha dikkatli incele çünkü anladığım kadarıyle bu yumurtanın çatladığı gün kullanıldığında işe yarıyormuş. o yüzden buse senla acil konuşmam lazım dedim. diğer arkadaşlar yanlış anlamasın. kimseden gizli saklı konuşmamız yok yani

kızla bu preseed yumurta çatlamasına 3 gün filan kala kullanılıyormuş. 3-4 gün kullanılıyormuş. kızlaaaaaaaaaaaar yumurtlama zamanı yakın olan kızlaaaaaar bunu dikkatli okuyun inşallah hepimiz için bir umut olur bu

kız sadece kuruluk olan kadınlarda değilki. dikkatli oku ben daha bununla ilgili bilgiler toplamaya çalışıyorum. topladıkça yazıyorum. açıkçası çok dikkatli okuyamıyorum. hemen bulduğumu paylaşıyorumki hep birlikte değerlendirelim balım

serpilllllllllllllllllllll nerelerdesin canım aklım sende kaldı bu tun gece tabi honeyin yaşadıklarında bide geçen sene düşük olduğunda dünya başıma yıkılmıştı ağlamaktan göz pınarlarım kurumuş tedavi oldum gözlerimden kimse teselli edememişti beni kürtaj olmadım kendiliğinden adet gibi gitti bebeğim allahım kimsye yaşatma bu tun gece uyuyamadım aklima geldikçe içim hala acıyo honeyim rabbım sabır versin çabuk unutman için hemen bebeişin yeniden gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…