ok fatoşum araştır bakalımkız sadece kuruluk olan kadınlarda değilki. dikkatli oku ben daha bununla ilgili bilgiler toplamaya çalışıyorum. topladıkça yazıyorum. açıkçası çok dikkatli okuyamıyorum. hemen bulduğumu paylaşıyorumki hep birlikte değerlendirelim balım
senağlamasenağlamasenağlamaserpilllllllllllllllllllll nerelerdesin canım aklım sende kaldı bu tun gece tabi honeyin yaşadıklarında bide geçen sene düşük olduğunda dünya başıma yıkılmıştı ağlamaktan göz pınarlarım kurumuş tedavi oldum gözlerimden kimse teselli edememişti beni kürtaj olmadım kendiliğinden adet gibi gitti bebeğim allahım kimsye yaşatma bu tun gece uyuyamadım aklima geldikçe içim hala acıyo honeyim rabbım sabır versin çabuk unutman için hemen bebeişin yeniden gelsin
senağlamasenağlamasenağlama
serpilllllllllllllllllllll nerelerdesin canım aklım sende kaldı bu tun gece tabi honeyin yaşadıklarında bide geçen sene düşük olduğunda dünya başıma yıkılmıştı ağlamaktan göz pınarlarım kurumuş tedavi oldum gözlerimden kimse teselli edememişti beni kürtaj olmadım kendiliğinden adet gibi gitti bebeğim allahım kimsye yaşatma bu tun gece uyuyamadım aklima geldikçe içim hala acıyo honeyim rabbım sabır versin çabuk unutman için hemen bebeişin yeniden gelsin
canımsınnnnnnnnnnnnn iyilik meleğimmm benimm iyiki varsın iyiki seni tanıma fırsatım olmuşnihalim dün saatlerce honeyii teselli etim ve gülücükler attıı şuan morali iyi bugün yarın nete girer bebeğim bunlar kolay evreler değil haklsın kuzu rabbim tekrarrar yaşatmasın sanada ondada ama bak ben varım balımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fatoş 13.gun yumurlama olmuş benim :)
ateş töpikteki kızlat 13 gun olmuş dedi ama ?henüz yumurtlaman olmamışş nihal
buradyım ama bennnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaa herkesler yok olmuş bir ben :)) bir tek benn hahahahhahhaha seviyorum sizii ya
çalışmalara devam canım yumurtladın dediler ama devam tabikicanlarım ben tapuya gidyorum
zeytinim bebeğim umarım kivin ve sen iyisndir
niahl çalışmalrını bıakma bence henüz yumurtlamdın gibii ateşin düşmüş çünkü
nihal ateşin düşmüş ama yumurtan çatlayınca ateşin düşmez sen çalışmalara devam et bebeğim
busecan seni özlüyorumm
sezenim en güzle haber seninkiydiiii
kumsalım inşallhh rabbim içinden geçen o sese cevap verir meleğini kucağına alırsın
tualina bebeğim vallhii en iyisi adeti falan hesaplamayacaksın biz burda bazan aptalca takıntılarada giriyoruz ama çok aptaldea değiliz bebeğim :))
fatoo sesini duymak yine güzeldi her nekadar ben yoğun olsamda çok hoşsun canım arkadşımm
mısracım canımm dün gece1 e kadar tlf tarfiğim suusmadıı sen şu ilacı lütfen aksatma
ebarraım dua et bu para gelsin gelmessede ne yapayımm
ahsenim dedmekk yoğunsun önce iş tabiiki bebbeiş sonra burası işimiz olmasaa burayla bile bağlantı kuramayız
şekerleblebiii vallhii bütün teknolojii aletleri kayıt altındaa özelimiz tüzelimz yokk artık
ateş töpikteki kızlat 13 gun olmuş dedi ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?