kızlar bir arkadaşım doğum yapmıştı pazartesi aradım buğün annesi çıktı bebeği yoğunbakımdaymış ciğerlerinde su varmış yavrumun...anneside konuşamadı uyuyormuş çok üzüldüm çok..dua edin ne olur kızlar sizlerde ömer yiğitimiz sağlığına kavuşsun çok badireler atlattı annesi onu bu hale getirene kadar...((
america dan nasıl getirticez fotoşcumm biz elimizdekilerle yetinelim en iisi
allah yardımcısı olsun canım küçük meleğin inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur.kıyamam ya allah şifa versin...kızlar bir arkadaşım doğum yapmıştı pazartesi aradım buğün annesi çıktı bebeği yoğunbakımdaymış ciğerlerinde su varmış yavrumun...anneside konuşamadı uyuyormuş çok üzüldüm çok..dua edin ne olur kızlar sizlerde ömer yiğitimiz sağlığına kavuşsun çok badireler atlattı annesi onu bu hale getirene kadar...((
kızım olursa adını buldum.bi an da oldu nası geldi aklıma deva olcak.çünki annesi uzuuun süren bi ilaç kullanma süresi yaşadığı psikolojik olarak hassas oldu için.ne güzel olur demi.yani şöle düşündüm hani işte p.atak yaşadım depresyon yaşadım ilaç bırakma sürecindeyim felan bebek te düşünüyorum bıraktıktan 2 ay sonra felan ya korkuyorumda ya düzelmezsem ya hamileyken daha kötü olursam die.ama çok çok daha iyi olursam hamileyken ve bide kız olursa adı DEVA olur.ayy deva anlamına gelen bi erk ismi var mı acabakaydirigubbakcemile3
aynen canım bıraktım bu ay ne yumurtlama hesapladım ne adet tarihi :)) birazda böyle deneyeceğim...yordu beni bu sıpa nihalciğim canı istediği zaman gelsin :)))
aminnn :Saruboceq: her yönüyle çok anlayışlıdır 5,5 yıl oldu bir tartışmayı bırak şurdan kalk şura otur dememiştir....4,5 yıl beraber kalmamıza rağmen :1rolleyes:
her fırsatta dinlan canım şu ara en çok ihtiyacın olanArkadaşlar ben fena değilim iyiyim.Ara ara işyerinde yatıyorum:))))
venhar bende yazayım eksik kalmasın derman olsun sempatiksalakcinni
kolay gelsin canım bekleriz yine :)))))))))))eksik kalma tamamben çıksam artık ne iyi olurbi sürü çamaşır var katlanacak.bulaşık makinesi boşaltılacak.yenileri koncakha bide banyo temizlencekkaydirigubbakcemile3nese kaçtım ben kızlar gelirim ikindiden sonra inş
kolay gelsin fatoşcum işlerini kolaylada gel kaydirigubbakcemile2kızlar çok yoğunum giremiyorum herkes iyimi
80 doğumluyum 30 oldum galiba yoksa ekimde doğdum o zaman mı 30 olucam guclubacismilenihalcim sen kaç yaşındaydın canım ...
senle yaşlarımız yakın sanırım
80 doğumluyum 30 oldum galiba yoksa ekimde doğdum o zaman mı 30 olucam guclubacismile
terazi burcuyum ya mikemmel dime ?
eeeee aynı yaştamıyız o nu neden sölemedin ? sen başakmısın ?ne zman istersen o zman ol tatlım zemuszemus
evet teraziler hep mikemmelll olurlar
eşimde öle söyler sırnaşık şey teraziyle başaklar iyyi anlaşır ama gerçi marifet başaktaya neyseee sizde mikemmelsiniz kaydirigubbakcemile3
eeeee aynı yaştamıyız o nu neden sölemedin ? sen başakmısın ?
aman sorsan 18 derim ruhum öok genç hafta sonu yazlıkta lunaparka gitiim amannn ne eğlendim :)))pardon 27 yaşındayım bende ağustosta 28 oluyorum olsammıki acaba sırnaşık şey
evet burcum başak :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?