Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben geldim.valla a ayıp olcak sölemesi ama gözümü açtığım da saat 12 ye geliyu anca geldim.hatta kahvaltımı bile yeni yapıyorum.
:))))))) ohh keyif sende walla biz öğlen yemeğe gidicez sen anca geldin ama sefan olsun arkadaşım keyfine bak valla imkanlarını sonuna kadar değerlendir

venhar canım bizim yerimizede uyusaydın canım
ben sabah 4.30 da wcye kalktım bidahada yatamadım
çok uykum varrr

kızlar bir arkadaşım doğum yapmıştı pazartesi aradım buğün annesi çıktı bebeği yoğunbakımdaymış ciğerlerinde su varmış yavrumun...anneside konuşamadı uyuyormuş çok üzüldüm çok..dua edin ne olur kızlar sizlerde ömer yiğitimiz sağlığına kavuşsun çok badireler atlattı annesi onu bu hale getirene kadar...((

ay serpoşum iyiyiz allah şükür canım
sen nasılsın
ay benim çok uykum var venharrr
afiyet olsun biz öğle yemeği
yiyelim sen kahvaltııı

asalında ben de çok hoşnut değilim bu durumdan ama byapcak ta bişi yok erken kalksam napcam çoluk çocuk yok ev işi desen zaten 2 kişiyiz.bütün komşularım da tatil de.yokssa bi iki komlum var beni bu kadar çok uyutmayan saolsunlarkaydirigubbakcemile3

:))))))) ohh keyif sende walla biz öğlen yemeğe gidicez sen anca geldin ama sefan olsun arkadaşım keyfine bak valla imkanlarını sonuna kadar değerlendir
çocuk olunca inş istesem de bu kadar uyuyamam.ya da benim bebe de anasına çekerde uykucu olursa bilmem artıkkaydirigubbakcemile3

venhar canım bizim yerimizede uyusaydın canım
ben sabah 4.30 da wcye kalktım bidahada yatamadım
çok uykum varrr

ben de 4 te kalktım ezan okunmamıştı ama namaz vakti girmişti.namazı kıldım.yattaım 7 de kalktım eşimi yolladım.sonra geri yattım.:roflol:yani uyanınca geri uykuya dalmak gibi bi sorunum yoka.s

amannnnnnnn allahım çok geçmiş olsun canım benim meleğim allahım yardım etsin acıl şifalar versin inşallah mubarek üç aylarda yüzlerini güldürsün rabbım

ah kıyamam.dua ederiz tabi ne demek.yiğenim geldi aklıma 7.ayının bitmesine 1 hafta kala doğmuştu.1 ay kaldı küvez de.maşallahı var şimdip.tesi görcem inş ank gidiyorum.bi kez gördüm ama yeni çıkmıştı küvezden 2,200 gr dı ufacık minicik bişi di.şimdi nasıl merak ediyorum.resimlerini gönderiyolar ama yüzyüze görmek başka

kumsal ebararrrr gelmiş

kumsal ateşin maşallah iyi gidiyo neler hissediyodun var mı herhangi bir belirti

ebarar ne yemek yaptın akşam ben köfteyi sonunda yaptım yerkende yaparkende güldüm durdum aklımdaydın :)))))))) hatta çok hamarattım bu akşamınkınıda yaptım bekleyen fasulyeleri

güzel haberlerle dön nihalciğim...ben kaçırmışım galiba ne için gidecektin doktora...
canım inşallah sebebsiz ya bizimki ya inferite diyolar galiba dr de eşimden tekrar sperm istedi çunku en son 2008 de idi bana yapıcak bişi bulamadı şeker ilacı ile hamile kalan hastaları varmış bendede olumlu olacağına inanıyomuş başlamadan bazı tahliller istedi şeker yüklemesi falan onların sonuçlarıyla gidicem :))

hayırlııs olsun nihalciğim hakkımızda inşallah şifa olur canım...

afiyet olsun tatlımm... :1hug:

dün bendede bi hamaratlık vardı karnıyarık yaptım pilav yaptım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…