Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ohhhhh köfteciler kalmasın ya şu her gun yemek sorununundan bıktım ben yaaa

aynı dert bendede var sadece ne yapsam kısmı beni deli ediyor hani şu yapılacak dendiimi yaparım da düşünmek :sm_confused:

gerçi yemek konusunda yeni sayılırım ben kayınvaldemle beraberdim hep o yapardı bende yerdim kaydirigubbakcemile3 yeni yeni atıyoruz acemiliği

allah kurtarmış canım :))))) aman o daha zor ne yaparsa onu yee (

kızım olursa adını buldum.bi an da oldu nası geldi aklıma deva olcak.çünki annesi uzuuun süren bi ilaç kullanma süresi yaşadığı psikolojik olarak hassas oldu için.ne güzel olur demi.yani şöle düşündüm hani işte p.atak yaşadım depresyon yaşadım ilaç bırakma sürecindeyim felan bebek te düşünüyorum bıraktıktan 2 ay sonra felan ya korkuyorumda ya düzelmezsem ya hamileyken daha kötü olursam die.ama çok çok daha iyi olursam hamileyken ve bide kız olursa adı DEVA olur.ayy deva anlamına gelen bi erk ismi var mı acabakaydirigubbakcemile3

tualina canım dayımın kızıda aynı şekilde oldu 10 gün hastanede yattı ama
korkma inş. bişe olmaz o şeyi enjektörle girip alıyolarmış ciğerden
allahım korusun bütün melekleri
venhar keşke bende senin gibi olsam yaa
kalktım mı bidaha yatamıyorum

tamma canım ateş tablon çok güzel maşaallah

mikemmellllll hatunlarız yavf aklinialirimsmile

ven_har kuzum 12 demi kalktım dedin sen ohhh valla süper sempatiksalakcinni

öle oldu valla:kedi:

aslında kötü bişi kalkınca geri uykuya dalamamak.doğru sölüyosun.

allah kurtarmış canım :))))) aman o daha zor ne yaparsa onu yee (
yok benim kayınvaldem öyle kurtulunacak biri değildi allah razı olsun çok iyidir ....zaten eşimin küçük kardeşi var bekar o evlenecek diye ayrıldık hem ben ne istersem onu yaprdı yani beraber hazırlardık ...

deva ilginç olur sanırım :1rolleyes: erkek olursada Derman olsun :bbo:

inşallah canım bir şey vesile olacak işte bu arada sen neler yapıyosun ne ateş ne bişi göremedim sende oluruna mı bıraktın ?

aynen canım bıraktım bu ay ne yumurtlama hesapladım ne adet tarihi :)) birazda böyle deneyeceğim...yordu beni bu sıpa nihalciğim canı istediği zaman gelsin :)))

ebrar şanslıymışsın canım kaynana yönünden maşallah allah bozmasın...

aminnn :Saruboceq: her yönüyle çok anlayışlıdır 5,5 yıl oldu bir tartışmayı bırak şurdan kalk şura otur dememiştir....4,5 yıl beraber kalmamıza rağmen :1rolleyes:

bizimde öyle sorun olmaz bugün karnıyarık yiycez ama yanına bişey bulmam lazım makarna olacak sanırım

hııım bende kabak yaparım galiba yarına evde vardı...ne güzel yaptığımız mamalarımızıda paylaşalım ne güzel olur yeni tarifler alırız ...

Kızlar yine bir türlü gelemiyorum.

Serpil geldi mi?
Honeyi aradım ama açmadı

Sizler nasılsınız?

olabilirCADIARZU

aminnn :Saruboceq: her yönüyle çok anlayışlıdır 5,5 yıl oldu bir tartışmayı bırak şurdan kalk şura otur dememiştir....4,5 yıl beraber kalmamıza rağmen :1rolleyes:

alla alala alla allaaa alla alllaaaaaaaakannehir

süper ya imrendim size, demek varmışda öyleleri :)))

maşaallah diyelim bide kavga ediyomuşuz valde sultanla

hııım bende kabak yaparım galiba yarına evde vardı...ne güzel yaptığımız mamalarımızıda paylaşalım ne güzel olur yeni tarifler alırız ...

güzel olur hep beraber düşününce daha az sıkıntı yaparız böylece olumunekankayizsmile

Kızlar yine bir türlü gelemiyorum.

Serpil geldi mi?
Honeyi aradım ama açmadı

Sizler nasılsınız?

serpil geldi canım daha iyiydi paradan bi haber yok maalesef tapuda işleri var gitti

honeyden bizimde haberimiz yok

fatoşcum yine yoğun pek uğrayamıyor nihal yemekte

ven _har yeni kalktı tualinada iyi bende bi sıkıntı yok şükür

sen ve bebiş nasılısınız ? :1hug:

olabilirCADIARZU

alla alala alla allaaa alla alllaaaaaaaakannehir

maşaallah diyelim lütfen nazar etme ne olur :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…