ohhhhh köfteciler kalmasın ya şu her gun yemek sorununundan bıktım ben yaaa
allah kurtarmış canım :))))) aman o daha zor ne yaparsa onu yeeaynı dert bendede var sadece ne yapsam kısmı beni deli ediyor hani şu yapılacak dendiimi yaparım da düşünmek :sm_confused:
gerçi yemek konusunda yeni sayılırım ben kayınvaldemle beraberdim hep o yapardı bende yerdim kaydirigubbakcemile3 yeni yeni atıyoruz acemiliği
kızlar biradan gelicemm
maşallah sana ne kadan haramatız biz yaw
tamma canım ateş tablon çok güzel maşaallah
mikemmellllll hatunlarız yavf aklinialirimsmile
ven_har kuzum 12 demi kalktım dedin sen ohhh valla süper sempatiksalakcinni
tualina canım dayımın kızıda aynı şekilde oldu 10 gün hastanede yattı ama
korkma inş. bişe olmaz o şeyi enjektörle girip alıyolarmış ciğerden
allahım korusun bütün melekleri
venhar keşke bende senin gibi olsam yaa
kalktım mı bidaha yatamıyorum
yok benim kayınvaldem öyle kurtulunacak biri değildi allah razı olsun çok iyidir ....zaten eşimin küçük kardeşi var bekar o evlenecek diye ayrıldık hem ben ne istersem onu yaprdı yani beraber hazırlardık ...allah kurtarmış canım :))))) aman o daha zor ne yaparsa onu yee(
kızım olursa adını buldum.bi an da oldu nası geldi aklıma deva olcak.çünki annesi uzuuun süren bi ilaç kullanma süresi yaşadığı psikolojik olarak hassas oldu için.ne güzel olur demi.yani şöle düşündüm hani işte p.atak yaşadım depresyon yaşadım ilaç bırakma sürecindeyim felan bebek te düşünüyorum bıraktıktan 2 ay sonra felan ya korkuyorumda ya düzelmezsem ya hamileyken daha kötü olursam die.ama çok çok daha iyi olursam hamileyken ve bide kız olursa adı DEVA olur.ayy deva anlamına gelen bi erk ismi var mı acabakaydirigubbakcemile3
inşallah canım bir şey vesile olacak işte bu arada sen neler yapıyosun ne ateş ne bişi göremedim sende oluruna mı bıraktın ?
ohhhhh köfteciler kalmasın ya şu her gun yemek sorununundan bıktım ben yaaa
ebrar şanslıymışsın canım kaynana yönünden maşallah allah bozmasın...
ay ben hergün yapamıyorum bir gün yapıp 2 gün yiyoruz, allah razı olsun eşim sorun yapmaz yer kalan yemeğide ertesi gün ...
aminnn :Saruboceq: her yönüyle çok anlayışlıdır 5,5 yıl oldu bir tartışmayı bırak şurdan kalk şura otur dememiştir....4,5 yıl beraber kalmamıza rağmen :1rolleyes:
bizimde öyle sorun olmaz bugün karnıyarık yiycezama yanına bişey bulmam lazım makarna olacak sanırım
yok benim kayınvaldem öyle kurtulunacak biri değildi allah razı olsun çok iyidir ....zaten eşimin küçük kardeşi var bekar o evlenecek diye ayrıldık hem ben ne istersem onu yaprdı yani beraber hazırlardık ...
deva ilginç olur sanırım :1rolleyes: erkek olursada Derman olsun :bbo:
aminnn :Saruboceq: her yönüyle çok anlayışlıdır 5,5 yıl oldu bir tartışmayı bırak şurdan kalk şura otur dememiştir....4,5 yıl beraber kalmamıza rağmen :1rolleyes:
Kızlar yine bir türlü gelemiyorum.
Serpil geldi mi?
Honeyi aradım ama açmadı
Sizler nasılsınız?
süper ya imrendim size, demek varmışda öyleleri :)))
hııım bende kabak yaparım galiba yarına evde vardı...ne güzel yaptığımız mamalarımızıda paylaşalım ne güzel olur yeni tarifler alırız ...
Kızlar yine bir türlü gelemiyorum.
Serpil geldi mi?
Honeyi aradım ama açmadı
Sizler nasılsınız?
olabilirCADIARZU
alla alala alla allaaa alla alllaaaaaaaakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?