Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Rabbim bu mübarek günlerde hem anneye hemde bebeğine yardım etsin inşallah. en kısa zamanda evlerine dönerler sağlıkla mutlulukla.

america dan nasıl getirticez fotoşcumm biz elimizdekilerle yetinelim en iisi

ingilterede kuzenim var şimdi ona söyledim bakalım orada araştıracak

allah yardımcısı olsun canım küçük meleğin inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur.kıyamam ya allah şifa versin...

canım benimde aklıma derman geldi kızlarda söylemiş ben geç kalmışım:)

aynen canım bıraktım bu ay ne yumurtlama hesapladım ne adet tarihi :)) birazda böyle deneyeceğim...yordu beni bu sıpa nihalciğim canı istediği zaman gelsin :)))

en güzeli canım canım bende bu ay son zaten hem ramazan geliyo mubarek ayda kendimi huzura vericem bol ibadetle geçireceğim

aminnn :Saruboceq: her yönüyle çok anlayışlıdır 5,5 yıl oldu bir tartışmayı bırak şurdan kalk şura otur dememiştir....4,5 yıl beraber kalmamıza rağmen :1rolleyes:

maşallah canım allah bozmasın benimkide iyidir ama aynı evde olsa nasıl olur bilmiyorum :)))))

venhar bende yazayım eksik kalmasın derman olsun sempatiksalakcinni

eksik kalma tamamben çıksam artık ne iyi olurbi sürü çamaşır var katlanacak.bulaşık makinesi boşaltılacak.yenileri koncakha bide banyo temizlencekkaydirigubbakcemile3nese kaçtım ben kızlar gelirim ikindiden sonra inş

kolay gelsin canım bekleriz yine :)))))))))))

80 doğumluyum 30 oldum galiba yoksa ekimde doğdum o zaman mı 30 olucam guclubacismile

ne zman istersen o zman ol tatlım zemuszemus

terazi burcuyum ya mikemmel dime ?

evet teraziler hep mikemmelll olurlar

eşimde öle söyler sırnaşık şey teraziyle başaklar iyyi anlaşır ama gerçi marifet başaktaya neyseee sizde mikemmelsiniz kaydirigubbakcemile3

eeeee aynı yaştamıyız o nu neden sölemedin ? sen başakmısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…