Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ok fatoşum araştır bakalım

senağlamasenağlamasenağlama

nihalim dün saatlerce honeyii teselli etim ve gülücükler attıı şuan morali iyi bugün yarın nete girer bebeğim bunlar kolay evreler değil haklsın kuzu rabbim tekrarrar yaşatmasın sanada ondada ama bak ben varım balımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımsınnnnnnnnnnnnn iyilik meleğimmm benimm iyiki varsın iyiki seni tanıma fırsatım olmuş

nihal ateşin düşmüş ama yumurtan çatlayınca ateşin düşmez sen çalışmalara devam et bebeğim

busecan seni özlüyorumm

sezenim en güzle haber seninkiydiiii
kumsalım inşallhh rabbim içinden geçen o sese cevap verir meleğini kucağına alırsın

tualina bebeğim vallhii en iyisi adeti falan hesaplamayacaksın biz burda bazan aptalca takıntılarada giriyoruz ama çok aptaldea değiliz bebeğim :))

fatoo sesini duymak yine güzeldi her nekadar ben yoğun olsamda çok hoşsun canım arkadşımm

mısracım canımm dün gece1 e kadar tlf tarfiğim suusmadıı sen şu ilacı lütfen aksatma

ebarraım dua et bu para gelsin gelmessede ne yapayımm

ahsenim dedmekk yoğunsun önce iş tabiiki bebbeiş sonra burası işimiz olmasaa burayla bile bağlantı kuramayız

şekerleblebiii vallhii bütün teknolojii aletleri kayıt altındaa özelimiz tüzelimz yokk artık

canlarım ben tapuya gidyorum
zeytinim bebeğim umarım kivin ve sen iyisndir

niahl çalışmalrını bıakma bence henüz yumurtlamdın gibii ateşin düşmüş çünkü

canlarım ben tapuya gidyorum
zeytinim bebeğim umarım kivin ve sen iyisndir

niahl çalışmalrını bıakma bence henüz yumurtlamdın gibii ateşin düşmüş çünkü
çalışmalara devam canım yumurtladın dediler ama devam tabiki

sanada kolay grlsin canım bu arada var mı parayla ilgili bişi

ne demek serpilim en azından telefonla da olsa destek olmak istedim.

ateş töpikteki kızlat 13 gun olmuş dedi ama ?

nihal bu ilaç amerikadan getirtiyorlarmış. türkiyede satılanlardan pek olumlu sonuç alan olmamış.

ben geldim.valla a ayıp olcak sölemesi ama gözümü açtığım da saat 12 ye geliyu anca geldim.hatta kahvaltımı bile yeni yapıyorum.

ay serpoşum iyiyiz allah şükür canım
sen nasılsın
ay benim çok uykum var venharrr
afiyet olsun biz öğle yemeği
yiyelim sen kahvaltııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…