aman ilaçları ihmal etmeyelim onlar bu aralar çok önemli mısracım. hatta ilacım bir tanesini evde bulundur bir tanesini çantanda taşı. nerde ihtiyaç duyarsan elinin altında olur bebeğim. vereliniortakGünaydın tünaydın iyi günler kızlar
progestan ilacımı evde unutmuşum,sabah 9 da içmem gerekiyordu,az önce eczaneden aldırıp içebildim.
Tabi içmeyince yine geldi akıntılar
tünaydın canım ilaçlarını unutmaGünaydın tünaydın iyi günler kızlar
progestan ilacımı evde unutmuşum,sabah 9 da içmem gerekiyordu,az önce eczaneden aldırıp içebildim.
okudum hayatım ve sen 13.günde çalışma yapmışsın. durmak yok yola devam (buda parti sloganı gibi oldu ama) bu bizim sloganımız olsun. aydınlık güneşli yarınlar için durmak yok yola koşarak ve çalışarak devam arkadaşlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:fatoş 13.gun yumurlama olmuş benim :)
:)))))))))))) öyle isteyelim öyle olsun fatoşumokudum hayatım ve sen 13.günde çalışma yapmışsın. durmak yok yola devam (buda parti sloganı gibi oldu ama) bu bizim sloganımız olsun. aydınlık güneşli yarınlar için durmak yok yola koşarak ve çalışarak devam arkadaşlar :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
iyiyim canım sen nasılsın. minik mısramız nasılkIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZ?
Günaydın tünaydın iyi günler kızlar
kIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZ?
Şeniz oooooooo tualinada gelmiş. naber tatlım
walla bilmiyorum ya halayı ağlayarak çekicez yada gülerek çekicez. bakalım hakkımızda hayırlı olan hangisiiyilik fatışcuğum senden naber , haftaya büyük gün haa :)) hadi hayırlısı hakkımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?