:))))))) ohh keyif sende walla biz öğlen yemeğe gidicez sen anca geldin ama sefan olsun arkadaşım keyfine bak valla imkanlarını sonuna kadar değerlendirben geldim.valla a ayıp olcak sölemesi ama gözümü açtığım da saat 12 ye geliyu anca geldim.hatta kahvaltımı bile yeni yapıyorum.
kıyamamn zeytincim sıcaklardan mı yatamadın bol bol dinlenmelisin canım senvenhar canım bizim yerimizede uyusaydın canım
ben sabah 4.30 da wcye kalktım bidahada yatamadım
çok uykum varrr
ay serpoşum iyiyiz allah şükür canım
sen nasılsın
ay benim çok uykum var venharrr
afiyet olsun biz öğle yemeği
yiyelim sen kahvaltııı
çocuk olunca inş istesem de bu kadar uyuyamam.ya da benim bebe de anasına çekerde uykucu olursa bilmem artıkkaydirigubbakcemile3:))))))) ohh keyif sende walla biz öğlen yemeğe gidicez sen anca geldin ama sefan olsun arkadaşım keyfine bak valla imkanlarını sonuna kadar değerlendir
venhar canım bizim yerimizede uyusaydın canım
ben sabah 4.30 da wcye kalktım bidahada yatamadım
çok uykum varrr
amannnnnnnn allahım çok geçmiş olsun canım benim meleğim allahım yardım etsin acıl şifalar versin inşallah mubarek üç aylarda yüzlerini güldürsün rabbımkızlar bir arkadaşım doğum yapmıştı pazartesi aradım buğün annesi çıktı bebeği yoğunbakımdaymış ciğerlerinde su varmış yavrumun...anneside konuşamadı uyuyormuş çok üzüldüm çok..dua edin ne olur kızlar sizlerde ömer yiğitimiz sağlığına kavuşsun çok badireler atlattı annesi onu bu hale getirene kadar...((
kızlar cumartesi gunune randevu aldım dr den bir an önce gideyim :)))))))))))
amin nihal teyzesi...:Saruboceq:amannnnnnnn allahım çok geçmiş olsun canım benim meleğim allahım yardım etsin acıl şifalar versin inşallah mubarek üç aylarda yüzlerini güldürsün rabbım
kızlar bir arkadaşım doğum yapmıştı pazartesi aradım buğün annesi çıktı bebeği yoğunbakımdaymış ciğerlerinde su varmış yavrumun...anneside konuşamadı uyuyormuş çok üzüldüm çok..dua edin ne olur kızlar sizlerde ömer yiğitimiz sağlığına kavuşsun çok badireler atlattı annesi onu bu hale getirene kadar...((
canım inşallah sebebsiz ya bizimki ya inferite diyolar galiba dr de eşimden tekrar sperm istedi çunku en son 2008 de idi bana yapıcak bişi bulamadı şeker ilacı ile hamile kalan hastaları varmış bendede olumlu olacağına inanıyomuş başlamadan bazı tahliller istedi şeker yüklemesi falan onların sonuçlarıyla gidicem :))güzel haberlerle dön nihalciğim...ben kaçırmışım galiba ne için gidecektin doktora...
canım inşallah sebebsiz ya bizimki ya inferite diyolar galiba dr de eşimden tekrar sperm istedi çunku en son 2008 de idi bana yapıcak bişi bulamadı şeker ilacı ile hamile kalan hastaları varmış bendede olumlu olacağına inanıyomuş başlamadan bazı tahliller istedi şeker yüklemesi falan onların sonuçlarıyla gidicem :))
inşallah canım bir şey vesile olacak işte bu arada sen neler yapıyosun ne ateş ne bişi göremedim sende oluruna mı bıraktın ?hayırlııs olsun nihalciğim hakkımızda inşallah şifa olur canım...
ohhhhh köfteciler kalmasın ya şu her gun yemek sorununundan bıktım ben yaaanihal bu akşam bizdede köfte var:))
kumsal ebararrrr gelmiş
kumsal ateşin maşallah iyi gidiyo neler hissediyodun var mı herhangi bir belirti
ebarar ne yemek yaptın akşam ben köfteyi sonunda yaptım yerkende yaparkende güldüm durdum aklımdaydın :)))))))) hatta çok hamarattım bu akşamınkınıda yaptım bekleyen fasulyeleri
maşallah sana ne kadan haramatız biz yawafiyet olsun tatlımm... :1hug:
dün bendede bi hamaratlık vardı karnıyarık yaptım pilav yaptım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?